Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 47 din 47

 • Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

  Terminatorul 3: Supremația roboților

  John are acum 18 ani, iar o femeie Terminator, Terminatrix, este trimisă de către roboţi pe urmele sale pentru a-l asasina. Alt Terminator se va întoarce în trecut pentru a-l proteja pe John: T-800 se întoarce şi va lupta în războiul contra roboţilor

  Regia: Jonathan Mostow
  122 1
  6.3
 • Bruce Almighty (2003)

  Bruce Atotputernicul

  Jim Carrey este un reporter de televiziune, care are de toate, plus o prietena ce il iubeste cu adevarat. Cu toate acestea, el nu este multumit. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, Bruce se razvrateste si se cearta cu Dumnezeu.

  Regia: Tom Shadyac
  47 6
  6.8
 • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

  Cum să scapi de un tip în 10 zile

  Andie, redactor la Revista Composure, se decide sa scrie un articol despre toate actiunile prin care femeile reusesc sa-i indeparteze pe barbati. Ea trebuie sa gaseasca un barbat pa care sa-l faca sa se indragosteasca de ea, ca apoi sa-o paraseasca.

  Regia: Donald Petrie
  33 2
  6.5
 • Bad Boys II (2003)

  Băieți răi 2

  Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

  Regia: Michael Bay
  107 4
  6.6
 • X2: X-Men United (2003)

  X-Men 2

  In aceasta continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluata aventura mutantilor, care fac echipa in acest film cu noi colegi, Ice Man si Pyro pentru a lupta contra lui Nightcrawler.

  Regia: Bryan Singer
  72 1
  7.4
 • American Wedding (2003)

  Nuntă americană

  În această a treia parte a seriei de filme American Pie, avem de-a face cu un eveniment important din viața lui Jim și a lui Michelle: Nunta!

  Regia: Jesse Dylan
  33 1
  6.3
 • The Matrix Revolutions (2003)

  Matrix: Revoluții

  Razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee si Kid se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  134 4
  6.7
 • Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

  Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre

  Pentru Căpitanul Jack Sparrow, un tip dur, dar încă fermecător, apele învolburate ale Mării Caraibe sunt pure și limpezi ca apa de izvor până când dușmanul său de moarte, nemernicul căpitan Barbossa reușește să-i fure corabia, Black Pearl.

  Regia: Gore Verbinski
  144 1
  8.1
 • Underworld (2003)

  Lumea de dincolo

  Secole la rând, două specii au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticații Vampiri, și Vârcolacii neînfricați. Cele două specii luptă pentru supraviețuire și au jurat să poarte războiul până când pe Pământ va rămâne o singură specie.

  Regia: Len Wiseman
  106 3
  7.0
 • The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

  Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui

  Ultima parte a trilogiei "Stăpânul Inelelor". Dându-și seama de primejdia pe care o poate aduce Inelul Suprem, Frodo și însoțitorii Inelului intră în MORDOR. Aici, Sauron păzește focul în care a fost făurit Inelul...

  Regia: Peter Jackson
  Oscar-uri: x 11
  245 1
  9.0