Filmele și serialele cu Ewan McGregor

 • Ewan McGregor

  Ewan McGregor

  51 de ani
  Data nașterii: 31.03.1971
  Locul nașterii: Perth, Scotland, UK
 • Halston (2021)

  Numele lui a construit un imperiu. Stilul lui a definit o întreagă epocă. Halston, creator american de modă, atinge culmile gloriei, dar își scapă viața de sub control.

  5 1
  7.5
 • Birds of Prey (2020)

  Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn

  După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

  Regia: Cathy Yan
  155 33
  6.0
 • Doctor Sleep (2019)

  Filmul are la bază romanul lui Stephen King, Doctor Sleep, în care acţiunea se petrece la câteva decenii faţă de cea din The Shining, iar protagonist este fiul lui Jack Torrance, tulburatul Danny, ale cărui abilităţi de medium ies la iveală.

  Regia: Mike Flanagan
  154 13
  7.3
 • Zoe (2018)

  Zoe și Cole sunt iubiți și colegi la Relationist Labs, o companie care produce însoțitori sintetici. Relația lor este amenințată când Zoe descoperă un adevăr dureros.

  Regia: Drake Doremus
  24 6
  6.0
 • Christopher Robin (2018)

  Christopher Robin și Winnie de Pluș

  Christopher Robin, capul unei familii din clasa muncitoare, îl întâlnește pe prietenul lui din copilărie, Winnie-the-Pooh, care îl va ajuta să redescopere plăcerile vieții.

  Regia: Marc Forster
  49 7
  7.2
 • T2 Trainspotting (2017)

  Observarea trenurilor

  La început a fost o ocazie... apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”.

  Regia: Danny Boyle
  68 23
  7.2
 • Beauty and the Beast (2017)

  Frumoasa și Bestia

  Belle este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei. În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei.

  Regia: Bill Condon
  208 27
  7.1
 • Swede, fost sportiv, are o soție superbă și a moștenit afacerea tatălui lui. Viața pare perfectă până când fiica lui decide să se alăture unei mișcări revoluționare și să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

  Regia: Ewan McGregor
  28 9
  6.1
 • Traitor (2016)

  Tipul nostru de trădător

  Regia: Susanna White
  15 0
  6.2
 • Miles Ahead (2016)

  Regia: Don Cheadle
  3 0
  6.4
 • Last Days in the Desert (2015)

  Ultimele zile în deșert

  Povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă și post ale lui Iisus în deșert, timp în care este ispitit de Diavol. În memorabilul film semnat Rodrigo Garcia despre ultimele clipe de meditație în pustiu ale lui Hristos înainte de...

  Regia: Rodrigo García
  8 3
  5.6
 • Jane Got a Gun (2015)

  Jane: Lupta pentru supraviețuire

  Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O'Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soțul îi este amenințat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva.

  Regia: Gavin O'Connor
  20 2
  5.9
 • Mortdecai (2015)

  Dealer-ul de artă Charles Mortdecai pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor.

  Regia: David Koepp
  20 4
  5.5
 • Son of a Gun (2014)

  Ucenic pentru crimă

  Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch.

  Regia: Julius Avery
  9 0
  6.4
 • Fargo (2014)

  În centrul atenției este agentul de asigurări Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață nu-i e pe plac. O slujbă plictisitoare, o soție cicălitoare, și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, toate cumulate îl duc la o acțiune radicală.

  Scenariul: Noah Hawley
  265 6
  8.9