Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1036 din 1550

  • The Score (2001)

    Scor final

    Nick este pregatit sa se retraga din lumea raufacatorilor. Va locui impreuna cu prietena sa si se va concentra in derularea propriei afaceri legitime: un club de jazz in Montreal. Dar Max, partenerul sau de afaceri, are alte planuri pentru el.

    Regia: Frank Oz
    39 1
    6.8
  • In the Bedroom (2001)

    În dormitor

    Familia Fowlers este o familie obisnuita din Maine: Matt este doctorul orasului si ii place sa pescuiasca, sotia sa Ruth dirijeaza corul scolii, iar fiul lor Frank tocmai s-a intors acasa in vacanta primului sau an de facultate. Curand, o...

    Regia: Todd Field
    8 2
    7.4
  • 24 (2001)

    24 de ore

    Agentul federal Jack Bauer nu-si poate permite prea des sa joace dupa reguli. Ca membru al Unitatii Anti-tero din L.A., Jack trebuie sa dezamorseze bombe, virusuri, sa impiedice asasinate si uneori sa salveze, in acelasi timp, si pe cineva drag....

    Scenariul: Joel Surnow, Robert Cochran
    48 2
    8.4
  • 15 Minutes (2001)

    15 minute

    Un detectiv si un politist trebuie sa opreasca doi criminali care comit crime si le inregistreaza pe video pentru a intra in atentia publicului.

    Regia: John Herzfeld
    25 0
    6.1
  • Behind Enemy Lines (2001)

    În spatele linilor inamice

    Un pilot al Marinei este doborat pe teritoriul inamic, unde este urmarit indeaproape de un agent al trupelor inamice pentru a fi redus la tacere. Insa comandantul pilotului va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si recupera omul.

    Regia: John Moore
    34 3
    6.4
  • I Am Sam (2001)

    Eu sunt Sam

    Sam are mintea unui copil de 7 ani si este obsedat de Beatles. Are o fiica pe nume Lucy Diamond. Sam isi da seama de limitarile sale si incearca sa o ajute pe fiica lui sa se realizeze in viata, acolo unde el n-a putut.

    Regia: Jessie Nelson
    17 0
    7.6
  • Bandits (2001)

    Bandiți

    Doi banditi se indragostesc de aceeasi fata pe care au rapit-o.

    Regia: Barry Levinson
    17 4
    6.5
  • Mulholland Drive (2001)

    Calea misterelor

    Tanara Betty Elms soseste la Hollywood, aspirand sa devina actrita. Dar, in orasul Visurilor, calea catre celebritate este un straniu labirint.

    Regia: David Lynch
    45 12
    7.9
  • Moulin Rouge! (2001)

    Moara Roșie!

    Moulin Rouge este un film despre adevar, frumusete, libertate si - mai presus de toate - despre iubire, intr-un cadru stralucitor si fascinant: clubul de noapte Moulin Rouge si Parisul de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

    Regia: Baz Luhrmann
    Oscar-uri:
    22 2
    7.6
  • Save the Last Dance (2001)

    Păstrează ultimul dans

    Ei provin din doua lumi diferite, doua culturi diferite dar cu toate acestea impartasesc una dintre cele mai fierbinti pasiuni: dansul!

    Regia: Thomas Carter
    7 0
    6.2
  • Ali (2001)

    In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medalia de aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani.

    Regia: Michael Mann
    8 2
    6.7
  • Mean Machine (2001)

    Un meci pe cinste

    Danny Meehan avea tot ce-si putea dori: masini rapide, bani, femei, celebritate, pentru ca era capitanul echipei de fotbal. Dar intr-o zi este dat afara din echipa fiind acuzat de meciuri aranjate, si condamnat la 3 ani de inchisoare.

    Regia: Barry Skolnick
    10 1
    6.4
  • Knockaround Guys (2001)

    Patru băieți și o geantă

    Cei patru fii ai unui sef mafiot din Brooklyn formeaza o echipa pentru a preda o geanta cu bani unui serif corupt din Montana. Dar lucrurile nu merg cum si-au inchipuit ei, dar nici cum si-a inchipuit seriful....

    Regia: David Levien, Brian Koppelman
    8 0
    6.1
  • Bridget Jones's Diary (2001)

    Jurnalul lui Bridget Jones

    "BRIDGET JONES'S DIARY" a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei.

    Regia: Sharon Maguire
    35 1
    6.8
  • Brotherhood of the Wolf (2001)

    Pactul lupilor

    Cei mai buni oameni ai regelui au misiunea de a dezleaga misterul bestiei. Doi oameni care se pregătesc să înfrunte tenebrele și teroarea. Fiind cei mai buni, vor apela la cei mai buni ca să vâneze bestia

    Regia: Christophe Gans
    42 6
    7.0