Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2001 - pagina 30 din 39

  • Bully (2001)

    Regia: Larry Clark
    9 1
    6.9
  • Spy Kids (2001)

    Copii spioni

    Doi copii pornesc intr-o misiune de salvare a parintilor lor, agenti secreti aflati in pericol iminent.

    Regia: Robert Rodriguez
    4 0
    5.6
  • Bones (2001)

    Umbra lui Bones

    De Halloween, fantomele sunt violente. La 20 de ani de la moartea sa prin impuscare, fantoma lui Jimmy Bones se reintoarce ca sa se razbune pe cei care l-au omorat si ca sa faca ordine in cartier. Chiar daca in Bones curg rauri de sange mai...

    Regia: Ernest R. Dickerson
    6 1
    4.4
  • Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

    Crocodilul Dundee în Los Angeles

    Mick s-a întors în ținuturile sălbatice din Australia cu Sue și fiul lor. Aventurile lui în civilizație nu s-au terminat. Sue e chemată la ziarul tatălui ei ca să înlocuiască un director. Mike și băiețelul o însoțesc în acestă nouă aventură.

    Regia: Simon Wincer
    37 0
    4.8
  • Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001)

    Jack și vrejul de fasole

    Bogatul Jack Robinson se confruntă cu o dilemă când pe terenul pe care se construiește ultimul său proiect, muncitorii descoperă oase de uriaș. Nu se știe dacă e o farsă sau o descoperire fără precedent. Jack primește vizita unei femei...

    3 1
    6.7
  • Enigma (2001)

    Un tanar geniu se luta contra cronometru pentru a sparge un cod inamic si pentru a dezlega misterul ce o inconjoara pe femeia iubita.

    Regia: Michael Apted
    18 0
    6.4
  • Captain Corelli's Mandolin (2001)

    Idila căpitanului Corelli

    Când un pescar pleacă să lupte pentru Grecia în al Doilea Război Mondial, logodnica lui se îndrăgostește de comandantul italian din zonă.

    Regia: John Madden
    15 2
    5.9
  • Gosford Park (2001)

    La Gosford Park, un grandios conac de la tara, Sir William si sotia sa au invitat cativa apropiati ai familiei pentru o partida de vanatoare. Sir William, o persoana nu tocmai agreabila, devine victima unei crime. Cine ar putea fi totusi ucigasul?

    Regia: Robert Altman
    Oscar-uri:
    29 3
    7.2
  • Spirited Away (2001)

    Călătoria lui Chihiro

    Un film de aventură fantastic ca niciun altul, Spirited Away spune povestea lui Chihiro, o fetiță ambițioasă de 10 ani, nefericită că familia ei își mută domiciliul și va trebui să-și facă prieteni noi

    Regia: Hayao Miyazaki
    Oscar-uri:
    23 3
    8.6
  • Double Take (2001)

    Cască ochii că o-ncurci

    Cam cum ar fi sa cazi "din lac in put". O excelenta comedie de actiune "impanata cu traficantii mexicani, agenti FBI, urmariri si bineinteles femei frumoase.

    Regia: George Gallo
    11 1
    5.4
  • Buffalo Soldiers (2001)

    Bișnițari în uniformă

    Un soldat detașat în cadrul bazei militare din Berlin, însărcinat cu aprovizionarea bazei, ajunge, chiar înainte de căderea zidului în 1989, să construiască  o adevărată piață neagră, pe care o aproviziona din plin cu droguri și cu arme. 

    Regia: Gregor Jordan
    10 2
    6.7
  • Hellsing (2001)

    O trupa de forta engleza, condusa de fiica vanatorului de vampiri Prof. Van Helsing, lupta contra fortelor supranaturale cu ajutorul a... doi vampiri.

    Scenariul: Kohta Hirano
    5 0
    7.7
  • The Man Who Wasn't There (2001)

    Confesiunea unui anonim

    Cand in oras isi face aparitia un strain ciudat care vrea sa faca avere investind intr-o spalatorie chimica, lui Ed ii vine ideea unei scrisori de santaj de pe urma careia spera sa se imbogateasca, dar sa se si razbune.

    Regia: Joel Coen
    16 0
    7.5
  • Saving Silverman (2001)

    Piaza rea

    Din scoala primară până în prezen câțiva băieti au fost de nedespărtit. Acum, apare Judith, o psihiatră manipulatoare, frumoasă dar cu o inimă de gheată care îsi înfige ghearele în drăgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni.

    Regia: Dennis Dugan
    9 0
    5.8
  • Don't Say a Word (2001)

    Nicio vorbă

    Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã.

    Regia: Gary Fleder
    22 2
    6.3