Filmele și serialele cu Jean Reno

 • Just Visiting (2001)

  Doar în vizită

  Vizitatorii în America este varianta americană a comediei franceze "Vizitatorii" (Culoarele timpului) din 1993, care a cunoscut un enorm succes la ea acasă, stârnind astfel în Hollywood interesul pentru o adaptare la gustul publicului de peste ocean

  Regia: Jean-Marie Poiré
  30 2
  5.7
 • The Crimson Rivers (2000)

  Râuri de Purpură

  Două investigații criminalistice în aceeași zi, la o distanță de 300 km, doi polițiști primesc două cazuri foarte particulare. Pierre Niémans (Jean RENO) este un bărbat cu experiență, care are un instinct infailibil în probleme de criminalistică.

  Regia: Mathieu Kassovitz
  39 0
  6.9
 • Un amour de sorcière (1999)

  Dragostea unei vrăjitoare

  Tânăra vrăjitoare Morgane naşte un fiu şi are de făcut o alegere foarte dificilă. Conform tradiţiei, ea trebuie să aleagă un naş pentru copil încă din clipa naşterii. Problema e că mai sunt doar şase vrăjitoare şi vrăjitori pe pământ şi singurul...

  Regia: René Manzor
  1 0
  5.1
 • The Visitors II: The Corridors of Time (1998)

  Vizitatorii 2: Culoarele timpului

  Pelicula continua aventurile cavalerului Godefroy de Montmirail care acum se pregateste de nunta cu Frenegonde de Pouille. Numai ca tatal ei intrerupe pregatirile pe motiv ca i se furasera bijuteriile si dantela cuvioasei Sainte-Rolande.

  Regia: Jean-Marie Poiré
  31 0
  6.1
 • Godzilla (1998)

  Filmul a fost dedicat lui Tomoyuki Tanaka, producătorul primului film Godzilla, care a decedat cu o lună înainte de lansarea versiunii moderne. Producţia din 1998 este regizată de Roland Emmerich

  Regia: Roland Emmerich
  59 1
  5.4
 • Ronin (1998)

  Mercenarii Ronin – majoritatea fosti membri ai serviciilor secrete - sunt angajati de un personaj misterios pentru a fura o servieta. Continutul misterios al acesteia este pe cale sa fie vandut de catre pazitorul ei unei filiere rusesti.

  Regia: John Frankenheimer
  58 2
  7.2
 • Roseanna's Grave (1997)

  Pentru Roseanna

  O comedie romantica dulce-amaruie despre ceea ce suntem in stare sa facem pentru cei pe care ii iubim. Un barbat nu se da inapoi de la nimic pentru a indeplini ultima dorinta a sotiei sale aflate intr-o situatie critica.

  Regia: Paul Weiland
  2 0
  7.1
 • The Jaguar (1996)

  Jaguarul

  Un saman din Africa de Sud soseste la Paris pentru o campanie de publicitate si in holul hotelului il intalneste pe Francois Perrin, de persoana caruia pare a fi foarte interesat, desi acesta este un pierde vara in ochii tuturor celorlalti.

  Regia: Francis Veber
  15 1
  6.0
 • Mission: Impossible (1996)

  Misiune: Imposibilă

  Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion.

  Regia: Brian De Palma
  95 3
  7.2
 • French Kiss (1995)

  Sărut franțuzesc

  O americanca descopera Parisul, orasul dragostei, intr-un fel in care nu se astepta. Pentru ca ii este frica sa calatoreasca cu avionul, Kate (Meg Ryan) nu-l poate insoti pe logodnicul ei, Charlie, intr-o calatorie de afaceri la Paris.

  Regia: Lawrence Kasdan
  21 0
  6.6
 • Beyond the Clouds (1995)

  Dincolo de nori

  Patru povestiri scurte, reunite printr-o poveste filmata de Wim Wenders, care se petrec la Ferrara, Portofino, Aix en Provence si Paris. Fiecare poveste are

  Regia: Wim Wenders, Michelangelo Antonioni
  4 1
  6.4
 • Léon (1994)

  Léon: Profesionistul

  Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își ingrijește planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, dă buzna în universul său.

  Regia: Luc Besson
  155 5
  8.5
 • The Visitors (1993)

  Vizitatorii

  In anul 1122, prin actiunea concertata a unei vrajitoare sinistre si a unui magician glumet, razboinicul de vita veche Godefroy de Montmirail si scutierul sau Jacquouille la Fripouille sunt trimisi in viitor, intr-o epoca nebuna, in zilele noastre.

  Regia: Jean-Marie Poiré
  30 1
  7.0
 • Operation Corned Beef (1991)

  Operatiunea Corned Beef

  In aceasta comedie cu Jean Reno lucrurile stau altfel decat ar trebui. O unitate sub acoperire face eforturi zadarnice sa adune informatii despre un transport ilegal de arme cu ajutorul neasteptat al unui angajat al ambasadei.

  Regia: Jean-Marie Poiré
  11 2
  6.1
 • The Big Blue (1988)

  Marele albastru

  Jacques Mayol (Jean-Marc Barr) și Enzo Molinari (Jean Reno) sunt prieteni încă din copilărie, pentru că îi unește o mare pasiune: scufundările în apele adânci ale Mediteranei. Colindând peste tot prin Europa, Jacques și Enzo reușesc să se...

  Regia: Luc Besson
  21 4
  7.5