Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 18 din 43

  • Innocence (2002)

    Regia: Brendan Muldowney
    0 0
    7.6
  • Taken (2002)

    Istoria dupa Steven Spielberg

    Timp de cincizeci de ani, guvernul Statelor Unite a reuşit să tăinuiască cea mai mare conspiraţie din istoria omenirii. Trei familii, a căror istorie este urmărită timp de patru generaţii, sunt protagonistele unei poveşti incredibile, care va...

    Scenariul: Leslie Bohem
    19 2
    7.8
  • Swindle (2002)

    Spargerea

    Patru hoti planuiesc ce ar putea fi unul din cele mai rasunatoare furturi din istorie: matritele noii monede europene, Euro, dar nu banuiesc ca in banda lor se afla un politist sub acoperire. Politistul e insa banuit de colegii lui ca face un joc...

    Regia: K.C. Bascombe
    0 0
    5.4
  • Auto Focus (2002)

    Focalizare automată

    La sfarsitul anilor ’60, Bob Crane a devenit vedeta serialului TV „Hogan’s Heroes”. „Auto Focus” vorbeste despre viata vedetei. O data cu incetarea serialului Bob a devenit obsedat de sex, obisnuind sa isi fotografizeze partidele de sex.

    Regia: Paul Schrader
    4 0
    6.6
  • Analyze That (2002)

    Nașul stresat

    Mafiotul Paul Vitti (Robert De Niro) este eliberat conditionat dupa doi ani si jumatate petrecuti dupa gratii, si este incredintat in grija psihiatrului lui, Dr. Ben Sobel (Billy Crystal).

    Regia: Harold Ramis
    52 2
    5.9
  • All About the Benjamins (2002)

    Totul până la bani

    Ice Cube este Bucum, vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie, un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui.

    Regia: Kevin Bray
    15 0
    5.8
  • Ali G Indahouse (2002)

    Ali G în casă

    Cea mai hilară și mai controversată comedie. Ajutat de echipa sa loială, West Staines Massive și de prietena lui, „Julie a mea“, Ali G devine unul dintre cei mai neasteptați eroi. E invincibil, insațiabil și, desigur, irezistibil!

    Regia: Mark Mylod
    17 0
    6.2
  • 29 Palms (2002)

    Povestea unei gramezi de bani si a personajelor care se invart in jurul ei...

    Regia: Leonardo Ricagni
    0 0
    4.7
  • 8 Women (2002)

    8 Femei

    Franta, 1950. Un conac izolat, în mijlocul unui peisaj înzăpezit. O familie reunită în preajma sărbatorilor de iarnă… Anul acesta însă, Crăciunul nu va mai fi la fel: capul familiei, singurul bărbat printre cele opt femei din casă, a fost ucis.

    Regia: François Ozon
    4 1
    7.0
  • The Abduction Club (2002)

    Clubul răpitorilor

    Bazat pe fapte petrecute in Irlanda secolului al XVIII-lea, The Abduction Club prezinta povestea a doi foarte buni prieteni care, pentru ca-si doresc sa se casatoreasca dar nu au bani, recurg la o metoda neortodoxa, hotarand sa rapeasca doua femei...

    Regia: Stefan Schwartz
    0 0
    6.6
  • 101 Dalmatians 2: Patch's London Adventure (2002)

    101 dalmațieni II: Aventura în Londra a lui Petic

    Roger si Anita planuiesc sa plece de pe Plantatia Dalmatienilor impreuna cu cainii lor, Pongo si Perdita, pentru a scapa de Cruella DeVil si a le face loc celor 101 de catelusi. Dar Patch este uitat in Londra.

    Regia: Jim Kammerud, Brian Smith
    17 1
    5.7
  • Laurel Canyon (2002)

    La mama acasă

    Un tânăr licentiat în medicină, Sam, o aduce pe logodnica sa la Los Angeles pentru a trăi împreună în casa mamei sale. Problema este că mama lui, producător de muzică rock, locuieste în continuare în acea casă sub pretextul că are de terminat un...

    Regia: Lisa Cholodenko
    8 1
    6.4
  • R.S.V.P. (2002)

    Arta crimei

    Un student la psihologie invită un grup de prieteni și profesori la o petrecere alimentată cu droguri și alcool, unde intenționează să-i ucidă pe toți.

    Regia: Mark Anthony Galluzzo
    0 0
    5.1
  • Live from Baghdad (2002)

    În direct din Bagdad

    Filmul spune povestea jurnalistilor de la CNN care au ramas in oras cand echipele celorlalte televiziuni s-au grabit sa-l paraseasca in ajunul primelor bombardamente din timpul Razboiului din Golf.

    Regia: Mick Jackson
    3 0
    7.2
  • The Son (2002)

    Fiul

    Olivier, profesor de tâmplărie, lucrează la un Centru de formare profesională. Venirea unui nou ucenic, François, un băiat de 16 ani proaspăt ieșit din închisoare, îi tulbură existența. Cu ani în urmă, François fusese implicat în uciderea fiului...

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    0 0
    7.5