Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2010 - pagina 86 din 86

  • Clash of the Titans (2010)

    Înfruntarea titanilor

    După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

    Regia: Louis Leterrier
    78 1
    5.8
  • The Bounty Hunter (2010)

    Recompensă cu bucluc

    Milo (Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Aniston). Aceasta s-a făcut vinovată de o infracţiune măruntă, a ieşit pe cauţiune şi apoi a "uitat" să apară la proces.

    Regia: Andy Tennant
    46 0
    5.5
  • Cop Out (2010)

    Polițai în misiune

    În regia lui Kevin Smith, filmul „Polițai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, trezindu-se în competiție cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecție.

    Regia: Kevin Smith
    29 2
    5.5
  • The Spy Next Door (2010)

    Spionul din vecini

    Jackie Chan este Bob Ho, un super-spion CIA sub acoperire care decide să renunțe la cariera sa pentru a se căsători cu vecina (și iubita) lui, Gillian. Dar Bob mai are o misiune de îndeplinit înainte ca Gillian să zică „DA”: să-i castige pe copiii ei

    Regia: Brian Levant
    22 0
    5.4
  • The Wolfman (2010)

    Omul lup

    Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgostește de Gwen. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul e mușcat și devine vârcolac. Sătenii încep să vâneze bestia.

    Regia: Joe Johnston
    Oscar-uri:
    31 3
    5.8
  • Tooth Fairy (2010)

    Zâna Măseluță

    Tess, o puştoaică de şase ani, este extrem de mâhnită când Derek, un jucător de hochei îi spune verde în faţă că nu există Zâna Măseluţă. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuţiile celebrei zâne.

    Regia: Michael Lembeck
    14 0
    5.0
  • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

    Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

    Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

    Regia: Chris Columbus
    32 2
    5.9
  • Edge of Darkness (2010)

    Scăpat de sub control

    Detectivul specializat pe omucideri Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, ci şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii.

    Regia: Martin Campbell
    41 2
    6.6
  • Shutter Island (2010)

    Insula Shutter

    Teddy Daniels ajunge împreună partenerul sau Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaților cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare.

    Regia: Martin Scorsese
    74 4
    8.2
  • The Book of Eli (2010)

    Cartea lui Eli

    Printre firavele aşezări omeneşti rămase după un cataclism nimicitor, un războinic singuratic, Eli (Denzel Washington), poartă o carte care ar putea reprezenta unica şansă de salvare a omenirii.

    Regia: Albert Hughes, Allen Hughes
    82 1
    6.8
  • Legion (2010)

    Legiunea

    Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia.

    Regia: Scott Stewart
    34 1
    5.3
  • From Paris with Love (2010)

    Din Paris cu dragoste

    Un obsedat de arme, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul său partener, James are ocazia să vadă o față obscură și complet ilegală a Parisului.

    Regia: Pierre Morel
    61 0
    6.4