Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2008 - pagina 82 din 83

  • Babylon A.D. (2008)

    Mercenarul Toorop acceptă o sarcină periculoasă: el trebuie să protejeze o femeie care trebuie să ajunga din Rusia în SUA. Bărbatul habar n-are că femeia ascunde în corp un organism necesar pentru împlinirea unor planuri nebunești ale unei secte.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    61 6
    5.5
  • Role Models (2008)

    Prieteni model

    Doi agenti de vanzari savarsesc o infractiune. Sunt arestati si, la proces, trebuie sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program social pentru indrumarea adolescentilor cu probleme.

    Regia: David Wain
    8 2
    6.8
  • Bedtime Stories (2008)

    Povești de adormit copiii

    Skeeter, acum trecut de 30 de ani, își amintește cu drag de vremurile fericite alături de tatăl său în cămăruța hotelului unde luau viață tot felul de povești fantastice și captivante.

    Regia: Adam Shankman
    24 0
    6.0
  • My Best Friend's Girl (2008)

    Doi burlaci și-o... blondă

    Un maestru al seductiei si al... insultei, Tank este angajat de barbati, carora tocmai li s-au dat papucii, sa le invite pe foste la cea mai oribila intalnire a vietii lor: incat sa le faca sa se intoarca, recunoscatoare, inapoi in bratele amorezilor

    Regia: Howard Deutch
    20 1
    5.8
  • Meet Dave (2008)

    Ți-l prezint pe Dave

    Nu faptul că este neîndemânatic, timid sau îmbrăcat ca pentru discotecă îl scoate pe Dave (Eddie Murphy) în evidență față de toți newyorkezii, ci că este extraterestru! Mai exact o navă extraterestră de formă umanoidă, aflată în misiune pe Pământ

    Regia: Brian Robbins
    16 2
    5.1
  • 2012: Doomsday (2008)

    2012: Sfârșitul lumii

    In data de 21 decembrie, 2012 soarta aduce alaturi patru necunoscuti in preajma unui templu antic din inima Mexicului.

    Regia: Nick Everhart
    10 3
    1.8
  • College Road Trip (2008)

    Călătorie cu peripeții

    Melanie are de gând să plece împreună cu prietenele ei într-o călătorie spre a se înscrie la colegiu, dar este profund dezamagită în momentul în care tatăl ei, şef de poliţie, insistă să o însoţească pe parcursul drumului

    Regia: Roger Kumble
    9 1
    4.3
  • Jumper (2008)

    Săritorul

    Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica

    Regia: Doug Liman
    68 2
    6.1
  • Sex Drive (2008)

    În sexcursie

    Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a plăcut sportul și asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l împiedică pe Ian să-și lipească fața pe corpul unui bodybuilder și să agațe pe net o superbă care se dă drept "Dra. Delicioasă".

    Regia: Sean Anders
    19 2
    6.5
  • The Forbidden Kingdom (2008)

    Regatul interzis

    Un adolescent fascinat de filme kung-fu ajunge ca prin minune în trecut după ce găseşte băţul de luptă al regelui. Tânărul Jason îl întâlneşte pe Lu Yan, cel ce-i va fi aproape în periculoasa aventură, aceea de a-l readuce la viaţă pe Regele Maimuţă.

    Regia: Rob Minkoff
    35 1
    6.5
  • Taken (2008)

    Teroare în Paris

    Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva

    Regia: Pierre Morel
    120 1
    7.7
  • The Dark Knight (2008)

    Cavalerul negru

    Cu ajutorul locotenentului Gordon și al procurorului Dent, Batman vrea să curețe orașul de criminali. Eroul trebuie să lupte cu Joker, care aruncă orașul în anarhie. Speranțele locuitorilor se află doar în Batman, dar va reuși acesta să izbândeasca?

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri:
    144 4
    9.0
  • Meet the Spartans (2008)

    Întâlnire cu spartanii

    Regele Leonidas, care are o atractie neobisnuita pentru fizicul barbatesc, trebuie sa se reuneasca cu cel mai atragator si cu cel mai respingator dintre barbatii spartani pentru a opri invazia Persanilor.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    22 3
    2.8
  • Kung Fu Panda (2008)

    În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

    Regia: Mark Osborne, John Stevenson
    35 0
    7.6
  • 27 Dresses (2008)

    27 de rochii

    Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare chiar surorii ei.

    Regia: Anne Fletcher
    17 1
    6.1