Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 46 din 47

  • Anger Management (2003)

    Gestionarea furiei

    O COMEDIE NEBUNA, NEBUNA. Dupa o altercatie avuta intr-un avion, Dave Buznik (Sandler) este trimis sa urmeze un program pentru tratarea furiei, dar instructorul sau (Nicholson) este mai agresiv decat el

    Regia: Peter Segal
    34 3
    6.2
  • Ong-Bak: Muay Thai Warrior (2003)

    Luptătorul Muay Thai

    Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante. Tanarul Boonting este desemnat sa gaseasca hotul si sa il...

    Regia: Prachya Pinkaew
    53 3
    7.1
  • Kill Bill: Vol. 1 (2003)

    Uciderea lui Bill: Volumul 1

    Bill și banda sa măcelăresc toți invitații unei nunți. Deși lumea o consideră moartă, Mireasa își revine din comă după patru ani și pornește răzbunarea: îi omoară unul câte unul pe asasini, lăsându-l ultimul pe Bill.

    Regia: Quentin Tarantino
    79 7
    8.2
  • A Man Apart (2003)

    Un om aparte

    Sean (Vin Diesel) si partnerul sau Demetrius s-au ridicat de pe strazile periculoase ale Los Angeles si acum lucreaza impreuna ca agenti DEA, ducand un razboi ce dureaza de 7 ani pentru a anihila puternica retea de droguri de la granita mexicana.

    Regia: F. Gary Gray
    32 0
    6.0
  • Final Destination 2 (2003)

    Destinație finală 2

    Destinatie Finalã 2 o gãseste pe Clean ca singură supravietuitoare a accidentului zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat pe prietenii ei

    Regia: David R. Ellis
    39 1
    6.2
  • Scary Movie 3 (2003)

    Comedie de groază 3

    Povestea o are in centru pe Cindy si noii sai prieteni in timp ce multe lucruri ciudate incep sa i se intample: aparitia unor cercuri misterioase in lanurile de porumb si casete video misterioase...

    Regia: David Zucker
    39 1
    5.5
  • The Italian Job (2003)

    Jaful în stil italian

    Planul era fără cusur... misiunea fusese îndeplinită perfect... scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi.

    Regia: F. Gary Gray
    84 1
    7.0
  • 2 Fast 2 Furious (2003)

    Mai furios, mai iute

    Brian O'Conner, dat afara din politie, este recrutat de catre agentii din Miami impreuna cu prietenul sau din copilarie, pentru a se infiltra intr-o echipa a unui gangster care a planuit un jaf a mai multe milioane de dolari.

    Regia: John Singleton
    97 1
    5.9
  • Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

    Terminatorul 3: Supremația roboților

    John are acum 18 ani, iar o femeie Terminator, Terminatrix, este trimisă de către roboţi pe urmele sale pentru a-l asasina. Alt Terminator se va întoarce în trecut pentru a-l proteja pe John: T-800 se întoarce şi va lupta în războiul contra roboţilor

    Regia: Jonathan Mostow
    120 1
    6.3
  • Bruce Almighty (2003)

    Bruce Atotputernicul

    Jim Carrey este un reporter de televiziune, care are de toate, plus o prietena ce il iubeste cu adevarat. Cu toate acestea, el nu este multumit. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, Bruce se razvrateste si se cearta cu Dumnezeu.

    Regia: Tom Shadyac
    47 6
    6.8
  • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

    Cum să scapi de un tip în 10 zile

    Andie, redactor la Revista Composure, se decide sa scrie un articol despre toate actiunile prin care femeile reusesc sa-i indeparteze pe barbati. Ea trebuie sa gaseasca un barbat pa care sa-l faca sa se indragosteasca de ea, ca apoi sa-o paraseasca.

    Regia: Donald Petrie
    32 2
    6.5
  • Bad Boys II (2003)

    Băieți răi 2

    Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

    Regia: Michael Bay
    104 4
    6.6
  • X2: X-Men United (2003)

    X-Men 2

    In aceasta continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluata aventura mutantilor, care fac echipa in acest film cu noi colegi, Ice Man si Pyro pentru a lupta contra lui Nightcrawler.

    Regia: Bryan Singer
    72 1
    7.4
  • American Wedding (2003)

    Nuntă americană

    În această a treia parte a seriei de filme American Pie, avem de-a face cu un eveniment important din viața lui Jim și a lui Michelle: Nunta!

    Regia: Jesse Dylan
    33 1
    6.3
  • The Matrix Revolutions (2003)

    Matrix: Revoluții

    Razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee si Kid se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    132 4
    6.7