Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2018 - pagina 58 din 107

  • Can You Ever Forgive Me? (2018)

    Mă vei ierta vreodată ?

    Povestea adevărata a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind despre personalități precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

    Regia: Marielle Heller
    42 4
    7.1
  • The Scorpion King: Book of Souls (2018)

    Regele Scorpion: Cartea sufletelor

    Regele Scorpion face echipă cu o femeie războinică numită Tala, care este sora Regelui Nubian. Împreună caută o relicvă legendară cunoscută sub numele de Cartea sufletelor, care ii poate ajuta in lupta impotriva unui războinic malefic.

    Regia: Don Michael Paul
    47 3
    4.6
  • The Favourite (2018)

    Favorita

    The Favourite este o poveste dulce-amăruie despre intrigi regale, pasiune, invidie și trădare în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

    Regia: Yorgos Lanthimos
    Oscar-uri:
    98 24
    7.5
  • Regia: Liz Anderson
    0 0
    5.1
  • Mid90s (2018)

    Filmul urmărește povestea unui adolescent care a crescut în Los Angeles-ul anilor 90’. Stevie se luptă cu o viață tulbure, iar atunci când se împrietenește cu un grup de skateboarderi, el încearcă să experimenteze tot ceea ce înseamnă a fi „cool”.

    Regia: Jonah Hill
    6 1
    7.4
  • Overlord (2018)

    Suzeranul

    Cu câteva ore înainte de debarcarea în Normandia, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată cu misiunea de a distruge un emițător radio. Soldații își unesc forțele cu o localnică pentru a distruge aparatul.

    Regia: Julius Avery
    171 24
    6.6
  • Everybody Knows (2018)

    Toată lumea știe

    Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

    Regia: Asghar Farhadi
    58 8
    6.9
  • Climax (2018)

    Nașterea și moartea sunt întâmplări extraordinare, în timp ce viața este o plăcere trecătoare.

    Regia: Gaspar Noé
    11 3
    6.9
  • Creed II (2018)

    Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile personale și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale.

    Regia: Steven Caple Jr.
    162 10
    7.1
  • Regia: Dominik Starck
    16 3
    3.7
  • Nightflyers (2018)

    O producţie Syfy, serialul se bazează pe o povestire a lui George R.R. Martin şi descrie aventurile terifiante ale echipajului unei expediţii stelare ce ar trebui să realizeze primul contact cu o rasă extraterestră.

    Scenariul: Jeff Buhler
    31 8
    5.9
  • Robin Hood (2018)

    Robin Hood și comandantul său maur, Little John, pornesc o revoltă împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

    Regia: Otto Bathurst
    219 38
    5.3