Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2016 - pagina 40 din 105

  • Diverge (2016)

    În urma unei pandemii mortale, un bărbat își îngrijește soția muribundă. Un străin îl răpește și îi oferă posibilitatea de a intra într-o lume paralelă dinaintea pandemiei pentru a găsi responsabilii și pentru a-i impiedica sa raspandeasca virusul.

    Regia: James Morrison
    10 3
    4.6
  • Red Christmas (2016)

    Crăciunul roș

    Diane și copiii ei își sărbătoresc ultimul Crăciun în casa familiei înainte de a o vinde. Lucrurile merg bine până când un străin ciudat apare la uşă. Numele lui este Cletus. Se pare că în urmă cu 20 de ani, Diane a făcut un avort, dar în timpul...

    Regia: Craig Anderson
    2 2
    4.3
  • Crossing Point (2016)

    Punct de trecere

    Michael și Olivia sunt în vacanță în Baja, dar lucrurile iau o întorsătură înfricoșătoare când Olivia este răpită de un traficant de droguri, care ii cere lui Michael să treaca granita cu un rucsac plin cu cocaină sau altfel Olivia va fi ucisă.

    Regia: Daniel Zirilli
    25 2
    5.1
  • Becoming Mike Nichols (2016)

    Viata lui Mike Nichols

    Viața apreciatului regizor/producător Mike Nichols este adusă la lumină în această conversație intimă cu prietenul și colegul lui, regizorul Jack O'Brien, într-unul dintre ultimele interviuri date de Nichols înainte de moartea lui.

    Regia: Douglas McGrath
    0 0
    7.1
  • 1:54 (2016)

    Tim este inteligent, dar timid și are o abilitate naturală pentru atletism. Ultimii patru ani au fost grei pentru el din cauza lui Jeff și a echipei sale. Fiind în ultimul an de liceu, Tim s-a săturat să se simtă ca un nimic și vrea să strălucească.

    Regia: Yan England
    1 0
    6.5
  • 1 Night (2016)

    Bea se reîntâlnește cu amicul ei, Andy. În paralel, Elizabeth trebuie să decidă dacă merită să-i mai dea o șansă lui Drew. Trecutul și prezentul se ciocnesc, în vreme ce două cupluri explorează dragostea pe parcursul unei nopți petrecute la un hotel.

    Regia: Minhal Baig
    8 3
    5.7
  • It's Not the Time of My Life (2016)

    Nu este cea mai bună perioadă din viața mea

    Când, în mijlocul nopții, Farkas și Eszter, sunt obligați să ofere adăpost familiei surorii lui Eszter, vechi dispute ies la suprafață.

    Regia: Szabolcs Hajdu
    0 0
    7.2
  • Regia: Orlando von Einsiedel
    Oscar-uri:
    2 0
    7.5
  • Richard Linklater: Dream Is Destiny (2016)

    Richard Linklater: Visul împlinit

    O prezentare a carierei regizorului Richard Linklater care include imagini din culise și interviuri cu regizorul și explorează modul în care începuturile lui modeste din Texas l-au condus spre o serie de filme emblematice.

    Regia: Louis Black, Karen Bernstein
    0 0
    7.3
  • Safari (2016)

    Pe întinderile nesfârşite unde antilope, zebre şi alte creaturi hălăduiesc cu miile ei vin în vacanţă. Nemţi şi austrieci veniţi la vânătoare trag, plâng de bucurie şi îşi fac poză lângă animalele ucise. Un film de vacanţă despre cum e să iei o viaţă

    Regia: Ulrich Seidl
    1 0
    7.0
  • Regia: Akihiko Shiota
    6 2
    5.8
  • Filmul spune povestea lui Simon Fitzmaurice, un talentat tanar producător de filme irlandez diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, în timp ce începe să-și regizeze primul film de lung metraj .

    Regia: Frankie Fenton
    0 0
    7.5
  • Scenariul: Dave Callaham
    10 3
    7.5
  • That Trip We Took with Dad (2016)

    La drum cu tata

    La drum cu tata este povestea unei familii pornite într-o călătorie către Germania lui '68. Primăvara de la Praga le strică însă planurile. Mai mult, pe drumul spre casă, cei trei vor ajunge să dea piept cu... tancurile sovietice.

    Regia: Anca Miruna Lazarescu
    6 0
    7.1
  • Children of the Night (2016)

    Copiii nopții

    Giulio este trimis la o școală de elită din Alpi. În acest loc izolat se împrietenește cu cel mai posac și rebel elev, Edoardo, cu care obișnuiește să se furișeze noaptea într-un club ascuns în pădure.

    Regia: Andrea De Sica
    2 0
    6.0