Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1143 din 1550

  • Little Women (1994)

    Fiicele doctorului March

    Adaptare a romanului semnat de Louisa May Alcott, filmul "Fiicele doctorului March" spune povestea a patru surori crescute de mama lor, în timp ce tatăl luptă pe front, în armata Unionistă

    Regia: Gillian Armstrong
    10 2
    7.3
  • Disclosure (1994)

    Dezvăluirea

    De o fierbinte actualitate, tema hărțuirii sexuale este privită dintr-un complex unghi; cel al unui bărbat, victimă a șefei sale, cândva iubită.

    Regia: Barry Levinson
    30 2
    6.2
  • Three Colors: Red (1994)

    Trei culori: Roșu

    Ultimul capitol al tripticului cinematografic al lui Kieslowski graviteaza in jurul ideii de fraternitate si a gandului ca, din graba sau din superficialitate, putem trece pe langa cele mai importante fiinte din viata noastra fara sa ne dam seama.

    Regia: Krzysztof Kieślowski
    16 4
    8.1
  • Dung che sai duk (1994)

    Cenușa timpului

    Foarte rănit de faptul că iubita lui se căsătorește cu altcineva, Ouyang Feng se refugiază în mijlocul deșertului. Aici, alături de alți spadasini foarte iscusiți, își câștigă existența recomandând ucigași celor care au nevoie.

    Regia: Wong Kar-wai
    1 1
    7.0
  • Blown Away (1994)

    Teroare în Boston

    Filmul pune fata in fata doi inamici ireconciliabili: Jimmy Dove, un politist din Brigada antiterorista din Boston si Ryan Gaerity, un terorist dornic de razbunare, expert in explozibili, care a evadat recent dintr-o inchisoare din Irlanda.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 1
    6.2
  • The Stand (1994)

    Virus mortal

    Cand Guvernul lanseaza din greseala un virus mortal, populatia planetei este decimata. Cei care suprevietuiesc acestui dezastru incep sa aiba viziuni cu doua personje: o femeie batrana misterioasa si un barbat infricosator. Cei doi reprezinta de...

    20 3
    7.1
  • When a Man Loves a Woman (1994)

    Când un bărbat iubește o femeie

    Michael si Alice par cea mai fericita pereche din lume. Au doi copii si nimic nu le umbreste fericirea, pana cand Alice incepe sa se comporte straniu. Fara sa-si dea seama, ea devine dependenta de bautura. Vor reusi ei sa-si continue viata impreuna?

    Regia: Luis Mandoki
    22 1
    6.5
  • Black Beauty (1994)

    Frumusețea neagră

    Aventurile minunatului cal negru care a aprins imaginatia a milioane de copii de pe intreaga planeta capata o noua si emotionanta dimensiune. Actiunea filmului este vazuta chiar prin ochii armasarului care se confrunta cu fel si fel de oameni.

    Regia: Caroline Thompson
    8 0
    6.6
  • The Client (1994)

    Clientul

    Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

    Regia: Joel Schumacher
    35 1
    6.7
  • Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim pa (1994)

    Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim ang

    Regia: Tsui Hark
    4 0
    5.9
  • Clear and Present Danger (1994)

    Singur împotriva președintelui

    Harrison Ford interpretează rolul lui Jack Ryan, un agent CIA întreprinzător în această producție lăudată de critica de film care a doborât toate recordurile box-office și care poartă semnătura producătorilor filmului Patriot Games

    Regia: Phillip Noyce
    43 0
    6.9
  • No Escape (1994)

    Evadare din Absolom

    Anul 2022. Oofiterul de marina Robbins este trimis la inchisoare pentru ca l-a impuscat pe comandantul sau. Cum nu poate respecta regulile de detentie, este trimis in jungla de pe insula Absolom. Aici se infruntă intre ei cei mai turbulenti detinuti.

    Regia: Martin Campbell
    64 1
    6.1
  • Sliver (1994)

    Sliver se mută într-un apartament din Manhattan care are o istorie presarată cu decese ciudate. Curtată de Jack, dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, pentru ca cei doi bărbaţi se poartă din ce în ce mai ciudat.

    Regia: Phillip Noyce
    11 1
    5.1
  • Queen Margot (1994)

    Regina Margot

    In timpul Noptii Sfantului Bartolomeu, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic.

    Regia: Patrice Chéreau
    33 5
    7.4
  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4