Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1405 din 2939

  • King of Triads (2010)

    Regele triadelor

    Cand seful mafiei din Hong Kong este executat in China pentru falsificare de bani, haosul se dezlantuie printre mafioti pentru stabilirea suprematiei.

    Regia: Dennis Law
    6 1
    5.2
  • Justice League: Crisis on Two Earths (2010)

    Liga dreptății: Criză pe două Pământuri

    Regia: Sam Liu, Lauren Montgomery
    8 0
    7.2
  • Scooby-Doo şi gaşca pleacă în excursie pentru a o verifica pe sora lui Daphnes, Melissa. Ea studiază magia la Academia lui Merlin Whirlen. Aparent au existat câteva probleme acolo.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    3 2
    6.9
  • Valentine's Day (2010)

    Ziua îndrăgostiților

    În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc complexa limbă a dragostei, intersectându-se, alăturându-se şi despărţindu-se. Pelicula este adaptarea hollywoodiană a filmului britanic Love Actually.

    Regia: Garry Marshall
    12 0
    5.7
  • Unrivaled (2010)

    Regele cuștii

    Hector Echevarria este cel care a scris acest film si totodata si personajul principal. Ringo Duran, numele lui in film, este un barman de noapte la un club de strip, iar in timpul liber este un luptator amator de mixed marial arts (a.k.a MMA).

    Regia: Warren P. Sonoda
    1 0
    4.1
  • Little Big Soldier (2010)

    Ultimul soldat

    Un soldat vârstnic (Jackie Chan) răpeşte un tânăr general al unui popor inamic (Lee-Hom Wang) ca apoi să-l târască într-o lungă şi aventuroasă călătorie cu scopul de a colecta, într-un final, recompensa.

    Regia: Ding Sheng
    9 1
    6.9
  • Etta şi-a crescut singură sora, pe Pamela, după moartea părinţilor. Ea a suferit mult pentru că nu şi-a putut face studiile aşa cum îi promisese tatălui ei. Anii au trecut. Pamela este curtată de Kyle, băiat bun, chiar dacă mai petrece timp la un...

    Regia: Jim Issa
    0 0
    5.3
  • 14 Blades (2010)

    14 Săbii

    Un thriller kung-fu, 14 Blades (Jin yi wei) este plasat în perioada dinastiei Ming și îl are în centrul poveștii pe Dragonul Verde, un agent al serviciilor secrete conduse de împărat, care este trădat și apoi vânat de camarazii lui pentru a fi ucis

    Regia: Daniel Lee
    13 0
    6.3
  • Justified (2010)

    Lege și dreptate

    Raylen Givens este un serif anacronic, tacut, foarte politicos, insa pur si dur in esenta sa. Mai mult o figura de secol XIX decat un ofiter de politie contemporan, Raylen abordeaza lumea interlopa intr-un mod foarte direct si foarte brutal....

    Scenariul: Graham Yost
    49 3
    8.6
  • The Pacific (2010)

    Pacific

    THE PACIFIC relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei pușcași marini - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) și John Basilone (Jon Seda) - de-a lungul întregilor operațiuni de pe frontul din Pacific, în...

    55 3
    8.3
  • Remember Me (2010)

    Amintește-ți de mine

    Robert Pattinson este Tyler, un tânăr care trebuie să treacă peste moartea prematură a fratelui sau. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlnește pe Ally, și ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie.

    Regia: Allen Coulter
    25 2
    7.1
  • Extraordinary Measures (2010)

    Măsuri extraordinare

    Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

    Regia: Tom Vaughan
    9 0
    6.4
  • Repo Men (2010)

    Recuperatorii

    Compania The Union creează organe artificiale prin intermediul cărora durata de viață crește semnificativ. Insa in situația în care beneficiarul nu este capabil să își achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele...

    Regia: Miguel Sapochnik
    32 2
    6.3
  • Icarus (2010)

    Mașina ucigașă

    Icarus a ajuns la apogeul carierei sale, de asasin profesionist, lucrând timp de mai mulți ani pe teritoriul SUA, dar atunci când Uniunea Sovietică s-a destrămat, s-a trezit singur într-o țară străină, fără nimeni pe care să se poată bizui.

    Regia: Dolph Lundgren
    10 0
    5.1
  • Kick-Ass (2010)

    Rupe-tot

    Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale.

    Regia: Matthew Vaughn
    34 1
    7.6