Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 62 din 78

  • The Ten (2007)

    Zece

    Regia: David Wain
    4 0
    4.9
  • [Rec] (2007)

    Înregistrare

    REC, regizat la patru maini de Paco Plaza si Jaume Balaguero (Fragile) se concentreaza pe o realizatoare de emisiuni TV care face un reportaj intr-o statie de pompieri. Totul scapa de sub control cand acestia sunt chemati sa salveze o batrana,...

    Regia: Paco Plaza, Jaume Balagueró
    5 2
    7.4
  • The Brothers Solomon (2007)

    Frații Solomon

    Dean si John Solomon sunt doi frati cu inima buna, dar cu imense probleme in dragoste. Cand afla ca ultima dorinta a tatalui lor bolnav e un nepotel inca inexistent, cei doi fac tot posibilul sa gaseasca o femeie dispusa sa ramana insarcinata cu ei.

    Regia: Bob Odenkirk
    2 0
    5.3
  • White Noise 2: The Light (2007)

    Vocea morții 2

    Existența liniștită a lui Abe Dale este zguduită din temelii atunci când o cină servită împreună cu familia la un restaurant din oraș se încheie tragic, soția lui, Rebecca, și fiul lor, Danny, fiind împușcați de către un necunoscut. Răpus de...

    Regia: Patrick Lussier
    5 0
    5.7
  • Nancy Drew (2007)

    Nancy este o tanara care de-abia a intrat la colegiu. Ea este pasionata de tot ceea ce inseamna mister, asa ca nu sovaie nicio clipa cand descopera dovezi care ar putea elucida cazul nerezolvat de crima in care este implicat si un star de cinema.

    Regia: Andrew Fleming
    19 0
    5.9
  • Suburban Girl (2007)

    Iubire ca la carte

    Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) este o tânără şi ambiţioasă scriitoare din New York, care îşi doreşte foarte mult să devină cunoscută. Ea participă la un eveniment important, unde îl cunoaşte pe mogulul Archie Knox, care începe să o curteze

    Regia: Marc Klein
    2 0
    5.4
  • Trade (2007)

    Prețul inocenței

    Adriana este o tânără de 13 ani din Mexico City a cărei răpire, pusă la cale de un grup de traficanți de carne vie, îl pune în mișcare pe fratele ei de 17 ani, Jorge, într-o disperată misiune de salvare.

    Regia: Marco Kreuzpaintner
    9 2
    7.3
  • Black Water (2007)

    Apă neagră

    O poveste terifianta despre lupta pentru supravietuire in mlastinile din nordul Australiei.

    Regia: David Nerlich, Andrew Traucki
    8 3
    5.8
  • Donkey Xote (2007)

    Măgărușul buclucaș

    A sosit clipa în care Rucio, măgarul marelui aventurier, cel mai libertin și viteaz din întreaga Castilla, să ne povestească adevărata istorie. Sătul de viața contemplativă pe care toți o duc în La Mancha, Rucio nu stă pe gânduri nicio...

    Regia: Jose Pozo
    4 0
    4.5
  • Things We Lost in the Fire (2007)

    Pierderi dureroase

    O femeie al carei barbat a murit de curand il invita pe cel mai bun prieten al sotului ramas fara locuinta sa stea cu ea si cu cei doi copii ai ei. Pe parcurs barbatul ii ajuta pe membrii familiei sa treaca peste moartea tatalui si a sotului.

    Regia: Susanne Bier
    10 0
    7.1
  • Elite Squad (2007)

    Trupa de Elită

    In 1997, inainte de vizita Papei in Rio de Janeiro, capitanul Nascimento de la BOPE, o brigada speciala a politiei, primeste sarcina de a eradica total traficul de droguri din zona mahalalelor langa care va fi cazat Papa.

    Regia: José Padilha
    28 0
    8.0
  • Unearthed (2007)

    Teroare subterană

    O creatura infricosatoare care traieste intr-o groapa arheologica terorizeaza locuitorii orasului New Mexico.

    Regia: Matthew Leutwyler
    3 1
    4.0
  • You Kill Me (2007)

    Mă omori cu zile

    Frank isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia.

    Regia: John Dahl
    10 1
    6.4
  • Reno 911!: Miami (2007)

    Apel de urgență în Reno! Operațiunea Miami

    Daca va plac pozele clare cu sani, balenele care explodeaza si politistii nebuni, alaturati-va actorilor din cunoscutul serial de comedie, Reno 911, care debuteaza ca film artistic.

    Regia: Robert Ben Garant
    7 0
    5.9
  • The Hills Have Eyes 2 (2007)

    Dealuri însângerate 2

    Filmul începe la doi ani după ce nefericita familie Carter a fost atacată de mutanți canibali, în deșertul New Mexico. Acum, un grup de cadeți din Garda Națională se trezesc că trebuie să lupte cu aceleași personaje bizare, însetate de sânge.

    Regia: Martin Weisz
    14 1
    5.1