Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 13 din 47

  • Detonator (2003)

    Detonatorul

    Un agent FBI trebuie sa opreasca un maniac, bolnav psihic, de la actiunea criminala pe care este hotarat sa o puna in aplicare, si anume programarea si detonarea unei bombe.

    Regia: Jonathan Freedman
    0 0
    4.1
  • The Divorce (2003)

    Divorțul

    Isabel se îndreaptă spre Paris pentru a o ajuta pe sora ei vitrega Roxy, care este însărcinată, și descoperă ca soțul acesteia a părăsit-o. În timp ce pe Roxy o așteaptă divorțul, Isabel se aventurează într-o relație cu un diplomat francez căsătorit.

    Regia: James Ivory
    5 1
    4.9
  • Disaster (2003)

    Orașul păcatului

    O grupare fundamentalista si inarmata pana-n dinti ataca Las Vegas-ul, crezand ca va purifica prin foc acest “oras al pacatului”. Totul a pornit de la furia liderului acestei miscari radicale care a decis ca incendierea sediului unei tribunal...

    Regia: Yossi Wein
    0 0
    2.5
  • Duplex (2003)

    Un tanar cuplu are sansa de a se muta intr-un apratament superb (duplex) intr-un cartier de renume din New York. Singura problema este vecina lor, o batranica

    Regia: Danny DeVito
    15 1
    5.9
  • Daddy Day Care (2003)

    Grădinița lui tăticu'

    Doi barbati sunt cocediati de la slujbele lor, in urma restrucurarii institutiei. Ei gasesc o solutie de a munci acasa: sa infiinteze un fel de centru in care ei sa aiba grija de copiii ai caror parinti sunt la servici.

    Regia: Steve Carr
    9 0
    5.6
  • Dr. Manson Rand este fugar impreuna cu fiul sau de zece ani, de cand primul obiect de origine extraterestra a iesit pur si simplu din Pamant, determinand oamenii politici, dar si pe cei ai Bisericii sa-si schimbe radical opiniile. Dupa ce si-a...

    Regia: Ian Watson
    0 0
    4.2
  • Un fost politist ce lucreaza acum ca agent de securitate intr-un mall, incearca sa afle secretul unei serii de morti misterioase, ce par a avea o legatura cu niste oglinzi...

    Regia: Kim Sung-ho
    0 0
    6.4
  • Ferrari (2003)

    Ferrari Enzo

    A debutat ca sofer de curse la inceputul anilor 1900 ca sa devina un membru important al companiei Alfa Romeo. Enzo Ferrari a revolutionat lumea masinilor sport, cu modelele care ii poarta numele. Aceasta ecranizare spune povestea vietii lui.

    Regia: Carlo Carlei
    6 1
    7.0
  • Fear X (2003)

    Obsesia

    Pentru ca sotia este omorata intr-un accident, Harry nu-si mai gaseste linistea. Obsedat de cele intamplate, el vizioneaza la nesfarsit zecile de ore de inregistrari de pe casetele video ale camerelor de supraveghere. Cine este ucigasul?

    Regia: Nicolas Winding Refn
    2 0
    6.0
  • Regia: Brian Yuzna
    4 1
    5.8
  • A Guy Thing (2003)

    Tipic masculin

    Paul trebuie sa se casatoreasca cu Karen, fiica draguta si aproape perfecta a sefului sau. La petrecerea burlacilor, el incearca sa evite evenimentele stereotipe insa, in ciuda eforturilor, se trezeste alaturi de o femeie necunoscuta, o dansatoare.

    Regia: Chris Koch
    6 1
    5.6
  • Guilty by Association (2003)

    Vinovat prin asociere

    Cand luptele dintre bande o iau razna si suflete nevinovate incep sa cada victime, un barbat paseste pe campul de lupta pentru a restabili ordinea.

    Regia: Po Johns, Howard Gibson
    1 0
    2.3
  • Regia: David Molina, Terry Shakespeare
    1 0
    5.5
  • Confidence (2003)

    Tras pe sfoară

    Ceea ce nu știe Jake Vig poate fi chiar ceea ce îl poate ucide. Jake este un hoț viclean și foarte isteț, care a sustras mii de dolari de la un „oarecare” Lionel Dolby, ajutat fiind de echipa sa.

    Regia: James Foley
    7 1
    6.6
  • House of Sand and Fog (2003)

    Casa de nisip și ceață

    Behrani, emigrant iranian, cheltuiește o mare parte din economii pentru a asigura fiicei lui căsătoria. Cu restul de bani cumpără la o licitație o casă și ajunge, fără voie, în mijlocul unui conflict juridic cu fosta proprietară.

    Regia: Vadim Perelman
    26 1
    7.5