Filmele și serialele cu Kate Mara

  • Kate Mara

    Kate Mara

    41 de ani
    Data nașterii: 27.02.1983
    Locul nașterii: Bedford, New York, USA
  • Class of '09 (2023)

    Promoția 2009

    Pe parcursul a trei momente distincte din timp, o clasă de agenți FBI trebuie să facă față unor schimbări uriașe atunci când sistemul de justiție al Statelor Unite ale Americii este dat peste cap de inteligența artificială.

    Scenariul: Tom Rob Smith
    38 2
    6.6
  • Call Jane (2022)

    Rețeaua Jane

    Regia: Phyllis Nagy
    20 2
    6.4
  • A Teacher (2020)

    Scenariul: Hannah Fidell
    16 1
    6.9
  • Într-una dintre cele mai controversate mușamalizări politice ale secolului XX, această dramă istorică plină de suspans analizează infamul incident din 1969 provocat de Ted Kennedy și soldat cu moartea pasagerei sale, strateg al campaniei.

    Regia: John Curran
    25 1
    6.4
  • Megan Leavey (2017)

    Gabriela Cowperthwaite aduce pe ecrane povestea adevărată a tinerei puşcaş marin Megan Leavey, a cărei disciplină şi legătură cu câinele ei militar a salvat o mulţime de vieţi pe perioada detaşării în Irak.

    Regia: Gabriela Cowperthwaite
    98 5
    7.1
  • Man Down (2016)

    Soldat la pamânt

    Gabriel este un veteran de război din Afganistan care sufera de stres post-traumatic. Acesta incearca sa isi salveze fiul de pericole care exista doar in mintea lui. Gabriel se trezeste in mijlocul unui alt razboi, pe care doar el il poate percepe.

    Regia: Dito Montiel
    18 9
    6.0
  • Morgan (2016)

    Morgan: Un experiment cibernetic

    Lee Weathers, o consultantă a unei corporații, specialistă în managementul riscului, trebuie să hotărască dacă existența lui Morgan, o ființă artificială, trebuie încheiată sau nu.

    Regia: Luke Scott
    38 5
    5.8
  • Captive (2015)

    Captiva

    O dramă inspirată de o poveste adevărată despre coliziunea spirituală dintre două suflete pierdute. Brian o atacă pe Ashley în propriul ei apartament și o ia prizonieră.

    Regia: Jerry Jameson
    2 0
    5.4
  • The Martian (2015)

    Marțianul

    În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă

    Regia: Ridley Scott
    124 3
    8.0
  • Fantastic Four (2015)

    Cei patru Fantastici

    Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ și plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice

    Regia: Josh Trank
    40 3
    4.3
  • Transcendence (2014)

    Viață după moarte

    Când soțul ei Will este ucis de teroriști, viața pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster, dar cercetătoarea găsește o metodă revoluționară de a transfera întreaga personalitate a lui Will într-un computer.

    Regia: Wally Pfister
    51 0
    6.2
  • House of Cards (2013)

    Culisele puterii

    House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei...

    Scenariul: Beau Willimon
    178 12
    8.7
  • Deadfall (2012)

    Furtuna de Zapada

    Doi frați înfruntă cu mult curaj o furtună de zăpadă pentru a scăpa de poliţiştii care sunt pe urmele lor. Cei doi sunt puşi pe fugă după ce un jaf plănuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    17 1
    6.2
  • Ironclad (2011)

    Cavalerul de oțel

    Filmul prezinta un grup de cavalieri templieri care apără castelul Rochester de regele John (Paul Giamatti), care este, pare-se, un mare ticălos

    Regia: Jonathan English
    22 3
    6.1
  • Peep World (2010)

    In ziua in care tatal lor implinea 70 de ani, patru frati stabilesc publicarea unui roman scris de fratele cel mai mic, care expune cele mai intime secrete ele familiei.

    Regia: Barry W. Blaustein
    1 0
    5.5