Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2008 - pagina 78 din 83

  • Untraceable (2008)

    Crime online

    Agenta FBI Jennifer Marsh se confruntă cu un criminal deosebit: acesta își prezintă crimele atroce pe propriul său site, iar soarta fiecărei victime este hotărâtă de utilizatori. Cu cât mai multe click-uri pe site, cu atât victima moare mai repede.

    Regia: Gregory Hoblit
    33 2
    6.2
  • Pineapple Express (2008)

    O afacere riscantă

    Doi prieteni la cataramă, Dale și Saul, mari amatori de marijuana, dau de belea atunci când sunt implicați fără să vrea într-un conflict cu niște traficanți de droguri.

    Regia: David Gordon Green
    15 1
    6.9
  • Forgetting Sarah Marshall (2008)

    Înșelat de Sarah Marshall

    Peter tocmai s-a despartit de prietena lui, Sarah, o actrita foarte populara. Ca sa-si vindece ranile, barbatul nu gaseste alta solutie decat un sejur intr-o statiune de lux din Hawaii. Dar iata ca aici ajunge si Sarah, insotita de noul ei iubit.

    Regia: Nicholas Stoller
    28 4
    7.1
  • Gran Torino (2008)

    Walt Kowalski, un veteran al războiului din Coreea, privește cu ochi răuvoitori la lumea în continuă schimbare din jurul sau.

    Regia: Clint Eastwood
    43 2
    8.1
  • One Missed Call (2008)

    Apel nepreluat

    Mai mulţi oameni primesc pe mesageria mobilă mesaje în care se aud murind. Beth asistă la moartea violentă a două prietene care primiseseră mesaje asemănătoare. Poliţia nu o crede pe Beth, dar detectivul Jack Andrews, a cărui soră a murit într-un...

    Regia: Eric Valette
    6 1
    4.0
  • 21 (2008)

    21: Șansa vieții lui

    Șansa vieții lui, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevărată a unui grup de tineri supradotați, care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.

    Regia: Robert Luketic
    16 0
    6.8
  • City of Ember (2008)

    Ember: Orașul din adâncuri

    Generatorul orașului, puternic cândva, începe să cedeze, iar maiestuoasele lămpi încep acum să pâlpâie. Doi adolescenți pornesc într-o cursă contra-cronometru, pentru a ajuta locuitorii orașului înainte ca lumina să dispară pentru totdeauna.

    Regia: Gil Kenan
    33 0
    6.4
  • Implicat într-o relație de prietenie cu Christina și Vicky, două turiste americane, atrăgatorul pictor interpretat de Javier Bardem are curând parte de interminabile conflicte cu fosta lui iubită, extrem de geloasă.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    20 2
    7.1
  • Keith (2008)

    Natalie, o populara eleva de 17 ani, traieste ca si cand viata nu ar mai avea taine pentru ea. Cel putin pana ce in peisaj apare Keith Zetterstrom, un baiat de care tanara se indragosteste nebuneste.

    Regia: Todd Kessler
    9 2
    7.4
  • Journey to the Center of the Earth (2008)

    Călătorie spre centrul Pământului

    Vulcanologul Trevor descopera note lasate de fratele sau, disparut intr-o expeditie. Trevor urmeaza instructiunile si pleaca in Islanda, alaturi de Sean, nepotul sau, si Hannah, o cercetatoare. Cei trei cad intr-o groapa ce spre centrul Pamantului

    Regia: Eric Brevig
    43 2
    5.8
  • Made of Honor (2008)

    Mireasa e iubita mea!

    Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

    Regia: Paul Weiland
    14 1
    5.8
  • The Happening (2008)

    Întâmplarea

    Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 4
    5.0
  • Mamma Mia! (2008)

    Mamma mia! - Filmul

    Sophie are 20 de ani și locuiește cu mama sa, fostă membră a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. E pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, ca tatăl ei să o conducă la altar. Problema e că nu știe cine este.

    Regia: Phyllida Lloyd
    58 9
    6.5
  • Changeling (2008)

    Schimbul

    O mamă află cu disperare că fiul ei a dispărut. Autoritățile dau de urma copilului. Ziua când acesta se întoarce acasă ar trebui să fie cea mai fericită din viața mamei, numai că ea își dă seama că s-a produs o greșeală: copilul nu este fiul ei.

    Regia: Clint Eastwood
    36 0
    7.8
  • The Reader (2008)

    Cititorul

    Filmul are la bază povestea unei aventuri dintre un adolescent și o femeie mai în vârstă. Cei doi încep o relație amoroasă, pasională și intensă, care se termină brusc în momentul în care Hanna dispare fără nicio explicație din viața tânărului.

    Regia: Stephen Daldry
    Oscar-uri:
    31 6
    7.6