Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 74 din 78

  • August Rush (2007)

    Graba din August

    Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica...

    Regia: Kirsten Sheridan
    19 0
    7.4
  • Sunshine (2007)

    Strălucirea Soarelui

    Suntem în 2057 și ultima speranță de supraviețuire a umanității este o navă spațială cu o misiune solară.

    Regia: Danny Boyle
    47 9
    7.2
  • Knocked Up (2007)

    Un pic însărcinată

    O noapte de dragoste cu consecinţe nebănuite. Allison Scott este o tânără jurnalistă ocupată până peste cap cu cariera. Viaţa ei se schimbă total când se întâlneşte cu Ben: după două-trei băuturi şi o noapte fierbinte, fata rămâne însărcinată.

    Regia: Judd Apatow
    19 2
    6.9
  • Fracture (2007)

    Fractura

    Cand un meticulos inginer structural este declarat nevinovat de incercarea de a-si ucide sotia, tanarul procuror care-l acuza crede ca verdictul este incorect. Vrand sa afle cu orice pret adevarul, procurorul incepe o investigatie pe cont propriu.

    Regia: Gregory Hoblit
    38 2
    7.2
  • Big Stan (2007)

    Marele Stan

    Un obișnuit al sălilor de tribunal, Stan intră în panică în momentul în care află că micile lui afaceri îl vor băga după gratii. Foarte slab de înger, Stan angajează un specialist în arte marțiale pentru a-l învăța să-i țină la distanță pe condamnați

    Regia: Rob Schneider
    34 1
    6.1
  • Hannibal Rising (2007)

    Hannibal: În spatele măștii

    Povestea formării monstrului Hannibal. Copilul Hannibal supraviețuiește ororilor frontului și scapă de ocupația sovietică pentru a se refugia cu văduva unchiului său, o frumoasă și misterioasă japoneză, descendentă a doamnei Murasaki Shikibu.

    Regia: Peter Webber
    33 1
    6.1
  • The Invasion (2007)

    Invazia

    The Invasion este povestea unei psihiatre care observă cum un virus se răspândeşte printre oameni, transformându-i in zombie periculoşi. Alături de colegul ei, ea porneşte în căutarea fiului ei, care ar putea reprezenta leacul acestei boli.

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    24 3
    5.9
  • Temujin a fost un simplu sclav. Filmul arata cum a reusit ca, pornind de la umila conditie din tinerete, sa ajunga la doar 40 de ani marele Ginghis Han, conducatorul hoardelor mongole si liderul unuia dintre cele mai mari imperii din istorie.

    Regia: Sergei Bodrov
    35 1
    7.2
  • The Invisible (2007)

    Invizibil

    Un adolescent este batut cu bestialitate si lasat la limita dintre viata si moarte, acolo unde probabil ca se gaseste purgatoriul. Singura lui sansa este sa ajute autoritatile sa ajunga in locul in care zace trupul sau, inainte de a fi prea tarziu.

    Regia: David S. Goyer
    11 1
    6.1
  • Awake (2007)

    Sub anestezie

    Un bărbat își dă seama pe masa de operație că este imun la anestezice. În timpul unei intervenții pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat și nu poate cere ajutor nimănui.

    Regia: Joby Harold
    18 1
    6.5
  • Mr. Bean's Holiday (2007)

    Vacanța domnului Bean

    Celebrul personaj al lui Rowan Atkinson se intoarce, la fel de impiedicat, aiurit si... dezastruos pentru nervii celor pe care-i intalneste. De aceasta data Mr. Bean calatoreste in sudul Frantei

    Regia: Steve Bendelack
    24 1
    6.4
  • The Last Legion (2007)

    Ultima legiune

    Cand barbarii ataca legiunea de soldati care-l apara pe ultimul imparat roman, Romulus Augustus,de doar 13 ani, numai cativa scapa cu viata. Insotiti de legendara luptatoare Livia Prisca, ultimii supravietuitori au o misiune disperata.

    Regia: Doug Lefler
    49 0
    5.4
  • Bee Movie (2007)

    Filmul albinei

    Barry B. Benson (Jerry Seinfeld), o albina care tocmai a absolvit facultatea, nu are decat deziluzii in carieră: aceea de a produce miere. In timpul unei excursii in afara stupului, viata lui Barry este salvata de Vanessa, o florareasa din New York.

    Regia: Simon J. Smith, Steve Hickner
    7 0
    6.1
  • 28 Weeks Later (2007)

    După 28 de săptămâni

    Evenimentele din „28 Weeks Later” se petrec la şase luni după ce virusul Furia s-a răspândit în Londra. Armata SUA a reinstaurat ordinea şi încearcă să repopuleze oraşul, când un purtător al virusului intră iarăşi în zona securizată.

    Regia: Juan Carlos Fresnadillo
    32 2
    6.9
  • Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007)

    Cei patru fantastici: Ascensiunea Surferului Argintiu

    Cei 4 fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste cu o misiune distrugatoare. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.

    Regia: Tim Story
    42 1
    5.6