Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2001 - pagina 36 din 39

  • Black Knight (2001)

    Cavalerul Negru

    In urma unei lovituri la cap, un angajat al Parcului de Distractii Medieval, se trezeste aruncat ca prin minune in Anglia secolului 14. De aici aventurile si momentele comice incep sa se tina lant.

    Regia: Gil Junger
    32 1
    4.9
  • Just Visiting (2001)

    Doar în vizită

    Vizitatorii în America este varianta americană a comediei franceze "Vizitatorii" (Culoarele timpului) din 1993, care a cunoscut un enorm succes la ea acasă, stârnind astfel în Hollywood interesul pentru o adaptare la gustul publicului de peste ocean

    Regia: Jean-Marie Poiré
    29 2
    5.7
  • Moulin Rouge! (2001)

    Moara Roșie!

    Moulin Rouge este un film despre adevar, frumusete, libertate si - mai presus de toate - despre iubire, intr-un cadru stralucitor si fascinant: clubul de noapte Moulin Rouge si Parisul de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

    Regia: Baz Luhrmann
    Oscar-uri:
    22 2
    7.6
  • Spy Game (2001)

    Spioni de elită

    Desfasurandu-se intr-o lume a intrigilor globale din perioada ulterioara razboiului din Vietnam, catre finalul Razboiului Rece, filmul este o poveste despre regasire si prietenie, despre un mentor si protejatul sau, un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Tony Scott
    46 6
    7.1
  • Jurassic Park III (2001)

    Parcul Jurassic III

    Dr. Alan Grant (Sam Neill) – unul dintre cei mai vestiti paleontologi din lume- si-a dedicat intreaga viata studiului dinozaurilor dar nu si-a imaginat niciodata ca se va trezi fata in fata cu ei...

    Regia: Joe Johnston
    65 0
    5.9
  • Save the Last Dance (2001)

    Păstrează ultimul dans

    Ei provin din doua lumi diferite, doua culturi diferite dar cu toate acestea impartasesc una dintre cele mai fierbinti pasiuni: dansul!

    Regia: Thomas Carter
    7 0
    6.2
  • Ali (2001)

    In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medalia de aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani.

    Regia: Michael Mann
    8 2
    6.7
  • Final Fantasy: The Spirits Within (2001)

    Fantezia finală: Spiritele interioare

    Bazat pe subiectul celui mai bine vandut joc video in SUA, Final Fantasy este un film care aduce o schimbare in modul obisnuit al desenelor animate cu ajutorul computerului care creeaza oameni, extraterestri si mediul inconjurator.

    Regia: Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara
    31 0
    6.4
  • Mean Machine (2001)

    Un meci pe cinste

    Danny Meehan avea tot ce-si putea dori: masini rapide, bani, femei, celebritate, pentru ca era capitanul echipei de fotbal. Dar intr-o zi este dat afara din echipa fiind acuzat de meciuri aranjate, si condamnat la 3 ani de inchisoare.

    Regia: Barry Skolnick
    10 1
    6.4
  • Knockaround Guys (2001)

    Patru băieți și o geantă

    Cei patru fii ai unui sef mafiot din Brooklyn formeaza o echipa pentru a preda o geanta cu bani unui serif corupt din Montana. Dar lucrurile nu merg cum si-au inchipuit ei, dar nici cum si-a inchipuit seriful....

    Regia: David Levien, Brian Koppelman
    8 0
    6.1
  • Bridget Jones's Diary (2001)

    Jurnalul lui Bridget Jones

    "BRIDGET JONES'S DIARY" a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei.

    Regia: Sharon Maguire
    35 1
    6.8
  • Kiss of the Dragon (2001)

    Sărutul dragonului

    Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. El are misiunea de a urmari un înalt demnitar chinez, suspectat de coruptie si de a-l prinde în flagrant delict. Însă demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

    Regia: Chris Nahon
    57 1
    6.6
  • Swordfish (2001)

    Cod de acces: Peștele spadă

    Gabriel (John Travolta), un spion carismatic si periculos, are nevoie de un superhacker. Dacă reuseste să-l găsească, miliarde în fonduri guvernamentale ilegale asteaptă să fie luate în primire.

    Regia: Dominic Sena
    43 1
    6.5
  • Brotherhood of the Wolf (2001)

    Pactul lupilor

    Cei mai buni oameni ai regelui au misiunea de a dezleaga misterul bestiei. Doi oameni care se pregătesc să înfrunte tenebrele și teroarea. Fiind cei mai buni, vor apela la cei mai buni ca să vâneze bestia

    Regia: Christophe Gans
    44 6
    7.0
  • The Others (2001)

    Ceilalți

    MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TE VOR GASI. O femeie care locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai intr-o casa intunecata, incepe sa fie convinsa din ce in ce mai mult ca locuinta ei este bantuita...

    Regia: Alejandro Amenábar
    40 5
    7.6