Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2005 - pagina 61 din 62

  • The Longest Yard (2005)

    Echipa Sfarmă-Tot

    The Longest Yard este remake-ul filmului din

    Regia: Peter Segal
    36 2
    6.4
  • The 40 Year Old Virgin (2005)

    Virgin la 40 de ani

    Andy are o slujba lejera la un magazin de electronice su un apartament dragut, in care se mandreste cu o colectie de figurine de super-eroi si cu reviste de benzi desenate. Un singur lucru nu e in regula la Andy: are 40 de ani si nu a facut sex!

    Regia: Judd Apatow
    17 1
    7.1
  • Sin City (2005)

    Orașul păcatelor

    Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

    Regia: Frank Miller, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    48 6
    8.0
  • The Ring Two (2005)

    Avertizarea 2

    După șase luni de la evenimentele înfricoșătoare care i-au terorizat pe Rachel și fiul său, Aidan, cei doi își părăsesc casa din Seattle pentru a scăpa de amintirile care-i bântuie

    Regia: Hideo Nakata
    14 2
    5.4
  • The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

    Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul

    Una dintre cele mai îndrăgite aventuri fantastice ale secolului XX, o poveste fără vârstă, izvorâtă din imaginație pură, prinde în sfârșit viață în această adaptare uluitor de realistă, incredibil de autentică, a capodoperei lui C.S. Lewis.

    Regia: Andrew Adamson
    Oscar-uri:
    62 0
    6.9
  • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

    Harry Potter și Pocalul de Foc

    Al patrulea film din seria "Harry Potter". Cea mai cumplita incercare prin care trece Harry Potter, in cadrul Turnirului vrajitorilor, cele trei probe ale turnirului fiind de fapt destinate elevilor mai mari.

    Regia: Mike Newell
    115 2
    7.7
  • Hitch (2005)

    Hitch: Consilier în amor

    Unui „consilier in amor" Hitch (Will Smith) ii sunt date peste cap toate invataturile de pana atunci, cand o tanara jurnalista incepe sa-i dea tarcole. Ea vrea sa afle mai multe dsespre un client al sau si despre metodele de consiliere ale lui Hitch.

    Regia: Andy Tennant
    32 0
    6.6
  • Saw II (2005)

    Puzzle mortal 2

    Geniul nebun care a distrus viaţa victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viaţă şi pe moarte.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    23 1
    6.6
  • Ghost Whisperer (2005)

    Mesaje de dincolo

    De mică, Melinda Gordon are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea.

    Scenariul: John Gray
    9 0
    6.5
  • Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

    Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith

    Spectatorii vor asista la transformarea Cancelarului Palpatine, initial intelept si cu intentii pacifiste, in temutul dictator al Imperiului Galactic si vor afla conditiile in care Luke Skywalker si Printesa Leia Organa au fost despartiti.

    Regia: George Lucas
    150 3
    7.6
  • Madagascar (2005)

    Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă!

    Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
    26 0
    6.9
  • Batman Begins (2005)

    Batman - Începuturi

    Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

    Regia: Christopher Nolan
    103 1
    8.2
  • V for Vendetta (2005)

    V de la vendetă

    Intr-o poveste in care Germania a castigat un viitor Razboi Mondial si Marea Britanie este acum un stat fascist, un razbunator mascat cunoscut numai sub initiala "V" conduce un razboi de gherila impotriva guvernului

    Regia: James McTeigue
    67 5
    8.2
  • Constantine (2005)

    Constantin

    Povestea detectivului Constantin (Keanu Reeves) care a văzut Iadul cu proprii ochi. A reuşit însă să scape şi acum se află undeva la graniţa între viaţă şi moarte. El este ultima noastră apărare împotriva creaturilor întunericului.

    Regia: Francis Lawrence
    89 1
    7.0
  • Kingdom of Heaven (2005)

    Regatul Raiului

    Superproductia lui Ridley Scott, Kingdom of Heaven cu Orlando Bloom, Liam Neeson si Jeremy Irons in rolurile principale se anunta una dintre cele mai impresionante pelicule ale anului 2005. Un film despre cruciadele secolului al XII-lea.

    Regia: Ridley Scott
    167 7
    7.3