Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2001 - pagina 38 din 39

  • Lara Croft: Tomb Raider (2001)

    Lara Croft: Prădătoarea de morminte

    Calatoriile in locuri misterioase si periculoase, invatarea mai multor limbi straine si vizitarea unor asezari arheologice sunt perfecte pentru o mostenitoare bogata si rasfatata si un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice.

    Regia: Simon West
    81 2
    5.8
  • Amélie (2001)

    Faceți cunoștință: ea este Amelie. Amelie nu a fost o fetiță ca oricare alta. Mama - nevricoasă și permanent stresată; tatăl - medic, nu o atingea decât când îi făcea controlul medical lunar. Amelie a avut un singur prieten - un peștișor...

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    32 6
    8.3
  • Blow (2001)

    Visul alb

    Filmul reda povestea lui George Jung, omul, care a creat piata neagra a cocainei in America anilor '70.

    Regia: Ted Demme
    22 0
    7.5
  • Serendipity (2001)

    Providențialitatea

    John Cusack și Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influența destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

    Regia: Peter Chelsom
    42 2
    6.8
  • Hannibal (2001)

    Hannibal continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați

    Regia: Ridley Scott
    55 1
    6.8
  • Pearl Harbor (2001)

    Într-o dimineață liniștită de duminică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat SUA în plin război, schimbând cursul istoriei.

    Regia: Michael Bay
    Oscar-uri:
    116 3
    6.2
  • The Mummy Returns (2001)

    Mumia se întoarce

    Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului.

    Regia: Stephen Sommers
    76 1
    6.4
  • Training Day (2001)

    Zi de instrucție

    În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

    Regia: Antoine Fuqua
    Oscar-uri:
    65 4
    7.7
  • Sweet November (2001)

    Dulcele Noiembrie

    În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

    Regia: Pat O'Connor
    35 5
    6.7
  • Shrek (2001)

    Când liniștea căpcăunului Shrek este tulburată de invazia unor personaje din povești, surghiunite din regatul lor de către Lordul Farquaad cel rău, acesta este hotărât să le salveze casa, pentru a-și recăpăta liniștea din propriul cămin.

    Regia: Andrew Adamson, Vicky Jenson
    Oscar-uri:
    68 1
    7.9
  • Enemy at the Gates (2001)

    Inamicul e aproape

    În vreme ce armatele germană și rusă se înfruntă, Vassili, trăgător de elită, își pândește dușmanii. Vanitatea îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig, cei doi găsindu-se antrenați într-o luptă cu caracter personal.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    100 0
    7.5
  • Black Hawk Down (2001)

    Elicopter la pământ!

    Un film produs de Jerry Bruckheimer despre o periculoasa misiune de salvare din Somalia.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    80 2
    7.7
  • Scary Movie 2 (2001)

    Comedie de Groază 2

    SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    45 1
    5.3
  • Ocean's Eleven (2001)

    Ocean's Eleven - Faceți jocurile!

    În Ocean's Eleven - Faceți jocurile!, condamnatul carismatic și prefăcut Danny Ocean este eliberat condiționat din închisoare și imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneț jaf din istoria orașului Las...

    Regia: Steven Soderbergh
    69 0
    7.7
  • How High (2001)

    Cât de sus poți să plutești

    Regia: Jesse Dylan
    10 1
    6.2