Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 42 din 47

  • School of Rock (2003)

    Școală de rock

    Chitarist rebel cu o predilectie pentru sariturile in mijlocul spectatorilor in timpul spectacolelor precum si pentru solo la chitara excesiv de lung, Dewey vrea sa-si conduca trupa catre castigarea concursului Batalia trupelor.

    Regia: Richard Linklater
    13 0
    7.2
  • Elf (2003)

    Elful

    Nu toţi piticii lui Moş Crăciun sunt pitici... Este cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moş Crăciun şi se trezeşte din întâmplare la Polul Nord!

    Regia: Jon Favreau
    24 1
    7.1
  • Open Range (2003)

    Luptă în câmp deschis

    Boss Spearman, Charley White, Mose Harrison si "Button" sunt patru cowboy care-si mana cirezile peste preerie, impartasind o prietenie intemeiata pe un anume cod al onoarei, si pe o viata nealterata de valorile moderne ale civilizatiei.

    Regia: Kevin Costner
    46 4
    7.4
  • The Medallion (2003)

    Medalionul

    Un detectiv din Hong Kong are un accident mortal, în care este implicat şi un medalion cu puteri extraordinare. În urma accidentului el este transformat într-un războinic nemuritor cu puteri supraomeneşti

    Regia: Gordon Chan
    26 1
    5.2
  • Big Fish (2003)

    Peștele mare

    Un tanar încearcă să afle mai multe despre tatăl său, rememorând poveștile despre viața acestuia. Astfel, din istorii și fabulații, fiul începe să descopere marile calități și marile defecte ale părintelui său, care își trăiește ultimele zile.

    Regia: Tim Burton
    19 3
    8.0
  • Beyond Borders (2003)

    La graniță

    De la viața de lux din Londra la realitățile tragice ale sărăciei și foametei din cel mai periculos loc din lume, La graniță este o aventură romantică având-o în rolul principal pe câștigătoarea premiului Oscar, Angelina Jolie.

    Regia: Martin Campbell
    24 1
    6.4
  • The Hunted (2003)

    Animal de pradă

    Regizorul dă viață poveștii unui fost antrenor al trupelor speciale (Tommy Lee Jones), care trebuie să se confrunte cu fostul său elev (Benicio Del Toro), unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat.

    Regia: William Friedkin
    41 3
    6.1
  • NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003)

    NCIS: Anchetă militară

    NCIS: Anchetă militară este mai mult decat un serial de actiune. Cu doze generoase de umor, este un serial care se concentreaza pe dinamica complexa si intotdeauna amuzanta a unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major.

    Scenariul: Donald P. Bellisario, Don McGill
    1236 7
    7.8
  • The Life of David Gale (2003)

    Viața lui David Gale

    Printr-o ciudată răsturnare de situație, David Gale, un tată devotat, profesor foarte apreciat și un înverșunat oponent al pedepsei cu moartea se găsește el însuși în celula morții, acuzat de violarea și asasinarea colegei sale Constance Harraway.

    Regia: Alan Parker
    24 0
    7.5
  • Nip/Tuck (2003)

    Prietenie pe muchie de cuțit

    Sean McNamara si Christian Troy sunt prieteni de o viata si parteneri de afaceri de ani buni. Cei doi barbati conduc impreuna o clinica de chirurgie plastica din Florida, iar succesul firmei se datoreaza amandurora. Christian este un barbat care...

    Scenariul: Ryan Murphy
    8 1
    7.7
  • Intolerable Cruelty (2003)

    Dragostea costă

    Este povestea unui avocat de succes din Los Angeles, specializat in divorturi, Miles Massey. Plictisit de atatea succese, el cauta noi provocari.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    25 2
    6.3
  • Paycheck (2003)

    Cecul de plată

    Michael Jennings (Ben Affleck) este vanat dar nu stie de ce. El este un fel de geniu in high tech si lucreaza pentru diverse companii care il folosesc la proiecte speciale si secrete.

    Regia: John Woo
    51 1
    6.3
  • Something's Gotta Give (2003)

    Ceva, ceva tot o ieși

    Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin, la casa de pe plajă a mamei sale, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Nancy Meyers
    30 1
    6.7
  • S.W.A.T. (2003)

    S.W.A.T. - Trupe de elită

    S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane dolari recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției.

    Regia: Clark Johnson
    19 0
    6.1
  • The Core (2003)

    Centrul Pământului

    Oamenii de stiinta descopera ca miezul pamantului e pe cale de a se opri din rotatie. Acest lucru va distruge viata pe Pamant. O echipa este recrutata pentru o calatorie spre centrul pamantului, unde sa lanseze o bomba care sa previna catastrofa.

    Regia: Jon Amiel
    25 0
    5.5