Filmele și serialele cu Kirsten Dunst

 • Spider-Man 3 (2007)

  Omul-Păianjen 3

  Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

  Regia: Sam Raimi
  64 1
  6.3
 • Marie Antoinette (2006)

  Maria Antoaneta

  Curtea regala a Frantei isi deschide portile pentru Maria Antoaneta, cand aceasta se casatoreste cu regele Ludovic al XVI-lea. Regina adolescenta se razvrateste impotriva mai-marilor curtii, devenind probabil cel mai neinteles monarh al Frantei.

  Regia: Sofia Coppola
  Oscar-uri:
  16 2
  6.5
 • Elizabethtown (2005)

  O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

  Regia: Cameron Crowe
  15 5
  6.3
 • Wimbledon (2004)

  Peter nu poate spune ca a avut succesul pe care si l-a dorit in tenis. A fost clasat pe locul 11 in lume dupa care a ajuns pe locul 119. Acum, in ajunul retragerii din tenisul profesionist, decide sa participe inca o data la turneul de la Wimbledon.

  Regia: Richard Loncraine
  6 0
  6.3
 • Spider-Man 2 (2004)

  Omul-Păianjen 2

  Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

  Regia: Sam Raimi
  Oscar-uri:
  69 1
  7.5
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

  Strălucirea eternă a minții neprihănite

  Joel (Jim Carrey) este şocat de faptul că prietena sa Clementine (Kate Winslet) şi-a sters din minte, la propriu, toate amintirile tumultoasei lor relaţii. În disperare de cauză, Joel apelează și el la inventator.

  Regia: Michel Gondry
  Oscar-uri:
  39 4
  8.3
 • Axul este un arbore gigant care se ridica deasupra norilor. Pe crengile lui traieste o comunitate imaginara, aflata in pericol de moarte.

  Regia: Chris Delaporte, Pascal Pinon
  5 0
  6.0
 • Levity (2003)

  Frivolitate

  Manuel Jordan este eliberat din inchisoare dupa ce a executat 22 de ani pentru uciderea lui Abner Easley, in timpul unei tentative de jaf. Intors in orasul sau, ajunge sa locuiasca si sa lucreze in caminul condus de predicatorul Miles Evans.

  Regia: Ed Solomon
  4 1
  6.4
 • Mona Lisa Smile (2003)

  Zâmbet de Mona Lisa

  Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândească pentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum, Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

  Regia: Mike Newell
  18 0
  6.5
 • Spider-Man (2002)

  Omul-Păianjen

  Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

  Regia: Sam Raimi
  66 0
  7.4
 • Crazy/Beautiful (2001)

  Nebuni și frumoși

  Un love story modern. Doi stundenti: ea din familie buna, el un student eminent, dar mexican, din estul orasului L.A. O prima dragoste estompata de o familie care nu intelege ce inseamna puritatea iubirii.

  Regia: John Stockwell
  7 1
  6.4
 • The Cat's Meow (2001)

  Cetățeanul Hearst

  Film inspirat dintr-o intamplare adevarata: o crima musamalizata petrecuta in 1924 la bordul iahtului lui W.R Hearst, cel mai bogat om din lume. Scenaristul Steven Peros, laureat al unui premiu Oscar si legendarul regizor Peter Bogdanovich sunt...

  Regia: Peter Bogdanovich
  3 0
  6.4
 • Get Over It (2001)

  Treci peste

  Filmul spune povestea unui licean pe care îl părăseste si norocul si prietena. El ar face orice s-o recucerească – pâna si sa renunte la baschet si să încerce sa-si găsească un rol într-o piesă de Shakespeare.

  Regia: Tommy O'Haver
  4 4
  5.7
 • The Crow: Salvation (2000)

  Corbul: Salvarea

  Cel mai tânăr om executat vreodată s-a întors sub numele de Corbul pentru a răzbuna două crime: uciderea prietenei sale de către un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotărâtă de autoritătile statale.

  Regia: Bharat Nalluri
  22 2
  4.9
 • Bring It On (2000)

  Majoretele

  Un film extrem de amuzant despre lumea majoretelor si strategiilor de "dans" specifice. Un film care ne duce dincolo de dansurile frumoasele majorete si ne arata lumea pe care nu o cunoastem: lumea cheerleading-ului.

  Regia: Peyton Reed
  9 1
  6.1