Filmele și serialele cu Ewan McGregor

 • Fargo (2014)

  În centrul atenției este agentul de asigurări Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață nu-i e pe plac. O slujbă plictisitoare, o soție cicălitoare, și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, toate cumulate îl duc la o acțiune radicală.

  Scenariul: Noah Hawley
  265 6
  8.9
 • August: Osage County (2013)

  Ținutul din mijlocul verii

  Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

  Regia: John Wells
  11 1
  7.2
 • Jack the Giant Slayer (2013)

  Jack și uriașii

  Când o prințesă este răpită, pacea dintre regatul oamenilor și cel al giganților este distrusă. Jack, un tânăr fermier, are ocazia de a conduce o periculoasă expediție în inima regatului giganților pentru a o salva.

  Regia: Bryan Singer
  37 1
  6.2
 • The Impossible (2012)

  Paradisul spulberat

  The Impossible este povestea unei familii care este prinsă, alături de zeci de mii de străini, în haosul uneia dintre cele mai mari puternice catastrofe naturale din istoria recentă

  Regia: J. A. Bayona
  16 0
  7.5
 • Fastest (2011)

  Cel mai rapid

  De mai bine de 60 de ani, cei mai rapizi piloți din lume au visat același lucru: să câștige la cel mai înalt nivel: Grand Prix-ul. Cei mai mulți dintre ei rezistă câteva sezoane. Puțini împlinesc 10 ani sau mai mult în această competiție, iar unii...

  Regia: Mark Neale
  2 0
  7.7
 • Salmon Fishing in the Yemen (2011)

  La pescuit în deșert

  Salmon Fishing in the Yemen spune poveste lui Fred Jones (Ewan McGregor), un expert în domeniul pescuitului, căruia i se cere să se implice într-un proiect de creare a unui râu cu somoni în munții Yemenului

  Regia: Lasse Hallström
  8 0
  6.8
 • Haywire (2011)

  Cursă pentru supraviețuire

  Mallory e un agent superantrenat care lucrează pentru o agenție guvernamentală de securitate în cele mai periculoase colțuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ținut ostatic, devine ținta unor asasini profesioniști.

  Regia: Steven Soderbergh
  38 2
  5.8
 • Perfect Sense (2011)

  Inspirația perfectă

  O poveste poetică despre doi oameni care se îndrăgostesc chiar când lumea începe să se destrame. Susan, epidemiolog, se îndrăgostește de Michael, bucătar. Povestea lor este prinsă în centrul unei periculoase pandemii pe bătrânul continent.

  Regia: David Mackenzie
  16 3
  7.0
 • Beginners (2010)

  Începători

  Un tânăr este luat prin surprindere de două vești de la tatăl său: că are cancer și că are un iubit

  Regia: Mike Mills
  Oscar-uri:
  4 1
  7.2
 • O versiune satirică a celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde naziștii capturează Londra. Anglia trebuie sa opuna resistentă pentru a evita o invazie deplină.

  Regia: Rory McHenry, Edward McHenry
  2 0
  5.3
 • The Ghost Writer (2010)

  Scriitorul fantomă

  Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs însă, acesta va descoperi niște secrete explozive care îi vor pune viața în pericol.

  Regia: Roman Polanski
  22 4
  7.2
 • I Love You Phillip Morris (2009)

  Te iubesc Phillip Morris

  Steven Russell, un tata de familie ale carui metode frauduloase de-a aduce un ban in casa l-au bagat in inchisoare, se indragosteste de colegul sau de celula, Philip. Motivat de dragostea sa pentru Morris, evadeaza din inchisoare de patru ori, o...

  Regia: Glenn Ficarra, John Requa
  6 1
  6.6
 • Amelia (2009)

  Filmul povesteste viata aviatoarei disparute in 1937 in Pacific la varsta de 40 de ani, dupa ce fusese prima femeie care a traversat singura Atlanticul cu avionul cinci ani mai devreme.

  Regia: Mira Nair
  6 0
  5.8
 • The Men Who Stare at Goats (2009)

  Bărbații care se holbează la capre

  Reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) se află în căutarea următorului său mare subiect când dă peste Lyn Cassidy (George Clooney), un tip ciudat care declară că face parte dintr-o unitate experimentală a armatei Statelor Unite

  Regia: Grant Heslov
  2 2
  6.2
 • Angels & Demons (2009)

  Îngeri și demoni

  Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin decat aruncarea în aer a întregului Vatican în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă.

  Regia: Ron Howard
  55 1
  6.7