Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2001 - pagina 37 din 39

  • K-PAX (2001)

    Filmul reda povestea unui misterios pacient (Kevin Spacey) internat intr-un spital de boli mintale, care pretinde a fi de pe o planeta indepartata numita K-PAX.

    Regia: Iain Softley
    39 1
    7.4
  • Legally Blonde (2001)

    Blonda de la drept

    Elle hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca el. Elle e admisã, dar constatã cã sarmul si poseta roz Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma aici

    Regia: Robert Luketic
    17 1
    6.5
  • În prologul pentru „Star Trek”, cpt. Archer și echipajul explorează spațiul și, întâlnind noi specii extraterestre, descoperă tehnologii de perfecționare a rasei umane.

    Scenariul: Rick Berman, Brannon Braga
    32 1
    7.5
  • Thir13en Ghosts (2001)

    Casa celor 13 fantome

    Atunci cand milionarul Cyrus Kriticos moare, el lasa mostenire averea sa nepotului acestuia, Arthur si familiei lui. Ceea ce nu stie Arthur, este ca in casa realizata in intregime din sticla salasluiesc fantome malefice.

    Regia: Steve Beck
    12 2
    5.6
  • Scrubs (2001)

    Stagiarii

    În lumea ireală a spitalului Sacred Heat, stagiarul John “J.D.” Dorina descoperă ce înseamnă cu adevărat medicina, prietenia şi viaţa în general.

    Scenariul: Bill Lawrence
    18 0
    8.4
  • Smallville (2001)

    În octombrie 1989, o ploaie de meteoriți lovește Pământul și distruge aproape în totalitate orașul Smallville. Această întâmplare le aduce lui Johnathan și Marthei ceea ce și-au dorit dintotdeauna: un fiu (Clark). Băiatul are o viață pe care și-o...

    Scenariul: Alfred Gough, Miles Millar
    62 0
    7.5
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • A.I. Artificial Intelligence (2001)

    Inteligența artificială

    Este o perioada in care resursele minerale sunt limitate si tehnologia avanseaza cu o viteza astronomica. O perioada cand viata iti este monitorizata. Alimentele sunt create sintetic, iar persoana care te serveste nu este om; este un robot.

    Regia: Steven Spielberg
    52 4
    7.2
  • Jeepers Creepers (2001)

    Tenebre

    Un frate și o soră care se îndreaptă spre casă printr-o zonă rurală izolată întâlnesc o creatură care se hraneste cu oameni, si care se află în plină desfășurare ritualică.

    Regia: Victor Salva
    32 4
    6.2
  • Not Another Teen Movie (2001)

    Încă un film despre adolescenți?!

    O parodie la adresa tuturor filmelor cu adolescenţi făcute până acum. Personaje pe care le-aţi îndrăgit din "American Pie" sau "10 things I Hate About You" sunt "luate la mişto" în acestă parodie care nu iartă nimic!

    Regia: Joel Gallen
    34 4
    5.8
  • Rat Race (2001)

    Cursa șobolanilor

    ohn Cleese este un excentric patron de cazino care pune la cale un concurs trasnit: noua oameni se angajeaza intr-o cursa nebuna care are ca scop recuperarea a doua milioane de dolari intr-un depozit din New Mexico.

    Regia: Jerry Zucker
    40 2
    6.5
  • Vanilla Sky (2001)

    Cerul de vanilie

    Chipeș, bogat și carismatic, tânărul David are cam tot ce vrea, dar totuși i se pare că îi lipsește ceva. Într-o noapte, David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli.

    Regia: Cameron Crowe
    46 9
    6.9
  • Planet of the Apes (2001)

    Planeta maimuțelor

    Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

    Regia: Tim Burton
    58 0
    5.7
  • Donnie Darko (2001)

    Donnie întunecatul

    În timpul prezidențialelor din '88, adolescentul Donnie, somnambul fiind, iese într-o noapte din casă și întâlnește un iepure cu o înfățișare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârși în 28 de zile, 6 ore, 42 minute și 12 secunde.

    Regia: Richard Kelly
    29 3
    8.0
  • Rush Hour 2 (2001)

    Ora de vârf 2

    Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    6.7