Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2008 - pagina 83 din 83

  • Slumdog Millionaire (2008)

    Vagabondul milionar

    Jamal, un puști crescut pe străzile Bombay-ului, participă la varianta indiană a concursului de cultură generală „Vrei să fii milionar?". Fără educație, „vagabondul" răspunde corect la întrebare după întrebare.

    Regia: Danny Boyle, Loveleen Tandan
    Oscar-uri: x 8
    39 4
    8.0
  • The House Bunny (2008)

    Iepurașul casei

    Simpatica Anna Faris o întruchipează pe Shelley, un iepuraș Playboy care le învață pe câteva studente cum să cucerească băieții pentru ca în final să-și dea seama ea însăși că ceea ce apreciază băieții cel mai mult sunt calitățile sufletești.

    Regia: Fred Wolf
    12 1
    5.5
  • You Don't Mess with the Zohan (2008)

    Nu te pune cu Zohan

    Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.6
  • Saw V (2008)

    Puzzle mortal V

    Hoffman e singurul care poate continua moștenirea lăsata de Jigsaw. Când secretul îi e amenințat, Hoffman trebuie să îi elimine pe toți cei care îi stau în cale. Două lucruri sunt sigure: chiar dacă Jigsaw a murit, spiritul său este înca viu.

    Regia: David Hackl
    19 0
    5.8
  • Iron Man (2008)

    Omul de Fier

    Tony Stark, mostenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator care duce o viata dubla. Noaptea devine puternicul Iron Man, intruchiparea a decenii de investitii in tehnologia de aparare.

    Regia: Jon Favreau
    140 4
    7.9
  • What Happens in Vegas (2008)

    Ce se întâmplă în Vegas

    Joy si Jack se trezesc, dupa o noapte de dezmat, mahmuri si casatoriti. Dupa ce se dezmeticesc, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-si vedea fiecare de viata lui.

    Regia: Tom Vaughan
    35 1
    6.1
  • Wanted (2008)

    Doritul

    Un tanar pe nume Wesley (James McAvoy) afla in urma asasinarii tatalui sau, ca acesta fusese liderul unei organizatii de asasini. Antrenat de Sloan (Morgan Freeman) si echipa lui, Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau.

    Regia: Timur Bekmambetov
    88 2
    6.7
  • Hancock (2008)

    Hancock este un supererou cu puteri fantastice: gloanțele nu-l pot doborî, are o putere supraomeneascș și poate zbura mai repede decât sunetul. Și e și foarte sarcastic. Și disprețuit de toată lumea din cauza faptelor sale reprobabile.

    Regia: Peter Berg
    73 2
    6.4
  • Death Race (2008)

    Cursă mortală

    In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    63 3
    6.4
  • Transporter 3 (2008)

    Curierul 3

    Frank (Jason Statham) isi pune din nou manusile de sofer profesionist pentru a o „transporta” pe Valentina, fiica rapita a unui oficial ucrainean, de la Marsilia la Odessa. Pe drum, Frank va trebui sa se ocupe de tipii ce vor sa impiedice livrarea.

    Regia: Olivier Megaton
    88 1
    6.1
  • Twilight (2008)

    Amurg

    Bella se mută în orășelul Forks pentru a locui cu tatăl ei. Inițial, acomodarea în noua locuință și noul liceu i se pare deprimantă, însă la scurt timp se îndrăgostește de Edward, un coleg de liceu care se dovedește a fi vampir.

    Regia: Catherine Hardwicke
    51 6
    5.3