Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 44 din 47

  • Gothika (2003)

    O renumită psihiatră se trezeşte ca pacientă la spitalul de psihiatrie unde lucrează, acuzată de uciderea soţului ei, crimă de care ea nu-şi aminteşte nimic. În timp ce se luptă să-şi recapete memoria, ea află că este ţinta unui spirit malefic.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    20 1
    5.8
  • Cradle 2 the Grave (2003)

    Parteneri neobișnuiți

    Inarmat cu o combinatie perfecta de charisma, atitudine si experienta in artele martiale, Tony navigheaza în jungla urbană alături de echipajul său de profesionisti, cu un devotament intrecut doar de dragostea pentru fiica sa cea mica, Vanessa.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    29 0
    5.8
  • Once Upon a Time in Mexico (2003)

    A fost odată în Mexic

    Rănit, hăituit și înspăimântat de o tragedie, El Mariachi s-a retras departe de lume. E forțat să iasă din ascunzatoare atunci când Sands, un agent CIA corupt, îl recrutează pentru a dejuca un complot ce-l vizează pe președintele Mexicului.

    Regia: Robert Rodriguez
    39 2
    6.3
  • Tears of the Sun (2003)

    Lacrimi din Soare

    A.K. Waters (Bruce Willis) este comandantul unei echipe a trupelor speciale care trebuie sa efectueze o periculoasa misiune de salvare in Nigeria.

    Regia: Antoine Fuqua
    55 1
    6.6
  • Master and Commander: The Far Side of the World (2003)

    Maestru și comandant: Partea îndepărtată a lumii

    Capitanul Aubrey, impreuna cu echipajul sau de pe „H.M.S. Surprise” se angajeaza intr-o lupta impotriva unei impresionante corabii de razboi, superioara din toate punctele de vedere, intr-o urmarire care ii va duce pana la capatul Pamantului.

    Regia: Peter Weir
    Oscar-uri:
    71 3
    7.5
  • Cold Mountain (2003)

    Muntele rece

    America anilor 1860. Într-o țară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicați trei oameni; trei oameni a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei

    Regia: Anthony Minghella
    Oscar-uri:
    35 1
    7.2
  • Identity (2003)

    Identitate

    In urma unei furtuni groaznice si a unui accident pe autostrada, un grup de 10 straini care nu se cunosc ajung din intamplare la un hotel. Prinsi in acest loc, află un secret ingrozitor ce are legatura cu ei.

    Regia: James Mangold
    37 4
    7.3
  • Freddy vs. Jason (2003)

    Freddy împotriva lui Jason

    Veteranii ucigasi Freddy Krueger si Jason Voorhees isi unesc fortele in acest sequel care combina celebrele serii "Nightmare on Elm Street" si "Friday The 13th".

    Regia: Ronny Yu
    29 2
    5.7
  • Wrong Turn (2003)

    Viraj greșit

    Chris trece cu mașina printr-o pădure în drum spre un interviu. În mijlocul pădurii, mașina lui se ciocnește de o furgonetă condusă de Jessie, venită la camping cu prietenii ei. Curând tinerii încep să dispară...

    Regia: Rob Schmidt
    35 3
    6.1
  • Coloniile umane dintr-un sistem solar îndepărtat sunt aproape distruse de un atac nuclear lansat de o inteligență artificială agresivă. Supraviețuitorii atacului nuclear scapă de Cyloni la bordul unor nave spațiale de civili, în căutarea unei noi...

    18 1
    8.5
  • Finding Nemo (2003)

    În căutarea lui Nemo

    O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin şi fiul său, Nemo - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo e luat din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Sydney.

    Regia: Andrew Stanton, Lee Unkrich
    Oscar-uri:
    32 0
    8.2
  • Honey (2003)

    Honey Daniels (Jessica Alba) a asteptat toata viata ei sa arate lumii talentul ei la dans. Ziua este instructor de dans iar seara barmanita, pentru ca dupa ce iese din tura sa intre pe ringul de dans, ca sa fie remarcata. Si iata ca sansa apare.

    Regia: Bille Woodruff
    9 0
    5.3
  • Old School (2003)

    Școala veche

    Ce poate face un bărbat când se întoarce mai devreme acasă și își găsește prietena în pat cu o mulțime de străini goi-pușcă? Se întoarce la facultate și pune bazele unei fraternități!

    Regia: Todd Phillips
    24 0
    7.0
  • Two and a Half Men (2003)

    Doi bărbați și jumătate

    Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existenţe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuieşte într-o vila superbă în Malibu, iar faptul că fiecare seară şi-o petrece...

    Scenariul: Chuck Lorre, Lee Aronsohn
    92 3
    7.1
  • Johnny English (2003)

    Johnny Englezul

    NU STIE CE ESTE FRICA. NU STIE CE ESTE PERICOLUL. NU STIE... NIMIC. O parodie despre cel mai neidemanatic agent secret al Marii Britanii.

    Regia: Peter Howitt
    67 2
    6.2