Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1902 din 2540

  • Anguish (1988)

    Regia: Bigas Luna
    1 0
    6.7
  • The Couch Trip (1988)

    Psihopatul psihiatru

    Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

    Regia: Michael Ritchie
    4 0
    5.8
  • Tonari no Totoro (1988)

    Vecinul meu Totoro

    Mei şi Sazuki trebuie să se mute împreună cu tatăl lor în ceea ce pare a fi o casă bântuită. Pline de credinţa în basme şi cu un suflet bun, fetele îl întâlnesc curând pe Spiritul Pădurii şi află că nu toate spiritele sunt înfricoşătoare.

    Regia: Hayao Miyazaki
    4 1
    8.1
  • Short Circuit 2 (1988)

    Scurtcircuit 2

    Robotul Johnny Five, vine la oras ,dar incepe sa fie manipulat de criminalii care il vor pentru propriile scopuri ilegale...

    Regia: Kenneth Johnson
    7 0
    5.7
  • Al patrulea in seria filmelor Halloween si al treilea cu personajul negativ Michael Myers. 30 octombrie 1988. Au trecut 10 ani de la intamplarea cu Laurie Strode din Halloween 2, iar in tot acest timp Michael a fost in coma. In timp ce este...

    Regia: Dwight H. Little
    12 1
    5.8
  • Police Academy 5: Assignment: Miami Beach (1988)

    Academia de poliție: Atribuirea Plaja Miami

    Cinicul capitan Harris, inlocuitorul temporar al sefului Academiei de Politie – blandul Lassard, are parte de o surpriza de proportii, pregatita de studentii celebrei academii. Harris se da bine pe langa toti superi

    Regia: Alan Myerson
    25 0
    4.6
  • Earth Girls Are Easy (1988)

    Pământencele cedează ușor

    Trei extraterestri blanosi si nostimi cad cu nava in piscina lui Valerie, care le devine foarte simpatica si decid sa-i impiedice planurile de nunta cu Dr. Gallagher, care o insala. O adevarata comedie a anilor MTV, cu accente SF.

    Regia: Julien Temple
    10 1
    5.4
  • The Land Before Time (1988)

    Tărâmul uitat de timp

    Filmul spune povestea unui pui de dinozaur orfaan, micutul brontozaur pe nume Littlefoot. El porneste in cautarea legendarei vai unde hrana se gaseste din plin si unde pasnicii vegetarieni pot trai linistiti, la adapost de ferocii tyranozaurus rex.

    Regia: Don Bluth
    3 0
    7.4
  • Dragons Forever (1988)

    Frăția Kung-Fu

    Jackie este un avocat angajat de o fabrica de produse chimice, condusa de un gangster, sa scape de cei care ii acuza ca polueaza. Cand se indragosteste de o femeie frumoasa pornita sa inchida fabrica, Jackie se trezeste intr-un conflict de interese.

    Regia: Sammo Hung, Corey Yuen
    24 0
    7.1
  • Catacombs (1988)

    Atingerea diavolului

    O profesoara americana soseste intr-un lacas in care traiesc numai calugari. Unul dintre ei se opune prezentei sale acolo, din cauza unei povestiri pe care ceilalti o considera doar un mit: cu 400 de ani in urma, un demon a fost inchis in catacombe.

    Regia: David Schmoeller
    1 0
    4.6
  • Police Story 2 (1988)

    Povestea polițienească II

    In ciuda succeselor in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui este pedepsit din cauza metodelor neortodoxe pe care le aplica si este trimis acolo unde politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie.

    Regia: Jackie Chan
    37 2
    7.1
  • Commando (1988)

    Pe vremea cand Chander era doar un copil, tatal sau, aflat in grupul garzilor de corp al Indirei Ghandi, este ucis de trei barbati. Ajuns la maturitate, Chandi ajunge in trupele de commando si afla cine sunt oamenii care i-au ucis tatal.

    Regia: Babbar Subhash
    1 0
    4.5
  • Stealing Home (1988)

    Un jucator de baseball intrat intr-un con de umbra este chemat in orasul natal, pentru a prelua cenusa unei vechi iubiri care a comis suicid. Pe masura ce incearca sa-si dea seama ce poate face cu ele, eroul rememoreaza relatia pe care au avut-o,...

    Regia: Steven Kampmann, Will Aldis
    5 1
    6.6
  • The Blob (1988)

    Picătura

    "Picatura" e o substanta toxica, rezultata in urma unui experiment guvernamental secret. Toti cei care intra in contact cu aceasta sunt contaminati. Cativa tineri incearca sa avertizeze populatia de pericolele ce o pandeste, dar nimeni nu ii asculta.

    Regia: Chuck Russell
    13 3
    6.6
  • Ashug-Karibi (1988)

    Ashik Kerib

    O poveste de dragoste azera, adaptata de Serghei Paradjanov dupa poetul sau favorit Mikhail Lermontov. Filmul este dedicat lui Andrei Tarkovsky.

    Regia: Dodo Abashidze, Sergei Parajanov
    1 0
    7.2