Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 71 din 78

  • Becoming Jane (2007)

    Devenind Jane

    La 20 de ani, Jane isi doreste sa devina scriitoare, dar mama ei stie de ce are ea nevoie mai mult: un sot instarit. Desi pretendentii fac coada, Jane nu-l remarca decat pe Thomas Lefroy, un irlandez care initial i se paruse ignorant si egocentric.

    Regia: Julian Jarrold
    18 0
    7.0
  • Stomp the Yard (2007)

    În ritm de step

    Dupa moartea fratelui sau, un dansator de 19 ani se inscrie la universitatea Truth din Atlanta. Cand universitatea are nevoie de el pentru a castiga un prestigios concurs de street dancing, trebuie sĂ lase deoparte viata personala.

    Regia: Sylvain White
    4 0
    5.4
  • Balls of Fury (2007)

    Furie la fileu

    În lumea secreta, fără reguli și fără limite, a Ping-Pongului extrem, concurența este brutală și mizele sunt mortale. Acum, o nouă comedie aruncă lumea asta secretă pentru prima dată pe ecran

    Regia: Robert Ben Garant
    7 2
    5.3
  • The Water Horse (2007)

    Calul de apă

    Un pusti descopera un ou de dimeniuni neobisnuite. Cand din acesta iese o simpatica creatura care creste intr-o zi cat altele intr-o luna, baiatul jura sa faca totul pentru a-si proteja prietenul care se dovedeste a fi un Cal de Apa, o fiinta mitica.

    Regia: Jay Russell
    11 0
    6.4
  • Blood and Chocolate (2007)

    Pasiune și destin

    Aiden intuieşte legătura strânsă dintre fiinţa umană şi ultimele exemplare de loup garou, creaturi capabile să-şi schimbe forma trupului, transformându-se din om în lup şi invers şi, pasionat fiind de această legendă, vine să o studieze în...

    Regia: Katja von Garnier
    10 1
    5.3
  • The Messengers (2007)

    Mesagerii

    Copiii sunt mult mai sensibili la fenomenele paranormale. Ei văd ceea ce adulții nu sunt în stare să vadă. Ei cred ceea ce adulții neagă. Și încearcă să ne avertizeze...

    Regia: Danny Pang, Oxide Pang Chun
    13 2
    5.3
  • Pigs (2007)

    Domnii... porci

    Un student (Miles) accepta o provocare venita de la colegii lui de camin: sa se culce cu intreg alfabetul, de la A la Z, pana la absolvire. Regulile sunt simple: cu cat prima litera a numelui fetei este mai rara, cu atat pretul este mai mare....

    Regia: Karl DiPelino
    2 0
    4.5
  • Avocat la unul dintre cele mai cunoscute cabinete de avocatura din New York, Michael Clayton aranjeaza discret problemele suparatoare ale clientilor sai. Pe biroul lui ajunge dosarul plin de dedesubturi al unei puternice companii agrochimice.

    Regia: Tony Gilroy
    Oscar-uri:
    19 1
    7.2
  • Dragon Wars: D-War (2007)

    Războiul dragonilor

    Conform unei legende coreene, creaturi necunoscute se vor întoarce și vor devasta pământul. Reporterul Ethan Kendrick este chemat să se ocupe de această situație si ajunge la concluzia că o fată pe nume Sarah este cea care îl poate ajuta.

    Regia: Hyung-rae Shim
    8 2
    3.5
  • Grindhouse (2007)

    Planeta terorii

    Quentin Tarantino şi Robert Rodriquez şocheaza din nou cu acest omagiu adus thriller-elor de categorie B, pline de sex şi violenţă, proiectate de obicei în cinematografe specializate denumite "grind houses". Filmul e compus din două lungmetraje:...

    Regia: Eli Roth, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    22 4
    7.5
  • Bridge to Terabithia (2007)

    Podul către Terabithia

    Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie și puterea imaginației, creat de producătorii Cronicilor din Narnia.

    Regia: Gábor Csupó
    18 1
    7.2
  • The Brave One (2007)

    Curaj nebănuit

    Prezentatoarea radio Erica Bain are o viata fericita si un logodnic pe care-l adora. Ea pierde tot cand logodnicul ii este ucis, iar ea ramane sa se zbata intre viata si moarte. Femeia incepe sa bata strazile New York-ului devenind un justitiar.

    Regia: Neil Jordan
    27 0
    6.7
  • Premonition (2007)

    Premoniția

    Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

    Regia: Mennan Yapo
    15 3
    5.9
  • I Think I Love My Wife (2007)

    Cred că îmi iubesc nevasta

    Neînfricatul comediant Chris Rock este regizor, co-producator si actor în aceasta excelenta comedie despre placerile si pericolele casniciei. Bancher expert în investitii, Richard Cooper (Rock) are totul.

    Regia: Chris Rock
    2 2
    5.5
  • Lions for Lambs (2007)

    Leii mor pentru miei

    Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.

    Regia: Robert Redford
    12 1
    6.2