Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2001 - pagina 33 din 39

  • Out Cold (2001)

    Distracție la rece

    Un tanar vrea sa-si deschida propriul parc de snowboard pe crestele unui munte. Planul lui nu este chiar asa de usor de realizat, dar impreuna cu prietenii sai incearca sa intre in posesia titlului de proprietate asupra terenului.

    Regia: Brendan Malloy, Emmett Malloy
    12 3
    6.2
  • Driven (2001)

    Condus

    Talentatul pilot de curse Jimmy Bly a început să-și piardă atenția și să coboare în clasament. Presiunea la care este supus e imensa, fratele sau este un promotor prea ambitios, iar la asta se adauga relatia lui Bly cu Sophia, prietena rivalului sau.

    Regia: Renny Harlin
    15 2
    4.6
  • Kate & Leopold (2001)

    Kate și Leopold

    Kate este modelul femeii moderne a secolului XXI. Stuart, fostul iubit, descoperă o poartă a timpului prin care îl aduce în noul mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold. Kate și Leopold se întâlnesc și descoperă unul în celălalt sufletul pereche.

    Regia: James Mangold
    25 2
    6.4
  • Wasabi (2001)

    Un polițist cu capsa pusă

    Hubert (Jean Reno) e un inspector de politie ce adoptă metode de investigare dure, desi are inimă de aur. După ce îl bate măr pe fiul prefectului, ia o vacantă. Apoi primeste un telefon si un notar îi dă o veste despre Miko, o femeie din trecutul lui

    Regia: Gérard Krawczyk
    35 4
    6.6
  • Evolution (2001)

    Evoluție

    Comedia Evoluţie prezintă haosul care se instalează atunci când un meteorit cade pe Pământ, eliberând forme de viaţă extraterestră ce vor da un nou înţeles expresiei “supravieţuieşte cel mai tare”

    Regia: Ivan Reitman
    18 2
    6.1
  • Hearts in Atlantis (2001)

    Inimi în Atlantida

    Viata linistita a unei vaduve si a copilului ei se schimba atunci cand un strain misterios apare in viata lor.

    Regia: Scott Hicks
    34 2
    6.9
  • Formula 51 (2001)

    Un medic care se laudă că a inventat un nou drog este contactat de un grup mafiot dornic să pună mâna pe descoperire. Răpit si dus în Anglia, doctorul e silit să prepare drogul. Dar cei care îl încearcă descoperă că li s-a administrat un purgativ.

    Regia: Ronny Yu
    26 2
    6.3
  • No Man's Land (2001)

    Pământul nimănui

    In plin razboi bosniac, in 1993 povestea a doi soldati Ciki si Nino, unul bosniac si celalalt sarb, prinsi captivi intre liniile frontului, in "No Man's Land". In timp ce cei doi incearca sa gaseasca solutii problemei, un francez din Castile...

    Regia: Danis Tanović
    Oscar-uri:
    15 2
    7.9
  • Good Advice (2001)

    Sfat bun

    Un investitor bancar pierde toate bunurile pe care le avea... in urma acestei intamplari nefericite, el va trebui sa descopere ce este mai important in viata.

    Regia: Steve Rash
    13 4
    6.2
  • Osmosis Jones (2001)

    O comedie traznita in care o celulă albă (cu vocea lui Chris Rock) are misunea de a găsi şi anihila un virus fatal (Laurence Fishburne). Acţiunea se petrece în corpul lui Frank (Bill Murray), timp în care ceasul biologic ticăie în defavoarea lui.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    8 0
    6.3
  • Angel Eyes (2001)

    Ochi de înger

    Intr-o noapte, cand urmarea un asasin, politista Sharon Pogue este salvata de un strain chiar in momentul cand raufacatorul era gata s-o omoare. Dar ea si strainul care a salvat-o pare ca s-au mai intalnit o data.

    Regia: Luis Mandoki
    24 2
    5.7
  • Lady and the Tramp 2: Scamp's Adventure (2001)

    Doamna și vagabondul II: Aventura lui Scamp

    Scamp, fiul celor doi eroi eroi din "Lady and the Tramp", este indignat de faptul că trebuie să stea în curtea casei. El vrea să trăiască o aventură, să exploreze locuri necunoscute.

    Regia: Darrell Rooney, Jeannine Roussel
    13 0
    5.7
  • Cats & Dogs (2001)

    Câini și pisici

    Necunoscutã oamenilor, lupta pentru dominatia mondialã dintre câini si pisici a fost stãpânitã de un armistitiu fragil. Însã acea perioadã de pace este pe cale de a se încheia. Un motan persan însetat de putere, ’Mr. Tinkles’, a luat-o razna.

    Regia: Lawrence Guterman
    16 0
    5.1
  • The Last Castle (2001)

    Ultimul castel

    Un General trimis la inchisoare se aliaza cu ceilalti detinuti pentru a se revolta impotriva sistemului juridic care i-a inchis...

    Regia: Rod Lurie
    50 4
    6.9
  • Six Feet Under (2001)

    Sub Pământ S.R.L.

    Scenaristul Alan Ball, castigatorul unui Premiu Oscar, arunca o privire scrutatoare asupra vietii dintr-o casa de pompe funebre din Los Angeles, in serialul "Sub Pamant SRL", produs de HBO. Detinator al premiului Globul de Aur 2005, la categoria...

    Scenariul: Alan Ball
    9 1
    8.7