Filmele și serialele cu Jay Mohr

 • The Adventures of Pluto Nash (2002)

  Aventurile lui Pluto Nash

  Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Pluto Nash (Eddie Murphy) se lupta pentru a-si pastra clubul de noapte, aflat undeva intre Pamant si Uranus de controlul mafiei.

  Regia: Ron Underwood
  12 0
  3.9
 • S1m0ne (2002)

  Simone

  O STEA A FOST... CREATA. Cariera unui producator de film (Al Pacino), disperat sa dea lovitura, atarna de un personaj... deosebit. Lui ii vine ideea de a crea digital o actrita, pe nume Simone. „Actrita” devine senzatia criticilor de arta, care...

  Regia: Andrew Niccol
  9 0
  6.1
 • Speaking of Sex (2001)

  Să vorbim despre sex

  Dan (Jay Mohr) si Melinda (Melora Walters), un tânăr cuplu din Idaho, n-au mai fost „apropiati” cam de multisor. Cînd Dan mărturiseste că s-a culcat cu o chelnerită, Melinda cade într-o depresie adîncă, realizînd că problema lui Dan este chiar ea.

  Regia: John McNaughton
  2 0
  5.6
 • Cherry Falls (2000)

  Secretele din Cherry Falls

  Cherry Falls e un orasel cu cateva secrete bine ascunse, care incep sa iasa la iveala, atunci cand un criminal in serie incepe sa ucida adolescente. Criminalul isi alege insa victimele dupa niste criterii ciudate... Ele trebuie sa fie neaparat...

  Regia: Geoffrey Wright
  5 0
  5.2
 • Pay It Forward (2000)

  Dă mai departe!

  Eugene Simonet, profesor de studii sociale, are acelasi discurs pentru elevii săi în fiecare an, sperând, fără o certitudine, că unul dintre ei îl va lua în serios.

  Regia: Mimi Leder
  21 0
  7.2
 • Go (1999)

  Go!

  Ronna (Sarah Polley), în vârstă de 18 ani, împreună cu partenerul său de infracțiuni și cu prietena lor, Claire (Katie Holmes), lucrătoare într-un supermarket, născocesc un plan disperat că să producă niște bani și să evite astfel evacuarea.

  Regia: Doug Liman
  4 0
  7.2
 • Suicide Kings (1998)

  Ași în suicid

  Patru tineri rapesc un fost gangster pentru a ajuta un prieten sa plateasca rascumpararea pentru sora lui rapita in circumstante diferite. Dar lucrurile scapa de sub control.

  Regia: Peter O'Fallon
  5 1
  6.9
 • Paulie (1998)

  Paulie e un papagal foarte simpatic si foarte inteligent, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie, stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de balbaiala.

  Regia: John Roberts
  12 0
  6.5
 • Small Soldiers (1998)

  Soldați mici

  Incercand sa lanseze pe piata doua serii noi de jucarii, cu o tehnologie de ultima ora, Alan e foarte aproape de a declansa o revolutie cu efecte incalculabile in micul univers al jucariilor.

  Regia: Joe Dante
  4 0
  6.2
 • Mafia! (1998)

  Nașu' rade tot orașu'

  Tanarul Vincenzo Cortino, fiul unui postas sicilian, trebuie sa livreze un pachet foarte important pentru tatal sau. Din nefericre el este, accidental, martorul unui incident pe care nu trebuia sa-l vada.

  Regia: Jim Abrahams
  12 0
  5.5
 • Picture Perfect (1997)

  Partenerul ideal

  Pentru a castiga inima barbatului pe care-l iubeste, si care pare interesat mai degraba de femeile aflate intr-o relatie, Kate vrea sa-i atraga atentia pretinzand ca are deja un logodnic.

  Regia: Glenn Gordon Caron
  12 1
  5.5
 • Jerry Maguire (1996)

  Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

  Regia: Cameron Crowe
  Oscar-uri:
  41 2
  7.3