Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1037 din 1550

  • K-PAX (2001)

    Filmul reda povestea unui misterios pacient (Kevin Spacey) internat intr-un spital de boli mintale, care pretinde a fi de pe o planeta indepartata numita K-PAX.

    Regia: Iain Softley
    39 1
    7.4
  • În prologul pentru „Star Trek”, cpt. Archer și echipajul explorează spațiul și, întâlnind noi specii extraterestre, descoperă tehnologii de perfecționare a rasei umane.

    Scenariul: Rick Berman, Brannon Braga
    32 1
    7.5
  • Scrubs (2001)

    Stagiarii

    În lumea ireală a spitalului Sacred Heat, stagiarul John “J.D.” Dorina descoperă ce înseamnă cu adevărat medicina, prietenia şi viaţa în general.

    Scenariul: Bill Lawrence
    18 0
    8.4
  • Smallville (2001)

    În octombrie 1989, o ploaie de meteoriți lovește Pământul și distruge aproape în totalitate orașul Smallville. Această întâmplare le aduce lui Johnathan și Marthei ceea ce și-au dorit dintotdeauna: un fiu (Clark). Băiatul are o viață pe care și-o...

    Scenariul: Alfred Gough, Miles Millar
    62 0
    7.5
  • A.I. Artificial Intelligence (2001)

    Inteligența artificială

    Este o perioada in care resursele minerale sunt limitate si tehnologia avanseaza cu o viteza astronomica. O perioada cand viata iti este monitorizata. Alimentele sunt create sintetic, iar persoana care te serveste nu este om; este un robot.

    Regia: Steven Spielberg
    52 4
    7.2
  • Donnie Darko (2001)

    Donnie întunecatul

    În timpul prezidențialelor din '88, adolescentul Donnie, somnambul fiind, iese într-o noapte din casă și întâlnește un iepure cu o înfățișare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârși în 28 de zile, 6 ore, 42 minute și 12 secunde.

    Regia: Richard Kelly
    29 3
    8.0
  • Original Sin (2001)

    Păcat originar

    Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness, Michael Cristofer arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.

    Regia: Michael Cristofer
    44 0
    6.0
  • Blow (2001)

    Visul alb

    Filmul reda povestea lui George Jung, omul, care a creat piata neagra a cocainei in America anilor '70.

    Regia: Ted Demme
    22 0
    7.5
  • Hannibal (2001)

    Hannibal continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați

    Regia: Ridley Scott
    55 1
    6.8
  • Pearl Harbor (2001)

    Într-o dimineață liniștită de duminică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat SUA în plin război, schimbând cursul istoriei.

    Regia: Michael Bay
    Oscar-uri:
    117 3
    6.2
  • Training Day (2001)

    Zi de instrucție

    În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

    Regia: Antoine Fuqua
    Oscar-uri:
    65 4
    7.7
  • Sweet November (2001)

    Dulcele Noiembrie

    În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

    Regia: Pat O'Connor
    35 5
    6.7
  • Enemy at the Gates (2001)

    Inamicul e aproape

    În vreme ce armatele germană și rusă se înfruntă, Vassili, trăgător de elită, își pândește dușmanii. Vanitatea îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig, cei doi găsindu-se antrenați într-o luptă cu caracter personal.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    100 0
    7.5
  • Black Hawk Down (2001)

    Elicopter la pământ!

    Un film produs de Jerry Bruckheimer despre o periculoasa misiune de salvare din Somalia.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    80 2
    7.7
  • The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

    Stăpânul inelelor: Frăția inelului

    Intr-un mic oras din Comitat, tanarului Hobbit pe nume Frodo i se incredinteaza un inel magic. El trebuie sa calatoreasca pana la Muntele Osandei pentru a distruge acest inel cu puteri periculoase.

    Regia: Peter Jackson
    Oscar-uri: x 4
    250 1
    8.9