Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1404 din 2939

  • The Bridge (2010)

    Scenariul: Robert Wertheimer, Alan DiFiore
    0 1
    7.0
  • The Back-up Plan (2010)

    Plan de rezervă

    După ani de zile de întâlniri eșuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-l aștepte pe "the one" și dă fuga la doctor pentru o inseminare artificială. Dar cu destinul nu-i de glumit, așa că tânăra dă chiar după peste Stan, un tip...

    Regia: Alan Poul
    24 0
    5.3
  • The Crazies (2010)

    David e şeriful micului oraş Ogden Marsh, exemplu perfect al suburbiei americane. La un moment dat, lucrurile scapă de sub control, iar micul stabiliment edenic se destramă. Locuitorii din Ogden Marsh încep să dezvolte comportamente deviante.

    Regia: Breck Eisner
    26 1
    6.5
  • Leap Year (2010)

    Anul bisect

    Știind că o tradiție irlandeză dă voie fetelor să-și ceară în căsătorie iubiții pe data de 29 februarie, Anna își urmează iubitul plecat într-o delegație la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în fața lui pentru marea propunere.

    Regia: Anand Tucker
    31 0
    6.4
  • Wrong Side of Town (2010)

    Cursa răzbunării

    Un fost luptător în trupele de mărină SEAL duce o viaţă liniştită alături de soţia şi fiica lui, într-o suburbie din Los Angeles. Când vecinii îi invită într-un club din oraş, viaţa lor se transformă într-un calvar.

    Regia: David DeFalco
    6 2
    3.8
  • She's Out of My League (2010)

    Nu-i de nasul meu

    Banalul Kirk, care-și petrece zilele făcând pe paznicul într-un aeroport, întâlnește o superbă fată și pune la cale o mulțime de stratageme pentru a-i atrage atenția. Spre uimirea prietenilor, băiatul chiar reușește.

    Regia: Jim Field Smith
    29 2
    6.4
  • House Broken (2010)

    Nicaieri nu-i ca acasă!

    Cathkart, un pompier ieșit la pensie, e nevoit să apeleze la măsuri extreme pentru a-și determina cei doi fii să se apuce de muncă.

    Regia: Sam Harper
    8 1
    4.6
  • Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

    Așii din mânecă 2: Balul asasinilor

    Mai mult de dragul jocului, misteriosul Hal Leuco promite o recompensă substanţiala celui care îl va omori pe angajatul FBI-ului Walter Weed, motiv pentru care un grup de criminali degeneraţi îşi pun la bătaie toate talentele pentru a-l lichida.

    Regia: P.J. Pesce
    21 5
    5.0
  • Scenariul: Chris Romano, Eric Falconer
    5 0
    8.3
  • Spartacus (2010)

    Spartacus: Războiul celor blestemați

    După ce este separat de iubirea vieții lui, Spartacus este forțat să participe la lupte în arenă cu războinici și fiare. Orice moarte violentă este o doză de distracție căutată constant de iubitorii de divertisment ai acelor vremuri.

    Scenariul: Steven S. DeKnight
    76 4
    8.5
  • Human Target (2010)

    Țintă umană

    Christopher Chance e un agent de securitate mai mult decât neobișnuit. Acesta își protejează clienții preluându-le temporar identitatea, punându-se astfel direct și neechivoc în pericol. Chance e asistat de partenerul său de afaceri, Winston, și...

    Scenariul: Jonathan E. Steinberg
    8 3
    7.7
  • Green Zone (2010)

    Zona verde

    Incursiune in viata soldatilor americani in Bagdad dupa indepartarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein. Fortele americane incearca sa puna un guvern provizoriu, exact in opulentele palate care adaposteau pana nu demult camarila lui Hussein.

    Regia: Paul Greengrass
    38 1
    6.8
  • How to Make It in America (2010)

    Cum să reușești în America

    Scenariul: Ian Edelman
    1 0
    7.9
  • Dear John (2010)

    Dragul meu John

    Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie.

    Regia: Lasse Hallström
    23 4
    6.3
  • Ca$h (2010)

    Banii

    Chicago. Sam Phelan și soția sa, Leslie, se văd loviți de noroc când o sumă mare de bani apare brusc în viețile lor. Datoriile bancare cu care se confruntau dispar peste noapte. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Stephen Milburn Anderson
    11 0
    5.9