Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 69 din 78

  • Captivity (2007)

    Fotomodel de succes, Jennifer Tree le are pe toate: frumusete, faima, bani si putere. Fata ei apare pe copertele a sute de reviste. In culmea carierei, Jennifer este preferata Americii: toata lumea o iubeste si-o viseaza. Toata lumea o doreste....

    Regia: Roland Joffé
    8 2
    4.6
  • Death Defying Acts (2007)

    Houdini: ultimul magician

    In cadrul turneului sau din Marea Britanie din 1926, maestrul evadarilor Harry Houdini se indragosteste de o clarvazatoare scotiana. Aceasta, ajutata de fiica ei, incearca sa-l ghideze pe Houdini in timpul unui numar magic extrem de periculos.

    Regia: Gillian Armstrong
    12 0
    5.8
  • The Air I Breathe (2007)

    Destine la răscruce

    Filmul ne face martorii destinelor a patru oameni: un om de afaceri care pariaza cu propria viata pe o cursa de cai, un gangster ce prevede viitorul, un star pop care cade prada unui cap criminal, un doctor ce trebuie sa-si salveze dragostea vietii.

    Regia: Jieho Lee
    8 1
    6.7
  • TMNT (2007)

    Țestoasele Ninja

    Dupa invingerea dusmanului lor, The Shredder, Testoasele s-au despartit. Incercand sa le reuneasca, maestrul Splinter e ingrijorat de multimea de monstri care incep sa apara in New York. Ei au legatura cu incercarea de a deschida un portal in timp.

    Regia: Kevin Munroe
    4 0
    6.2
  • Virgin Territory (2007)

    Teritoriu virgin

    Actiunea se petrece in perioada renascentista. Un tanar este urmarit de seful garzilor regale prin tot tinutul. Se ascunde intr-o manastire si se preface ca este mut. Acolo e angajat gradinar. Una cate una, maicutele devine atrase de tanar...

    Regia: David Leland
    10 2
    4.7
  • The Nanny Diaries (2007)

    Jurnalul unei dădace

    Annie, care tocmai a absolvit colegiul, acceptă slujba de menajeră în casa familiei X, un cuplu foarte bogat. Ea trebuie sa aiba grija de micul Grayer.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    21 3
    6.2
  • Cleaner (2007)

    Fără urmă

    Tom este un fost politist care se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele altei crime...

    Regia: Renny Harlin
    17 0
    6.1
  • Gabriel (2007)

    Un inger cazut, Sammael, a cerut ca 'lumea de mijloc' sa apartina partii intunecate. Cu ajutorul acolitilor sai amenintatori si inarmati, el a sufocat orasul intunecat si mohorat in vicii, violente si cruzime.

    Regia: Shane Abbess
    21 3
    5.5
  • Private Practice (2007)

    Practică privată

    Serialul deriva din drama medicala Grey’s Anatomy, dar acum povestea este prezentata dintr-un alt unghi: in prim-plan este viata chirurgului Addison Montgomery (Kate Walsh).

    Scenariul: Shonda Rhimes
    5 0
    6.8
  • Death at a Funeral (2007)

    Decedat la înmormântare

    Un haos total se crează când un bărbat încearcă să dezvăluie un secret întunecat cu privire la tatăl decedat de curând al unei familii britanice disfuncționale.

    Regia: Frank Oz
    10 0
    7.3
  • Before the Devil Knows You're Dead (2007)

    Înainte ca diavolul să afle că ai murit

    Andy si Hank sunt într-o pasa proasta si au nevoie de bani. Cei doi frati gasesc o solutie nu prea inspirata, aceea de a jefui magazinul de bijuterii al parintilor lor. Desi planul parea foarte bine elaborat, lucrurile iau o întorsatura neasteptata.

    Regia: Sidney Lumet
    18 0
    7.3
  • Blonde Ambition (2007)

    Ambiție blondă

    Frumoasa Katie este o tarancuta din Oklahoma care pleaca la New York pentru a-i face o surpriza iubitului ei, dar il prinde cu o alta femeie. Zguduita din temelii, eroina incearca totusi sa se descurce in labirinticul BIG APPLE.

    Regia: Scott Marshall
    4 2
    3.9
  • Eastern Promises (2007)

    Promisiuni estice

    În centrul filmului se află misteriosul și nemilosul Nikolai, implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna.

    Regia: David Cronenberg
    39 2
    7.6
  • The Hunting Party (2007)

    Partida de vânătoare

    Reporterul TV Hunt si cameramanul Duck au acoperit cele mai periculoase evenimente ale ultimilor ani: din Bosnia in Irak, din Somalia in El Salvador. Impreuna au scapat de bataia gloantelor, au castigat premii Emmy si au realizat reportaje fantastice

    Regia: Richard Shepard
    9 1
    6.8
  • License to Wed (2007)

    Permis de căsătorie

    Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

    Regia: Ken Kwapis
    11 1
    5.2