Filmele și serialele cu Keanu Reeves

 • Keanu Reeves

  Keanu Reeves

  57 de ani
  Data nașterii: 02.09.1964
  Locul nașterii: Beirut, Lebanon
 • The Matrix Resurrections (2021)

  Matrix Renașterea

  The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. În The...

  Regia: Lana Wachowski
  217 47
  5.7
 • A World of Calm (2020)

  Calm

  Experimentează un nou tip de serial TV, care combină imagini captivante cu vocile unor vedete de primă clasă. Vei fi cuprins de liniște prin povești realizate științific, muzică și imagini care calmează în mod natural corpul și mintea.

  4 0
  8.3
 • Bill & Ted Face the Music (2020)

  Bill și Ted înfruntă muzica

  Călătorii în timp William „Bill” S. Preston Esq. și Theodore „Ted” Logan nu și-au împlinit destinul rock and roll, așa că pornesc într-o nouă aventură când află că doar cântecul lor poate să salveze viața așa cum o știm.

  Regia: Dean Parisot
  18 4
  6.0
 • Toy Story 4 (2019)

  Povestea Jucăriilor 4

  Când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

  Regia: Josh Cooley
  Oscar-uri:
  74 4
  7.7
 • Regia: Nahnatchka Khan
  24 4
  6.8
 • John Wick: Chapter 3 (2019)

  John Wick 3: Război total

  Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

  Regia: Chad Stahelski
  391 50
  7.4
 • Replicas (2018)

  Copii perfecte

  Replicas urmărește povestea unui om de știință îndurerat care experimentează tehnologia de clonare într-o încercare disperată de a-și învia familia ucisă într-un accident tragic de mașină.

  Regia: Jeffrey Nachmanoff
  284 32
  5.5
 • Destination Wedding (2018)

  Nuntă în străinătate

  O comedie romantică, Destination Wedding urmărește povestea a doi straini nefericiți și neprietenoși, ambii invitați la o nunta, Lindsay și Frank, care dezvoltă o afecțiune reciprocă în ciuda experiențelor amoroase dezastruoase.

  Regia: Victor Levin
  79 26
  6.0
 • Siberia (2018)

  Odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, Lucas pornește pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele rusești din Siberia, Katya.

  Regia: Matthew Ross
  109 36
  4.3
 • To the Bone (2017)

  To the Bone este povestea lui Ellen, o tânără care se luptă cu anorexia. Fata îl întâlneşte pe William Beckham, un doctor atipic, care o provoacă să îşi înfrunte boala şi să îmbrăţişeze viaţa.

  Regia: Marti Noxon
  24 10
  6.8
 • John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick: Capitolul 2

  Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

  Regia: Chad Stahelski
  535 46
  7.5
 • The Bad Batch (2016)

  Regia: Ana Lily Amirpour
  41 26
  5.3
 • The Neon Demon (2016)

  Demonul de Neon

  Jesse (Elle Fanning) este un tânăr și foarte frumos model care ajunge în L.A. unde este recrutată de un fashion mogul ca fiind muza sa personală. În scurt timp, calitățile respective o fac ținta colegelor de breaslă.

  Regia: Nicolas Winding Refn
  14 7
  6.2
 • The Whole Truth (2016)

  Adevărul absolut

  Filmul urmărește încercările unui avocat al apărării de a dovedi nevinovăția clientului său adolescent, acuzat că și-a omorât tatăl miliardar.

  Regia: Courtney Hunt
  25 0
  6.2
 • Exposed (2016)

  Cand colegul sau este ucis, detectivul Galban vrea să afle adevărul, cu toate că știe de amestecul colegului său în afaceri murdare. Mai multe persoane chestionate despre crimă mor, iar Galban realizeaza ca mai are un singur martor, tânăra Isabel.

  Regia: Gee Malik Linton
  20 2
  4.3