Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1594 din 2534

  • Josie and the Pussycats (2001)

    Josie și Pisicile

    Cele trei prietene care formeaza trupa Josie and the Pussycats sunt interesate de muzica lor, de repetiile din garaj si de ideile in care cred cu sinceritate. Cand sunt insa descoperite de un manager, descopera ca ceva e putred in industria muzicala.

    Regia: Harry Elfont, Deborah Kaplan
    8 0
    5.6
  • Stanley Kubrick: A Life in Pictures (2001)

    Stanley Kubrick: o viață în filme

    Cariera si viata lui Stanley Kubrick sunt explorate prin imagini si clipuri din filmele pe care le-a regizat, prin comentarii ale unor colegi regizori si cu ajutorul unei naratiuni apartinandu-i lui Tom Cruise.

    Regia: Jan Harlan
    1 0
    8.0
  • Shadow Fury (2001)

    Umbra nebuniei

    Regia: Makoto Yokoyama
    0 1
    3.8
  • Deewaanapan (2001)

    Regia: Ashu Trikha
    0 0
    4.6
  • Joe Somebody (2001)

    Joe vrea să fie cineva

    Cand Joe isi aduce fiica la serviciu, in traditionala zi in care angajatii fac asta, spera ca acele clipe sa fie unele speciale, iar el sa apara ca un erou. Dar acest lucru nu doar ca nu se intampla, dar imaginea sa sufera o vatamare ireparabila.

    Regia: John Pasquin
    2 1
    5.5
  • Behind the Sun (2001)

    Dincolo de soare

    În peisajul desertului brazilian, două familii învecinate se luptă de foarte mult timp pentru pământul pe care trăiesc. Un excelent film despre natura distructivă a violentei ce erodează inima si spiritul oamenilor.

    Regia: Walter Salles
    1 0
    7.6
  • Speaking of Sex (2001)

    Să vorbim despre sex

    Dan (Jay Mohr) si Melinda (Melora Walters), un tânăr cuplu din Idaho, n-au mai fost „apropiati” cam de multisor. Cînd Dan mărturiseste că s-a culcat cu o chelnerită, Melinda cade într-o depresie adîncă, realizînd că problema lui Dan este chiar ea.

    Regia: John McNaughton
    2 0
    5.6
  • Cand un boss din Yakuza dispare cu 300 de milioane de yeni, membrii bandei sale conduse de sado-masochistul Kakihara incep sa-l caute.

    Regia: Takashi Miike
    6 1
    7.0
  • Sufletul unui boxer e disputat de doua entitati celeste vrajmase: un inger si un demon. Manny, un boxer, are o comotie cerebrala care ii pune in pericol viata. Sufletul sau devine subiectul unei lupte metafizice. Doi foarte diferiti agenti...

    Regia: Agustín Díaz Yanes
    2 0
    6.4
  • Domestic Disturbance (2001)

    Dușmanul fiului meu

    Filmul îl are drept element central pe Danny, care se află prins la mijloc între tatăl său natural și tatăl său vitreg. Singurul care îi este alături băiatului atunci când acesta este martor la o crimă e tatăl său adevărat.

    Regia: Harold Becker
    9 0
    5.6
  • High Heels and Low Lifes (2001)

    Toc înalt și minte brici

    Un jaf la banca de 2 mil. usd pus la cale de doua fete indraznete care asculta intamplator o convorbire telefonica intre adevaratii spargatori.

    Regia: Mel Smith
    3 0
    6.1
  • Shredder (2001)

    Capcana albă

    Intr-o statiune montana exclusivista din America de Nord, cativa tineri sunt spintecati si decapitati, si se presupune ca vinovat de aceste lucruri este un skior imbracat in negru.

    Regia: Greg Huson
    0 0
    4.6
  • The Parole Officer (2001)

    Echipa de rezerva

    Un politist onest trebuie sa organizeze un jaf ca sa nu fie condamnat pentru o crima pe care n-a comis-o. In aceasta sarcastica si spumoasa comedie, Simon Garden (Steve Coogan) e un politist onest, dar naiv, care-i supravegheaza pe cei eliberati...

    Regia: John Duigan
    3 2
    6.3
  • Regia: Michael Herbig
    3 0
    6.7
  • Pulse (2001)

    Niste studenti japonezi investigheaza o serie de sinucideri datorate unei camere web care promite sansa de a interactiona cu mortii.

    Regia: Kiyoshi Kurosawa
    5 1
    6.5