Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2012 - pagina 84 din 86

  • Miss Fisher's Murder Mysteries (2012)

    Cazurile lui Miss Fisher

    Detectiva noastră îşi croieşte drum pe alei dosnice şi prin cluburi de jazz din Melbourne, la sfârşitul anilor 1920, luptând contra nedreptăţii cu mintea ei ascuţită şi revolverul împodobit cu perle.

    32 2
    8.2
  • Povestea unei mostenitoare retrase intr-un apartament din Manhattan, care va trebui sa-si infrunte temerile in momentul in care un detectiv apare sa investigheze o crima care a avut loc in apartamentul vecin, si in care s-a mutat un nou cuplu.

    Regia: George Gallo
    7 0
    5.9
  • Woodley (2012)

    Scenariul: Frank Woodley
    0 0
    7.5
  • Man on a Ledge (2012)

    Dreptate la înălțime

    Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un polițist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, Nick începe să încalce toate regulile, singura lui șansă fiind acum evadarea.

    Regia: Asger Leth
    31 0
    6.6
  • Safe House (2012)

    Casa conspirativă

    Cand un grup de raufacatori distruge una dintre "locatiile sigure" ale CIA-ului, membrii organizatiei trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l muta pe unul dintre periculosii prizonieri in alta "locatie sigura".

    Regia: Daniel Espinosa
    89 2
    6.7
  • Playback (2012)

    În timp ce sapă în trecutul scandalos al orașului lor, câțiva elevi de liceu eliberează involuntar un demon care îi corupe și îi distruge. Posedându-și victimele prin intermediul vizionării unor casete video și folosindu-le în scopuri malefice, nu...

    Regia: Michael A. Nickles
    2 0
    4.3
  • The Woman in Black (2012)

    Femeia în negru

    Arthur Kipps este un tânăr avocat venit într-un mic sat pentru a face ordine în hârtiile unei văduve bogate decedate recent. În conacul acesteia, Arthur va trai experienţe infricosatoare, care îl vor determina să cerceteze istoria familiei văduvei.

    Regia: James Watkins
    22 2
    6.4
  • Listen to Me Girls, I'm Your Father! (2012)

    Listen to Me, Girls. I'm Your Father!

    0 0
    7.0
  • The Vow (2012)

    Jurământul

    Paige și Leo se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte, sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă întreg, dar Paige are leziuni cerebrale care îi șterg amintirile legate de relația cu soțul ei.

    Regia: Michael Sucsy
    56 3
    6.8
  • Justice League: Doom (2012)

    Liga dreptății: Osândă

    Regia: Lauren Montgomery
    14 0
    7.4
  • Inside Men (2012)

    1 0
    7.2
  • Journey 2: The Mysterious Island (2012)

    Călătoria 2: Insula misterioasă

    Descurcărețul Sean are parte de o nouă aventură când pornește în căutarea bunicului său, eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoțit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă.

    Regia: Brad Peyton
    49 3
    5.7
  • Chronicle (2012)

    Cronici

    Trei studenţi fac o descoperire incredibilă, dezvoltând puteri stranii care depăşesc chiar propria lor putere de înţelegere. Chiar dacă învaţă să-şi controleze noile abilităţi, vieţile lor o vor lua în curând razna.

    Regia: Josh Trank
    27 4
    7.0
  • Underworld: Awakening (2012)

    Lumea de dincolo: Trezirea la viață

    După ce a fost criogenata timp de cincisprezece ani, vampirul Selene află că are un copil de paisprezece ani, un Lycan hibrid, pe nume Nissa, și atunci când ea o găsește trebuie ca împreună cu ea să împiedice BioCom sa mai creeze super-lycani.

    Regia: Måns Mårlind, Björn Stein
    85 1
    6.3
  • The River (2012)

    Râul

    Pregătește-te să te întorci în vegetația luxuriantă subtropicală, pentru că The River te poartă în jungla amazoniană. Aici este locul unde a dispărut cu o jumătate de an în urmă popularul explorator și creator de emisiuni despre natură Emmet Cole...

    Scenariul: Oren Peli, Michael R. Perry
    2 0
    6.8