Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 78 din 78

  • Alvin and the Chipmunks (2007)

    Alvin și veverițele

    Cand in casa lui Dave, un compozitor de real... insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor.

    Regia: Tim Hill
    9 0
    5.2
  • Next (2007)

    Capcana viitorului

    Magicianul din Las Vegas Cris Johnson are un secret. Este in acelasi timp un har si un blestem care-l bantuie: el poate vedea cateva minute in viitor.

    Regia: Lee Tamahori
    54 6
    6.2
  • Good Luck Chuck (2007)

    Chuck, talisman norocos

    La o nuntă, Charlie descoperă că fiecare femeie cu care a făcut sex s-a căsătorit imediat după aceea. Reputația de purtător de noroc îi dă viața peste cap lui Charlie, pentru că femeile fac coadă la ușa apartamentului lui.

    Regia: Mark Helfrich
    21 1
    5.6
  • Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange.

    Regia: Colin Strause, Greg Strause
    122 7
    4.6
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

    Harry Potter și Ordinul Phoenix

    Cand Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts, toti vrajitorii cred ca intalnirea lui cu Cap-de-Mort e o minciuna. Dar uneltirile intunecatului lord ii ameninta pe studenti, asa ca Harry decide sa rezolve lucrurile.

    Regia: David Yates
    109 2
    7.5
  • Transformers (2007)

    Transformers - Războiul lor în lumea noastră

    Pe planeta Cybertron traiesc doua rase de roboti. Transformatorii sunt separati in doua tabere: Autobotii cei buni si drepti, condusi de Optimus Prime (a carui deghizare este o camioneta rosie cu 18 roti), si cruzii Decepticoni, condusi de Megatron.

    Regia: Michael Bay
    118 0
    7.0