Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2018 - pagina 57 din 107

  • The Negotiation (2018)

    Negociatoarea

    Profesionista desavarsita dar foarte patimasa in meseria sa, inspectoarea Ha Chae-yoon (Son Ye-jin) lucreaza ca negociator pentru situatiile de criza in cadrul Politiei Metropolitane Seul. Daca in plan profesional a reusit sa razbeasca intr-o lume...

    Regia: Lee Jong-suk
    9 1
    6.7
  • Regia: Paulina Lagudi
    2 0
    4.6
  • Regia: Jackie van Beek, Madeleine Sami
    5 1
    5.9
  • At Eternity's Gate (2018)

    La poarta eternității

    „La poarta eternității”, în regia lui Julian Schnabel, spune povestea ultimelor zile din viața lui Vincent Van Gogh. Numită după una dintre picturile sale, pelicula e filmată în culori ce reconstituie atmosfera din tablourile sale.

    Regia: Julian Schnabel
    35 8
    6.9
  • Piercing (2018)

    Reed își ia rămas-bun de la soție și copil, părând că pleacă din oraș cu treabă. Dar în loc de haine, în bagaje are tot ce-i trebuie ca să comită o crimă. Totul e plănuit la milimetru: se va caza la hotel, va suna o prostituată și o va ucide.

    Regia: Nicolas Pesce
    8 3
    5.5
  • Where Hands Touch este o poveste petrecută în cele mai brutale momente ale razboiului: Germania, 1944. Leyna, fiica de 15 ani a unei mame albe din Germania și a unui tată negru african, il intalneste pe Lutz, un membru plin de compasiune al...

    Regia: Amma Asante
    20 2
    6.6
  • Dirty John (2018)

    Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinerețe care se îndrăgostește până peste cap de chipeșul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viața Debrei și a celor dragi ei.

    Scenariul: Alexandra Cunningham
    10 1
    7.3
  • Regia: Sheldon Wilson
    12 1
    4.0
  • The Front Runner (2018)

    Candidatul

    Campania prezidențială din 1988 a senatorului american Gary Hart este grav afectată de implicarea sa într-o scandaloasă poveste de dragoste.

    Regia: Jason Reitman
    22 5
    6.1
  • The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018)

    Bărbatul care l-a ucis pe Hitler și apoi pe Bigfoot

    Povestea îl urmărește pe veteranul american Calvin Barr care, la mulți ani după ce l-a ucis pe Adolf Hitler, trebuie să-l găsească pe Bigfoot, purtătorul unei boli mortale care s-ar putea răspândi la alții.

    Regia: Robert D. Krzykowski
    38 20
    5.7
  • The Isle (2018)

    Insula

    Pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Scoției, în 1846, o furtună puternică lovește și o navă se scufundă. Cativa supraviețuitori trec prin momente grele în timp ce se luptă pentru a-și salva propria viață.

    Regia: Matthew Butler
    28 6
    4.9
  • The Hate U Give (2018)

    Ura cu care lovești

    Starr este martoră la împușcarea mortală a unui prieten din copilărie. Autorul: un ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

    Regia: George Tillman Jr.
    25 5
    7.5
  • The Tree of Blood (2018)

    Arborele sângelui

    Doi îndrăgostiți scriu istoria comună a familiilor lor, dezvăluind secretele sumbre ale celor apropiați și ajungând la o mărturisire dureroasă.

    Regia: Julio Medem
    4 0
    6.4
  • Unauthorized Living (2018)

    Trai necuvenit

    Scenariul: Aitor Gabilondo
    7 0
    7.4
  • Can You Ever Forgive Me? (2018)

    Mă vei ierta vreodată ?

    Povestea adevărata a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind despre personalități precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

    Regia: Marielle Heller
    42 4
    7.1