Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1091 din 1552

  • The Parent Trap (1998)

    Capcana pentru părinți

    Lindsay Lohan interpretează rolul dublu - Hallie și Annie, rol ce a fost în prima variantă interpretat cu mare succes de Hayley Mills. Dennis Quaid și Natasha Richardson sunt în film părinții divorțați ai celor două gemene năzdrăvane.

    Regia: Nancy Meyers
    23 0
    6.6
  • Pi (1998)

    Maximillian Cohen este un geniu al matematicii, el fiind și povestitorul din acest film. Max are următoarea teorie: Unu - Matematica este limbajul naturii Doi - Tot ce ne înconjoară poate fi reprezentat și înțeles prin numere Trei - Dacă...

    Regia: Darren Aronofsky
    13 3
    7.3
  • Dance with Me (1998)

    Dansează cu mine

    Tanarul cubanez, Rafel Infante (Chayanne) pleaca din Cuba dupa moartea mamei si ajunge in Houston pentru a-si cunoaste tatal, pe John Burnett (Kris Kristofferson). Burnett nu stie ca tanarul este fiul sau, iar Rafael nu stie cum sa-i spuna.

    Regia: Randa Haines
    16 1
    5.9
  • He Got Game (1998)

    Sa inceapa jocul

    Jake este inchis, pentru ca si-a ucis sotia. El primeste o suspendare de o saptamana, pentru a-si convinge fiul, un talentat jucator de baschet, sa se inscrie la universitatea Big State. Intalnirea celor doi, dupa sase ani de despartire, va fi...

    Regia: Spike Lee
    15 0
    6.9
  • Train of Life (1998)

    Trenul vieții

    Într-o seară a anului 1941, Schlomo, nebunul satului, aduce consătenilor săi din shetl (sat evreiesc din Europa de Est) o știre cumplită: germanii ucid și deportează spre destinații necunoscute locuitorii evrei din shetl-urile vecine

    Regia: Radu Mihăileanu
    15 1
    7.6
  • Elizabeth (1998)

    Thriller-ul istoric Elizabeth are in centrul atentiei viata lui Elizabeth pe cind era printesa si inceputul domniei ei in calitate de regina.

    Regia: Shekhar Kapur
    Oscar-uri:
    25 0
    7.4
  • The Legend of 1900 (1998)

    Povestea pianistului de pe ocean

    La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-si vinde trompeta. Vanzatorul recunoaste melodia cantata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cantec.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    39 1
    8.0
  • Hard Rain (1998)

    Jaf în timpul potopului

    Oraselul Huntingburg este evacuatin momentulin care o ploaie torentiala se abate cu violenta asupra lui.

    Regia: Mikael Salomon
    24 1
    5.9
  • Pocahontas 2: Journey to a New World (1998)

    Pocahontas 2: Călătorie către o lume nouă

    În fața regelui, guvernatorul Ratcliffe susține că trebuie să îi atace pe indieni și să le ia tot aurul. Căpitanul John Smith le ia apărarea și susține o relație pașnică. Ratcliffe îl învinge pe căpitan și îl acuză de trădare

    Regia: Tom Ellery, Bradley Raymond
    5 0
    4.8
  • Rounders (1998)

    Quintă royală

    „Quintă Royală” este povestea unui om care-și urmărește împlinirea visului de o viață. Situat în New York, pe fundalul lumii jucătorilor de poker, filmul îl are în rolul principal pe Matt Damon în ipostaza unui as al jocului de cărți.

    Regia: John Dahl
    29 1
    7.3
  • The Man in the Iron Mask (1998)

    Omul cu masca de Fier

    Anul 1662. In timp ce parizienii se lupta cu saracia si foametea, tiranul Louis XIV risipeste averea regatului in razboaie inutile si hartuieste tinerele consoarte ale supusilor sai.

    Regia: Randall Wallace
    47 0
    6.5
  • The X Files (1998)

    Dosarele x

    Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri.

    Regia: Rob Bowman
    46 0
    7.0
  • Out of Sight (1998)

    Pasiune periculoasă

    Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de banci atipic si special, si asta pentru ca desi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodata in cariera sa vreo arma.

    Regia: Steven Soderbergh
    55 5
    7.0
  • Wild Things (1998)

    Lucruri sălbatice

    După ce Sam, unul dintre cei mai respectați consilieri dintr-un liceu de elită, este acuzat de viol, toată cariera sa atent construită pare să se ducă de râpă. Acuzația vine din partea lui Kelly Van Ryan, una dintre cele mai bogate și populare eleve.

    Regia: John McNaughton
    31 5
    6.6
  • Patch Adams (1998)

    Patch Adams, un doctor trăsnit

    Pentru doctorul Patch Adams umorul este cel mai bun medicament și este dispus să facă orice pentru a aduce un zâmbet pe fețele pacienților săi - chiar dacă acest lucru îi pune în pericol cariera.

    Regia: Tom Shadyac
    21 0
    6.8