Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1090 din 1552

  • Soldier (1998)

    Soldat

    În viitor, copiii sunt selectați încă de la naștere pentru a deveni soldați, iar cei care sunt considerați perfecți sunt educați și crescuți în așa fel încât să devină niște ucigași cu sânge rece, mașini de luptă fără niciun fel de sentiment.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    41 1
    6.0
  • Moby Dick (1998)

    Patrick Stewart interpreteaza in aceasta noua ecranizare a capodoperei lui Herman Melville rolul capitanului Ahab, un om obsedat de dorinta de a se razbuna pe o balena care in trecut l-a lasat fara un picior. Lui Ahab i se alatura Ishmael (Henry...

    3 0
    6.4
  • Kuch Kuch Hota Hai (1998)

    Ceva se întâmplă

    În timpul anilor de facultate, Anjali era îndrăgostită de colegul ei, Rahul, dar el nu avea ochi decât pentru Tina. Ani mai târziu, Rahul și fiica de opt ani ai Tinei, care - între timp murise - se vor reîntâlni cu Anjali.

    Regia: Karan Johar
    7 0
    7.5
  • Sliding Doors (1998)

    Dincolo de uși

    Viaţa sentimentală şi cariera unei tinere depind de metroul pe care îl prinde sau îl pierde, cele două poveşti mergând în paralel.

    Regia: Peter Howitt
    12 1
    6.7
  • Babe: Pig in the City (1998)

    Noile aventuri ale lui Babe în oraș

    Filmul urmareste evolutia lui Babe, Ferdy si Dna Hoggettt, porniti intr-o cruciada impotriva marelui oras si care reusesc sa-si faca prieteni din dusmani, sa stranga suficienti bani pentru a salva ferma si sa uneasca doua universuri intr-unul singur.

    Regia: George Miller
    8 0
    5.8
  • From the Earth to the Moon (1998)

    De la Pamant la Luna

    De la Pamant la Luna – povestea dramatica a neuitatelor misiuni Apollo si a astronautilor – eroi. Fiecare episod incepe cu discursul eroic al presedintelui John. F.Keneddy de la primul zbor in spatiu cu oameni la bord pana la momentul crucial al...

    0 0
    8.6
  • Mercury Rising (1998)

    Nume de cod: Mercury

    Bruce Willis in rolul unui agent FBI care, cazut in dizgratie, ocoleste regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

    Regia: Harold Becker
    37 0
    6.1
  • Vanished (1998)

    Fara avertisment, milioane de oameni dispar numaidecat, de pe fata pamantului!

    Regia: André van Heerden
    0 0
    4.6
  • Merlin (1998)

    Tanarul Merlin

    Merlin este o creație a vrăjitoarei Mab, însă când acesta refuză să fie conducătorul forțelor întunericului, Mab se întoarce împotriva tânărului vrăjitor.

    2 0
    7.1
  • Twilight (1998)

    Amurg

    Harry Ross, detectiv particular, este împușcat în mod accidental de adolescenta Mel, în timp ce acesta încearca să o ducă înapoi acasă. 2 ani mai târziu, lefter și divorțat, Harry trăiește într-un mic apartament situat pe domeniul părinților lui Mel.

    Regia: Robert Benton
    25 1
    6.2
  • Regia: Salvador Carrasco
    2 0
    6.6
  • Apt Pupil (1998)

    Influență nefastă

    Todd Bowden, un adolescent normal pentru varsta lui, descopera ca unul din vecinii lui, domnul Denker, este un criminal de razboi, un nazist responsabil de moartea multor evrei in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

    Regia: Bryan Singer
    15 0
    6.7
  • Lolita (1998)

    Venit sa predea in SUA, profesorul Humbert inchiriaza o camera in casa lui Charlotte Heze, dar numai dupa ce o vede pe fiica de 12 ani a acesteia, Dolores, de care se simte imediat atras. Se va casatori cu Charlotte, pentru a fi aproape de fiica ei.

    Regia: Adrian Lyne
    19 4
    6.8
  • The Red Violin (1998)

    Vioara roșie

    La Montreal, o faimoasa vioara marca Nicolo Bussotti, cunoscuta si sub numele de "vioara rosie", este scoasa la licitatie. Pe parcursul licitatiei sunt inserate momente care vorbesc despre crearea acestei viori in secolul XVII in Italia si despre...

    Regia: François Girard
    Oscar-uri:
    13 0
    7.6
  • Ever After: A Cinderella Story (1998)

    O iubire ca-n povești

    Danielle de Barbarac este crescuta de mama ei vitrega si de cele doua fiice ale acesteia. Fata duce o viata umila, de servitoare, in timp ce surorile sale sunt vazute ca posibile neveste ale printului Henry. Insa printul o intalneste pe Danielle...

    Regia: Andy Tennant
    26 1
    7.1