Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 41 din 47

  • Oldboy (2003)

    Băiatul bătrân

    Un bărbat e răpit în plină stradă și se trezește într-o cameră care-i serveste drept celulă timp de 15 ani. Odata eliberat, misterul încarcerării și puseurile răzbunătoare nu-i dau pace

    Regia: Park Chan-wook
    34 6
    8.3
  • The Sleeping Dictionary (2003)

    Dicționarul din Alcov

    Un tânăr englez este detaşat la Sarawak ca să devină membru al Guvernului Britanic Colonial. Aici încurajează diferite locale, neortodoxe şi se îndrăgosteşte de o tânără băştinaşă, Selima.

    Regia: Guy Jenkin
    15 3
    6.5
  • Mona Lisa Smile (2003)

    Zâmbet de Mona Lisa

    Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândească pentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum, Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

    Regia: Mike Newell
    18 0
    6.5
  • Kangaroo Jack (2003)

    Cangurul Jack

    Doi prieteni din copilarie sunt prinsi fara scapare in mrejele mafiei si sunt obligati sa transporte 100.000 $ in Australia. Lucrurile o iau complet razna cand in scena apare un cangur... care le suteste banii.

    Regia: David McNally
    18 0
    4.5
  • The Jungle Book 2 (2003)

    Cartea junglei 2

    Continuare a filmului din 1967, Cartea Junglei 2 il prezinta pe Mowgli, care trebuie să se hotărască unde îi este locul, langă bătranul si simpaticul prieten Baloo, în junglă cu prietenii de odinioară, sau langă noua lui familie, în satul oamenilor.

    Regia: Steve Trenbirth
    17 0
    5.3
  • Out of Time (2003)

    Contratimp

    Matt este seful politiei intr-un mic orasel din Florida. El este un cetatean respectat si indragit de comunitate. Cand are loc o dublă omucidere în orășel, Matt incepe investigatia, dar descopera ca toate dovezile conduc la el, ca principal suspect.

    Regia: Carl Franklin
    52 0
    6.5
  • The Human Stain (2003)

    Pata umană

    Filmul spune povestea lui Coleman Silk (Hopkins), un profesor dintr-un mic oras din New England. Silk ascunde un secret teribil, care este pe cale sa-i distruga viata linistita.

    Regia: Robert Benton
    24 3
    6.2
  • Dogville (2003)

    Selectie oficiala Cannes 2003. O frumoasa fugitiva, Grace, ajunge intr-un loc izolat incercand sa scape de niste gangsteri. Mica comunitate a oraselului Dogville accepta sa o ascunda. Cand urmaritorii revin, insa, sentimentele locuitorilor se...

    Regia: Lars von Trier
    23 13
    8.0
  • Uptown Girls (2003)

    Fetele de bani gata

    Brittany Murphy si Dakota Fanning sunt "un duo care te va face sa razi si sa plangi" in acest basm veritabil. Impreuna cu Marley Shelton si Heather Locklear, Fete de bani gata iti va oferi "nenumarate momente hazlii, ajungand drept la inima ta".

    Regia: Boaz Yakin
    11 0
    6.2
  • Grind (2003)

    Pe skateboard

    In timp ce toti colegii lor de liceu abia asteapta sa treaca vara ca sa intre la colegiu, skateboarder-ul Eric Rivers si prietenii lui cei mai buni, Dustin si Matt, isi dau seama ca astea sunt ultimele luni in care si-ar putea realiza visul comun:...

    Regia: Casey La Scala
    4 0
    5.9
  • High Tension (2003)

    Înaltă tensiune

    Marie, o studenta de 20 de ani, se pregateste pentru examene in ferma izolata a parintilor celei mai bune prietene a ei. Pe timpul noptii, un asasin, fara sa stie ca fata e in casa, ii omoara pe rand pe toti membrii familiei…

    Regia: Alexandre Aja
    13 4
    6.7
  • Children of Dune (2003)

    Copiii Dunei

    Au trecut 12 ani de cand Paul Maud'dib Atreides (Alec Newman) a cucerit puterea pe planeta Arrakis, razbunand complotul impotriva familiei sale. El nu a incetat nici o clipa sa lupte contra ramasitelor armatelor imperiale, insa dusmani nestiuti...

    38 1
    7.3
  • Timeline (2003)

    Cronologie

    Un grup de studenti la arheologie sunt prinsi in trecut atunci cand incearca sa-l aduca inapoi pe profesorul lor disparut, in urma unor experimente cu masina timpului. Grupul lor trebuie sa supravietuiasca duritatii secolului al XIV-lea.

    Regia: Richard Donner
    32 3
    5.6
  • Carnivàle (2003)

    1934. Dust Bowl, desertul din Oklahoma. Ultima epoca a magiei. Intr-o vreme cu uriase furtuni de nisip, epidemii cumplite, seceta si foamete – toate semne ale furiei divine si ale apropierii Apocalipsei –ultima lupta intre Bine si Rau este gata...

    Scenariul: Daniel Knauf
    13 0
    8.4
  • The Missing (2003)

    Dispărutele

    În secolul al-XIX-lea, în New Mexico, Samuel Jones se întoarce acasă, sperând că se va împăca cu fiica sa, Maggie, pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă. Tânăra îl respinge insa curand lucrurile se schimbă.

    Regia: Ron Howard
    28 0
    6.5