Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2010 - pagina 84 din 86

  • Leap Year (2010)

    Anul bisect

    Știind că o tradiție irlandeză dă voie fetelor să-și ceară în căsătorie iubiții pe data de 29 februarie, Anna își urmează iubitul plecat într-o delegație la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în fața lui pentru marea propunere.

    Regia: Anand Tucker
    32 0
    6.4
  • Wrong Side of Town (2010)

    Cursa răzbunării

    Un fost luptător în trupele de mărină SEAL duce o viaţă liniştită alături de soţia şi fiica lui, într-o suburbie din Los Angeles. Când vecinii îi invită într-un club din oraş, viaţa lor se transformă într-un calvar.

    Regia: David DeFalco
    7 2
    3.8
  • She's Out of My League (2010)

    Nu-i de nasul meu

    Banalul Kirk, care-și petrece zilele făcând pe paznicul într-un aeroport, întâlnește o superbă fată și pune la cale o mulțime de stratageme pentru a-i atrage atenția. Spre uimirea prietenilor, băiatul chiar reușește.

    Regia: Jim Field Smith
    29 2
    6.4
  • House Broken (2010)

    Nicaieri nu-i ca acasă!

    Cathkart, un pompier ieșit la pensie, e nevoit să apeleze la măsuri extreme pentru a-și determina cei doi fii să se apuce de muncă.

    Regia: Sam Harper
    8 1
    4.6
  • Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

    Așii din mânecă 2: Balul asasinilor

    Mai mult de dragul jocului, misteriosul Hal Leuco promite o recompensă substanţiala celui care îl va omori pe angajatul FBI-ului Walter Weed, motiv pentru care un grup de criminali degeneraţi îşi pun la bătaie toate talentele pentru a-l lichida.

    Regia: P.J. Pesce
    22 5
    5.0
  • Scenariul: Chris Romano, Eric Falconer
    5 0
    8.3
  • Spartacus (2010)

    Spartacus: Războiul celor blestemați

    După ce este separat de iubirea vieții lui, Spartacus este forțat să participe la lupte în arenă cu războinici și fiare. Orice moarte violentă este o doză de distracție căutată constant de iubitorii de divertisment ai acelor vremuri.

    Scenariul: Steven S. DeKnight
    76 4
    8.5
  • Human Target (2010)

    Țintă umană

    Christopher Chance e un agent de securitate mai mult decât neobișnuit. Acesta își protejează clienții preluându-le temporar identitatea, punându-se astfel direct și neechivoc în pericol. Chance e asistat de partenerul său de afaceri, Winston, și...

    Scenariul: Jonathan E. Steinberg
    8 3
    7.7
  • Green Zone (2010)

    Zona verde

    Incursiune in viata soldatilor americani in Bagdad dupa indepartarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein. Fortele americane incearca sa puna un guvern provizoriu, exact in opulentele palate care adaposteau pana nu demult camarila lui Hussein.

    Regia: Paul Greengrass
    38 1
    6.8
  • How to Make It in America (2010)

    Cum să reușești în America

    Scenariul: Ian Edelman
    1 0
    7.9
  • Dear John (2010)

    Dragul meu John

    Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie.

    Regia: Lasse Hallström
    23 4
    6.3
  • Ca$h (2010)

    Banii

    Chicago. Sam Phelan și soția sa, Leslie, se văd loviți de noroc când o sumă mare de bani apare brusc în viețile lor. Datoriile bancare cu care se confruntau dispar peste noapte. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Stephen Milburn Anderson
    11 0
    5.9
  • King of Triads (2010)

    Regele triadelor

    Cand seful mafiei din Hong Kong este executat in China pentru falsificare de bani, haosul se dezlantuie printre mafioti pentru stabilirea suprematiei.

    Regia: Dennis Law
    6 1
    5.2
  • Justice League: Crisis on Two Earths (2010)

    Liga dreptății: Criză pe două Pământuri

    Regia: Sam Liu, Lauren Montgomery
    8 0
    7.2
  • Scooby-Doo şi gaşca pleacă în excursie pentru a o verifica pe sora lui Daphnes, Melissa. Ea studiază magia la Academia lui Merlin Whirlen. Aparent au existat câteva probleme acolo.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    4 2
    6.9