Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Sport - pagina 30 din 48

  • Un film de actiune despre un barbat docil de peste 2 metri care invata Muy Thai, un stil de arte martiale, pentru ca apoi sa-si foloseasca abilitatile in rezolvarea unui caz de diamante furate...

    Regia: Nontakorn Taweesuk
    4 0
    5.6
  • Forever Strong (2008)

    Mereu puternici

    Rick este un tânăr jucător de rugby care, în urma unui conflict, ajunge la închisoare - loc în care Marcus Tate (Sean Astin) îi întinde o mână, ajutându-l astfel să joace din nou. Problema este că va trebui să joace la echipa rivală, Highland Rugby.

    Regia: Ryan Little
    1 0
    7.1
  • Kung Fu Dunk (2008)

    Regia: Chu Yen-ping
    5 1
    4.8
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • Redbelt (2008)

    Centura roșie

    Povestea lui Mike Terry, un maestru Jiu-Jitsu care a evitat mereu circuitul oficial de lupte si a ales in schimb o viata onorabila: are o sala de autoaparare si respecta codul samuraiului. Intr-o noapte intunecoasa si ploioasa totul se schimbă.

    Regia: David Mamet
    2 0
    6.7
  • Fast Track: No Limits (2008)

    Urmărire la viteză maximă

    Un lung-metraj de actiune construit in jurul unui grup de vitezomani pasionati de cursele de strada.

    Regia: Axel Sand
    3 0
    5.0
  • The Wrestler (2008)

    Trântitorul

    Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este forțat să se retragă când un atac de cord îi dovedește că va muri în ring dacă nu renunță la sport. Bărbatul se angajează într-un magazin de delicatase,...

    Regia: Darren Aronofsky
    10 0
    7.9
  • The Love Guru (2008)

    Gurul dragostei

    Pitka, un copil american abandonat la poarta unui ashram din India, este crescut de înțelepți. Ajuns la maturitate, Pitka se mută în S.U.A., visul său fiind să devină bogat și celebru în lumea spiritualității.

    Regia: Marco Schnabel
    7 0
    3.8
  • Semi-Pro (2008)

    Semiprofesionist

    Jackie Moon este proprietarul, promotorul, antrenorul, dar si vedeta echipei de basket Flint Michigan Tropics, membra a Asociatiei Americane de Basket. In 1976, NBA planuia sa se uneasca cu cele mai bune echipe din ABA la finalul sezonului.

    Regia: Kent Alterman
    6 0
    5.8
  • Never Back Down (2008)

    Nu da înapoi

    Jake Tyler s-a mutat de curand in Orlando cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un "outsider" cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja, Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere...

    Regia: Jeff Wadlow
    31 3
    6.5
  • The Sandlot: Heading Home (2007)

    A doua lovitură

    Regia: William Dear
    0 0
    5.0
  • Punch Lady (2007)

    Regia: Kang Hyo-jin
    1 0
    6.0
  • American Pastime (2007)

    Distractie americana

    O poveste cutremuratoare, despre impactul celui de-al II-lea Razboi Mondial, avut pe frontul intern, unde familiile americane-japoneze au fost smulse din viata lor linistita si duse in lagarele din vestul Statelor Unite, la inceputul anilor '40.

    Regia: Desmond Nakano
    0 0
    6.5
  • Un mongol din Atlanta incearca sa se alature unui club de sport, dar presedintele clubului se opune cu desavarsire. Pana acum nu a fost nicio situatie in care barbatul si grupul lui sa nu se descurce. Sa fie aceasta prima?

    Regia: Don Michael Paul
    0 0
    2.3
  • Steep (2007)

    Steep realizeaza o trecere in revista a skiului extrem, pornind de la pionieri si ajungand la temerarii zilei de azi. Distributia il cuprinde si pe Doug Coombs, un veteran extrem de experimentat al acestui sport, decedat in 2006 in urma unui...

    Regia: Mark Obenhaus
    0 0
    7.2