Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 76 din 78

  • I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

    Și acum vă declar Chuck și Larry

    Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry are nevoie de un partener domestic pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare.

    Regia: Dennis Dugan
    21 2
    5.9
  • Ghost Rider (2007)

    Demonul pe două roți

    Johnny Blaze are un secret, el este Ghost Rider si te poate obliga să retrăiești de zece ori păcatelele săvârșite în viață; dacă sunt prea multe, vei arde de viu. Ghost Rider săvârșește o dreptate diavolească pe motocicleta sa de ființă a iadului.

    Regia: Mark Steven Johnson
    47 0
    5.3
  • 3:10 to Yuma (2007)

    Drumul dreptății

    Wade si banda sa de hoti au pradat Caile Ferate de Sud. Este prins, iar Evans se angajeaza sa-l duca la trenul care-l va transporta la proces. Cei doi isi castiga reciproc respectul, iar asta ii va ajuta cand misiunea va scapa de sub control.

    Regia: James Mangold
    64 3
    7.6
  • 1408 (2007)

    Camera 1408

    Ecranizare a unei povestiri de Stephen King. Mike e un om foarte practic şi cu sânge rece. Nebăgând în seamă avertismentele directorului hotelului Dolphin, el se cazează, deşi hotelul este celebru pentru fantomele sale.

    Regia: Mikael Håfström
    23 0
    6.8
  • The Heartbreak Kid (2007)

    Cât durează o căsnicie

    O comedie romantică neconvenţională, asezonată cu picanterii şi poante obraznice. Rezultatul? O îndrazneaţă comedie a erorilor în toate registrele: sentimental, erotic şi relaţional.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    19 1
    5.8
  • 30 Days of Night (2007)

    30 de zile de noapte

    Orăşelul Barrow se află în Alaska şi, în fiecare an, este cufundat în noapte timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetaţi de sânge.

    Regia: David Slade
    39 1
    6.6
  • Shoot 'Em Up (2007)

    Lichidați-i

    Un misterios barbat isi asuma responsabilitatea de a proteja un nou-nascut de un grup de indivizi hotarati sa-l ucida. Desi este ultimul caruia un parinte i-ar da in grija copilul, Mr. Smith devine aparatorul lui.

    Regia: Michael Davis
    38 4
    6.6
  • Surf's Up (2007)

    Cu toții la surf!

    Povestea unei echipe de specialişti în documentare ce filmează în culisele celei mai tensionate, sfâşietoare şi periculoase competiţii de surf din lume, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal e Cody Maverick, un surfer amator.

    Regia: Ash Brannon, Chris Buck
    10 0
    6.7
  • Stardust (2007)

    Pulberea stelară

    Într-un mic sat, locuitorii sunt ori ființe umane, ori ființe de basm, deținătoare ale unor puteri magice. Cele doua lumi sunt separate de un zid, dar o dată la nouă ani o mare sărbătoare le permite să se reunească.

    Regia: Matthew Vaughn
    54 2
    7.6
  • The Number 23 (2007)

    Numărul 23

    Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.

    Regia: Joel Schumacher
    20 0
    6.4
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • Superbad (2007)

    Super-răi

    Evan si Seth sunt nedespărţiţi. La sfârşitul liceului, însă, vor pleca spre universităţi diferite. Evan nu se poate apropia de fete. Seth se bagă unde nu-i fierbe oala şi este cât se poate de interesat de funcţiile de reproducere.

    Regia: Greg Mottola
    16 3
    7.6
  • Shooter (2007)

    Lunetistul

    Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Antoine Fuqua
    108 1
    7.1
  • Resident Evil: Extinction (2007)

    Resident Evil: Dispariția

    Alice se ascunde în deșert. Se realătură lui Carlos și L.J., precum și altor supraviețuitori și încearcă să elimine virusul care îi transformă pe toți în zombi. Șansele sunt mai mari acum pentru că Alice are puteri mai mari și simțuri mai ascuțite.

    Regia: Russell Mulcahy
    64 3
    6.2
  • The Golden Compass (2007)

    Busola de Aur

    Biserica face infioratoare experimente asupra lui in tinuturile inghetate de la Polul Nord, avand drept cobai copii rapiti. Lyra calatoreste spre tinuturile inghetate pentru a-si salva cel mai bun prieten.

    Regia: Chris Weitz
    Oscar-uri:
    36 4
    6.1