Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1625 din 2534

  • Cirque du Soleil: Journey of Man (2000)

    Circul soarelui: Călătoria omului

    Regia: Keith Melton
    1 0
    6.9
  • Mary Magdalene (2000)

    Maria Magdalena

    Alungată de soțul ei, Amos, din cauză că nu putea să-i dăruiască un fiu, Maria Magdalena devine amanta lui Silvano, un ofițer roman, căpătându-și astfel un statut de femeie ușoară. Silvano o pune pe Maria Magdalena să-l spioneze pe Ioan Botezătorul.

    Regia: Raffaele Mertes, Elisabetta Marchetti
    3 0
    6.3
  • Epicenter (2000)

    Epicentru

    O polițistă fără prea mult noroc primește misiunea de a proteja un mafiot devenit informator. Într-o noapte oarecare, orașul e zguduit de un cutremur. După ce scapă ca prin minune, cei doi trebuie să lupte cu criminalii și polițiștii care îi vânează.

    Regia: Richard Pepin
    1 0
    3.6
  • Într-un sat iranian de kurzi de la granița cu Irakul, șapte copii, frați și surori, rămân fără părinți. Ayoub, în vârstă de doar 12 ani, se angajează să devină capul familiei. E răbdator cu fratele cel mic care este grav bolnav și muncește ca...

    Regia: Bahman Ghobadi
    2 0
    7.7
  • Bang Rajan (2000)

    Petrecuta cu putin inainte de prabusirea vechii capitale a Tailandei, Ayuttaya, povestea Bangrajan creioneaza in detaliu trainica legenda a unui satuc...

    Regia: Tanit Jitnukul
    5 1
    6.6
  • One Hundred Steps (2000)

    O sută de pași

    Este povestea lui Peppino Impostato, revoltat impotriva tatalui mafiot si a culturii tacerii. Vioi, inteligent si curajos, Peppino este introdus "in societate" de tatal sau, care ii pregateste un destin de sef. Dar ceva din lumea aceea aparent...

    Regia: Marco Tullio Giordana
    1 2
    7.5
  • Where the Money Is (2000)

    Aici sunt banii

    Newman il interpreteaza pe legendarul spargator de banci Henry Manning, care simuleaza un atac pentru a scapa de penitenta. El este transferat la un spital, in grija fermecatoarei Carol Ann, care il convinge sa o implice in urmatoarea misiune.

    Regia: Marek Kanievska
    13 0
    6.3
  • Brother (2000)

    Frate

    Un gangster japonez care, in urma uciderii sefului sau, refuza sa se supuna ordinelor clanului rival, pleaca in America pentru a-si intalni fratele. Noul venit va lupta din rasputeri pentru a obtine suprematia in lumea gangsterilor locali.

    Regia: Takeshi Kitano
    2 2
    7.1
  • Cinci adolescenti, sunt obligati de directorul scolii, sa il insoteasca in padurea Sleepy Hollow, pentru a face curatenie. Curand, incep sa fie vanati si decapitati de un personaj misterios...

    Regia: Kevin Summerfield, Chris Arth
    0 0
    2.7
  • Terror Tract (2000)

    Casa terorii

    Bob Carter, un agent imobiliar, are o misiune dificila. El trebuie sa ajute un cuplu de tineri sa-si gaseasca o locuinta. Casele pe care le viziteaza cei doi ascund insa secrete si mistere pe care doar Bob le cunoaste.

    Regia: Lance W. Dreesen, Clint Hutchison
    0 0
    6.0
  • The Adventures of Rocky & Bullwinkle (2000)

    Aventurile lui Rocky și Bullwinkle

    The Bullwinkle Show a fost unul dintre cele mai primitiv animate programe din istoria televiziunii. Dar, in acelasi timp, a fost unul dintre cele mai amuzante si mai inventive, demonstrand ca un scenariu grozav poate compensa orice. Asa ca...

    Regia: Des McAnuff
    2 0
    4.3
  • Whipped (2000)

    Ca plesnitura de bici

    Trei burlaci, buni prieteni din facultate, obisnuiesc sa isi prezinte saptamanal victimele feminine ale sarmului lor. Mandria lor de donjuani are mult de suferit cand toti trei se indragostesc, fara sa stie, de aceeasi femeie.

    Regia: Peter M. Cohen
    1 0
    4.4
  • Dave Chappelle se intoarce in D.C. si vorbeste liber despre politica, politie, relatii, droguri, Sesame Street si multe altele.

    Regia: Stan Lathan
    3 0
    8.7
  • Drowning Mona (2000)

    Cum de s-a înecat Mona?

    Mona, o femeie nesuferita si cu gura mare, moare, prabusindu-se cu masina intr-un lac. Seful politiei banuieste ca e vorba de crima si incepe sa-i investigheze pe cei care ar fi avut un motiv sa o ucida, adica... intreaga populatie a micului orasel.

    Regia: Nick Gomez
    6 0
    5.7
  • Regia: Julien Temple
    0 0
    7.6