Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 82 din 87

  • Hobo with a Shotgun (2011)

    Vagabondul înarmat

    Regia: Jason Eisener
    10 1
    6.1
  • The Killing (2011)

    Scenariul: Veena Sud
    54 1
    8.3
  • Body of Proof (2011)

    Autopsia crimei

    Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist și menține un echilibru precar între analizarea cadavrelor, soluționarea cazurilor și viața sa personală.

    Scenariul: Christopher Murphey
    19 0
    7.1
  • Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se...

    5 2
    7.6
  • The Rite (2011)

    Ritualul

    Un tânăr student la teologie merge la Vatican pentru a se iniţia în misterele exorcizării. Un profesor al său, fratele Lucas, interpretat de Anthony Hopkins, va avea grijă ca eroul să fie implicat în câteva cazuri de exorcizare cât se poate de reale

    Regia: Mikael Håfström
    29 2
    6.0
  • Wake Wood (2011)

    Pădurea blestemată

    Drama unui cuplu al cărui copil moare după ce este mușcat de un câine. Un bărbat îi va învăța un ritual păgân prin care să își reînvie fetița moartă. Evenimentele vor lua o altă turnură.

    Regia: David Keating
    1 0
    5.5
  • The Borgias (2011)

    Familia Borgia

    Serialul prezintă tumultoasa istorie a familiei Borgia, una dintre cele mai controversate şi hulite din trecutul Italiei. Celebră în timpul Renaşterii (şi mult după), familia Borgia a devenit un simbol al uneltirilor, al dezmăţului şi-al crimei,...

    Scenariul: Neil Jordan
    58 3
    7.9
  • Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

    Coanele Mari: Așa tată, așa fiu

    Agentul FBI Malcom Turner și fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Malcolm redevine populara Coana mare,iar Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o școală de fete.

    Regia: John Whitesell
    18 1
    4.4
  • Hall Pass (2011)

    Concediu de la căsnicie

    Scris de fraţii Bobby şi Peter Farrelly, filmul spune povestea unui cuplu (Wilson şi Fischer) care experimentează o nouă metodă de convieţuire. Femeia îi oferă bărbatului libertatea de a se angaja în activităţi extramaritale.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    17 1
    5.9
  • Sucker Punch (2011)

    Evadare din realitate

    O incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, se simte liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

    Regia: Zack Snyder
    40 8
    6.0
  • The Speed of Thought (2011)

    Puterea gândului

    Este vorba despre un bărbat care a crescut într-o casă construită special pentru el de NASA. Acesta ajută guvernul cu ajutorul puterilor sale telepatice.

    Regia: Evan Oppenheimer
    2 0
    4.8
  • Red Riding Hood (2011)

    Scufița roșie

    Valerie e o tânără curtată de doi bărbați. Deși ține la Peter, e forțată de părinți să se căsătorească cu înstăritul Henry. Valerie și Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniștea satului este amenințată de un vârcolac

    Regia: Catherine Hardwicke
    25 2
    5.4
  • Regia: Vincent Kok
    1 0
    5.3
  • Jack Falls (2011)

    Regia: Paul Tanter, Alexander Williams
    1 0
    4.2
  • Barbie: A Fairy Secret (2011)

    Barbie: Secretul zânelor

    Ken dispare neaşteptat, iar cele două prietene îi spun lui Barbie că ele sunt de fapt zâne, iar Ken a plecat în lumea lor miraculoasă. Barbie şi rivala sa, Raquelle, pornesc într-o călătorie plină de aventuri pentru a-l aduce înapoi pe Ken.

    Regia: William Lau
    0 0
    5.9