Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1901 din 2540

  • Married to the Mob (1988)

    Cu mafia pe urme

    Povestea unei seducătoare femei (Michelle Pfeiffer) care încearcă să scape din tentaculele lungi ale Mafiei în ale cărei afaceri este implicat soţul ei. Un întreg arsenal de mijloace cinematografice ale filmului de acţiune sunt utilizate.

    Regia: Jonathan Demme
    24 0
    6.2
  • Sunset (1988)

    Amurg

    In timp ce realiza un film mut despre viata legendarului justitiar Wyatt Earp, un actor veteran pe nume Tom Mix descopera ca adevaratul Wyatt Earp se afla pe platourile de filmare ca consultant tehnic.

    Regia: Blake Edwards
    6 1
    5.7
  • D.O.A. (1988)

    Efect întârziat

    Dexter Cornell, un profesor universitar specializat in literatura engleza, constata cu stupoare, dupa ce unul dintre elevii sai moare, ca cineva incearca sa-l otraveasca. Incercarea sa de a descoperi identitatea acestei persoane se soldeaza cu un...

    Regia: Annabel Jankel, Rocky Morton
    8 1
    6.1
  • Goddess of Love (1988)

    Zeița iubirii

    Mai-marele zeilor o trimite pe Venus, zeita iubirii, pe Pamant, cu misiunea de a castiga inima unui muritor. In caz contrar, va fi alungata de pe muntele Olimp. Disperata sa-si demonstreze puterea de a fermeca orice barbat, blonda zeita se...

    Regia: Jim Drake
    3 0
    3.2
  • Running on Empty (1988)

    Viața pe fugă

    Arthur (Judd Hirsch) și Annie Pope (Christine Lahti) fac parte dintre radicalii anilor ’60 care au reușit să evite FBI-ul vreme de 16 ani. Aceștia erau urmăriți după implicarea într-un prostest împotriva războiului din Vietnam. Ani întregi, viața...

    Regia: Sidney Lumet
    9 0
    7.6
  • Appointment with Death (1988)

    Intalnire cu moartea

    Ecranizarea cărții cu același nume a scriitoarei Agatha Christie. O familie pleacă în vacanță la Ierusalim. Familia e condusă cu o mână de fier de dna Boynton - moștenitoarea averii soțului ei în urma unui testament controversat, detestată de copii.

    Regia: Michael Winner
    20 0
    6.1
  • Regia: Tinto Brass
    4 0
    4.1
  • The Visitors (1988)

    Regia: Jack Ersgard
    0 0
    5.7
  • Phantasm II (1988)

    Mike, proaspat eliberat dintr-un spital psihiatric, isi continua misiunea de a-l opri pe Omul Inalt din opera sa sinistra...

    Regia: Don Coscarelli
    5 0
    6.4
  • Action Jackson (1988)

    Acțiune Jackson

    Fostul jucator de fotbal Jericho Action Jackson este acum un temut ofiter de politie. El este pe urmele unui escroc veritabil si ale frumoasei sale iubite, cantareata de muzica pop, pentru care cea mai mare placere a vietii o reprezinta drogurile.

    Regia: Craig R. Baxley
    10 0
    5.5
  • The Last Temptation of Christ (1988)

    Ultima ispită a lui Iisus

    Povestea ultimei perioade din viaţa lui Iisus. Deşi sunt respectate etapele biblice ale poveştii, filmul adaugă un unghi nou - un exerciţiu filosofic în care se pune urmatoarea întrebare: cum ar fi evoluat lucrurile dacă Iisus ar fi cedat ispitei?

    Regia: Martin Scorsese
    15 0
    7.5
  • Dirty Rotten Scoundrels (1988)

    Ticăloșii

    Un escroc stilat si un marunt artist american specializat in inselatorii fac un pariu. Cel care reuseste sa stoarca 50.000 de dolari de la prima femeie pe care o intalnesc, castiga, iar celalalt trebuie sa paraseasca orasul.

    Regia: Frank Oz
    30 1
    7.4
  • Regia: Barbara Hammer
    0 0
    7.5
  • Moonstruck (1988)

    Visătorii

    Un savant amestec de comedie si drama, remarcabil sustinut de un dialog absolut savuros. Loretta, o vaduva superstitioasa, cu un trecut incert, accepta cererea in casatorie pe care i-o adreseaza Johnny - cum altfel decat in genunchi?

    Regia: Norman Jewison
    Oscar-uri:
    33 4
    7.2
  • The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988)

    Un polițist cu explozie întârziată: Din dosarele echipei de poliție!

    Locotenentul Drebin (Leslie Nielsen) este un tip total incompetent, dar care, prin cine stie ce minune, reuseste intotdeauna sa incurce atat de tare planurile raufacatorilor, incat acestia ajung mereu in spatele gratiilor.

    Regia: David Zucker
    55 4
    7.6