Filmele și serialele cu Owen Wilson

 • The Internship (2013)

  Stagiarii

  Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

  Regia: Shawn Levy
  12 1
  6.3
 • The Big Year (2011)

  Anul cel mare

  Stu, Brad și Kenny, trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord.

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.2
 • Midnight in Paris (2011)

  Miezul nopții în Paris

  O comedie romantică despre o familie care călătoreşte în capitala franceză pentru afaceri. Un cuplu de tineri este forţat să se confrunte cu iluzia că o viaţă diferită de cea a lor este mult mai bună

  Regia: Woody Allen
  Oscar-uri:
  23 0
  7.7
 • Cars 2 (2011)

  Mașini 2

  Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi dintr-o nouă intrigă

  Regia: John Lasseter, Brad Lewis
  20 1
  6.2
 • Hall Pass (2011)

  Concediu de la căsnicie

  Scris de fraţii Bobby şi Peter Farrelly, filmul spune povestea unui cuplu (Wilson şi Fischer) care experimentează o nouă metodă de convieţuire. Femeia îi oferă bărbatului libertatea de a se angaja în activităţi extramaritale.

  Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
  12 1
  5.9
 • How Do You Know (2010)

  Cum știi dacă ai noroc?

  În vârstă de 27 ani, Lisa (Reese Witherspoon), fostă sportivă, simte că tinereţea începe să i se încheie. Ea se trezeşte în mijlocul unui triunghi amoros după ce George, un corporatist aflat într-o criză de identitate, începe să o curteze.

  Regia: James L. Brooks
  8 0
  5.4
 • Little Fockers (2010)

  O familie de coșmar

  O vizită neanunțată la reședința familiei Focker va duce la o nemaipomenită continuare a relației dintre Greg și durul său socru, Jack, mai ales că prin preajmă se află de această dată și cei mai mici membri ai clanului, Samantha și Henry.

  Regia: Paul Weitz
  21 2
  5.5
 • Marmaduke (2010)

  Marmaduke, dogul german al familiei Winslow, are o mulţime de calităţi pe care nu le-ai vedea niciodată la un câine, iar pofta lui de a se băga în buclucuri nu are nimic de-a face cu ele.

  Regia: Tom Dey
  3 1
  4.3
 • Fantastic Mr. Fox (2009)

  Fantasticul domn Vulpoi

  Fermierii furioși s-au săturat să își împartă găinile cu o vulpe șireată... Exasperați de furtișagurile acesteia, fermierii încearcă să scape de vulpe și de familia ei.

  Regia: Wes Anderson
  18 2
  7.9
 • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

  Regia: Shawn Levy
  21 0
  6.0
 • Drillbit Taylor (2008)

  Garda de corp

  Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu. Pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii angajeaza un bodyguard: Drillbit Taylor.

  Regia: Steven Brill
  3 0
  5.7
 • Marley & Me (2008)

  Eu și Marley

  John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil.

  Regia: David Frankel
  25 0
  7.0
 • The Darjeeling Limited (2007)

  Un tren numit Darjeeling

  Dupa ce le moare tatal, trei frati pleaca intr-o calatorie in India, unde iau celebrul Darjeeling Limited. Socul cultural ii expune pe cei trei la o multime de aventuri in aceasta comedie dramatica.

  Regia: Wes Anderson
  4 0
  7.2
 • Mater and the Ghostlight (2006)

  Mater și lumina fantomă

  In acest scurtmetraj de animatie populat cu personajele din Cars/Masini, Ghostlight ii spune lui Mater o poveste care il infricoseaza teribil pe acesta.

  Regia: John Lasseter, Dan Scanlon
  1 0
  6.6
 • You, Me and Dupree (2006)

  Doar tu și eu. Al treilea e în plus

  Când își ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, șeful lui Dupree îl concediază. Acum, fără un loc de muncă, fără mașină și evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  8 0
  5.6