Filmele și serialele cu Anna Faris

 • Anna Faris

  Anna Faris

  45 de ani
  Data nașterii: 29.11.1976
  Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
 • Overboard (2018)

  Amnezie cu surprize

  Un bogătaş răsfăţat şi obraznic devine amnezic în urma unui accident. O anumită fostă angajată a lui, pe care nu a tratat-o tocmai potrivit, îl va căuta cu un plan de răzbunare.

  Regia: Rob Greenberg
  236 26
  6.0
 • The Emoji Movie (2017)

  Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților

  The Emoji Movie ne invită să descoperim lumea din propriul telefon. În aplicația de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite emoji. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția utilizatorului.

  Regia: Tony Leondis
  31 6
  3.3
 • Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2016)

  Alvin și veverițele: Marea Aventură

  Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească crererea în căsătorie.

  Regia: Walt Becker
  9 0
  5.0
 • Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

  Stă să plouă cu chiftele 2

  Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint e în sfârșit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni și mai străluciți inventatori de pe glob.

  Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
  8 0
  6.4
 • Mom (2013)

  Scenariul: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Gemma Baker
  42 1
  7.2
 • The Dictator (2012)

  Dictatorul

  Sacha Baron Cohen se ia de dictatorii moderni în noua sa comedie. Inspirat de excesele lui Saddam Hossein şi Muammar Gaddafi, Cohen îl interpretează pe generalul Alladeen, hotărât să-şi dea viaţa pentru ca democraţia să nu învingă niciodată.

  Regia: Larry Charles
  35 2
  6.4
 • Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011)

  Alvin și Veverițele: Naufragiați

  Veverițele cântătoare Alvin, Simon și Theodore fac dintr-un vapor de croazieră de lux propriul lor teren de joacă, până naufragiază pe o insulă îndepărtată. Curând descoperă că noul lor teritoriul nu e așa pustiu cum pare.   

  Regia: Mike Mitchell
  3 0
  4.3
 • What's Your Number? (2011)

  Care-i numărul tău?

  O tânără privește înapoi în timp către cei douăzeci de bărbați cu care a avut relații și se întreabă dacă nu cumva iubirea vieții ei, alesul, se află printre acei oameni.

  Regia: Mark Mylod
  15 1
  6.1
 • Take Me Home Tonight (2011)

  O noapte de neuitat

  Vara anului 1988 este pe sfârșite în San Fernando Valley, iar Matt, sora lui geamănă Wendy și cel mai bun prieten al lor Barry refuza să își asume responsabilitățile unor adulți, deși sunt la vârsta la care ar trebui să aibă scopuri precise în viață.

  Regia: Michael Dowse
  11 1
  6.3
 • Yogi Bear (2010)

  Ursul Yogi

  Afacerile parcului Jellystone au cam scârțâit în ultima vreme, așa că primarul Brown decide să închidă parcul și să vândă pământul. Asta inseamnă că familiile nu vor mai fi capabile de a experimenta frumusețea naturii.

  Regia: Eric Brevig
  6 0
  4.6
 • Frequently Asked Questions About Time Travel (2009)

  Întrebări frecvente despre călătoria în timp

  Filmul urmărește trei tineri proscriși - doi tocilari și un cinic - care încearcă să călătorească în timp cu ajutorul unei ghicitori, în mijlocul unui pub. Anna Faris este o tânără din viitor, omul care pune întreaga aventură în mișcare, de altfel.

  Regia: Gareth Carrivick
  5 1
  7.1
 • Observe and Report (2009)

  Fii pe fază și raportează!

  Ronnie, seful securitatii dintr-un mall, isi patruleaza perimetrul rezolvand cu un pumn de fier toate problemele provocate de skateri, hoti sau clienti scandalagii. Visul lui? Sa schimbe lanterna de agent de paza cu o veritabila insigna de politist.

  Regia: Jody Hill
  4 2
  5.8
 • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

  Stă să plouă cu chiftele

  Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  9 0
  6.9
 • Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)

  Alvin și Veverițele 2

  În acest sequel, veverițele merg la școală și se confruntă cu problemele cu care s-ar confrunta orice școlar.

  Regia: Betty Thomas
  6 0
  4.5
 • The House Bunny (2008)

  Iepurașul casei

  Simpatica Anna Faris o întruchipează pe Shelley, un iepuraș Playboy care le învață pe câteva studente cum să cucerească băieții pentru ca în final să-și dea seama ea însăși că ceea ce apreciază băieții cel mai mult sunt calitățile sufletești.

  Regia: Fred Wolf
  9 1
  5.5